Stupid Invaders
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szia rayman1
légyszi segits ebben a stupid gameban elakadtunk
ott tartunk hogy megvan a koponya meg a slag de nem
tudjuk összekötni se,na meg aztán hova kell
rögziteni hol a vizvezeték amirõl a végigjátszásban
szó van és hova kell bedobni melyik aknába.
Elöre is köszi a helpet
légyszi segits ebben a stupid gameban elakadtunk
ott tartunk hogy megvan a koponya meg a slag de nem
tudjuk összekötni se,na meg aztán hova kell
rögziteni hol a vizvezeték amirõl a végigjátszásban
szó van és hova kell bedobni melyik aknába.
Elöre is köszi a helpet
http://www.fw.hu/gamelib
a game library-n fent van! Én is onnan töltöttem le!
áhh meg van a pilács😊)
Anélkül el sem indul a játék😊
Tehát azt már leszedtem!
Elõkotoráztam a szótáramat és arra jutottam ki hogy valami kurbli szerûséget kéne felvennem a padlás szobában, ja és hogy elõtte fel kell kapcsolnom a pilácsot! Na már most én sehol sem találom a lámpát! 😞
Tehát azt már leszedtem!
Elõkotoráztam a szótáramat és arra jutottam ki hogy valami kurbli szerûséget kéne felvennem a padlás szobában, ja és hogy elõtte fel kell kapcsolnom a pilácsot! Na már most én sehol sem találom a lámpát! 😞
Ja, mégvalami:
Gondolom az "ágyuval verébre"-elvnek megfelelöen modern op.rendszer alól futtatod, igy ajánlott lehet Win2k/XP patch használata, a játék hivatalos weboldaláról letöltheted.
Van itt még egy idióta sültkrumplis játék is, szellemiségében illeszkedik a Stupid Invaders-hez.
Gondolom az "ágyuval verébre"-elvnek megfelelöen modern op.rendszer alól futtatod, igy ajánlott lehet Win2k/XP patch használata, a játék hivatalos weboldaláról letöltheted.
Van itt még egy idióta sültkrumplis játék is, szellemiségében illeszkedik a Stupid Invaders-hez.

Azt hiszem, nagyon félreértettük egymást!
Gondolom az Neked is feltünt, hogy ez egy eredendöen angol nyelvü játék, még ha esetlegesen magyaritással is játszod, ergo hamarabb találni a neten "help"-et (azaz: végigjátszást, amiböl ki tudod mazsolázni, hogy hol akadtál el) hozzá, igy belinkeltem egy elég részletesnek tünö "walkhtrough"-t, bizván némi önállóságodban.
Konkrét segitséget az adott szituációhoz attól kaphatnál, aki most, vagy nemrégiben játszott vele, de egy 3 éves játéknál erre elég kicsi a valószinüség.
(Ezt nem félreérteni, én nagyon csipem a régi kalandokat, és azokat gyüjtöm elöszeretettel, de a fórumozó többség bizony más beállitottságú, igy régi cuccal, pláne kalanddal bizony elég kevesen bibelödnek.)
Magyar nyelvü végigjátszást kereshetsz pl. újságokban, vagy a neten is, talán készült több is, de hadd ne én kajtassak már utána, tessék szépen beizzitani a Google-t, vagy egy másik keresöt, aztán hajrá.
Pont.
Gondolom az Neked is feltünt, hogy ez egy eredendöen angol nyelvü játék, még ha esetlegesen magyaritással is játszod, ergo hamarabb találni a neten "help"-et (azaz: végigjátszást, amiböl ki tudod mazsolázni, hogy hol akadtál el) hozzá, igy belinkeltem egy elég részletesnek tünö "walkhtrough"-t, bizván némi önállóságodban.
Konkrét segitséget az adott szituációhoz attól kaphatnál, aki most, vagy nemrégiben játszott vele, de egy 3 éves játéknál erre elég kicsi a valószinüség.
(Ezt nem félreérteni, én nagyon csipem a régi kalandokat, és azokat gyüjtöm elöszeretettel, de a fórumozó többség bizony más beállitottságú, igy régi cuccal, pláne kalanddal bizony elég kevesen bibelödnek.)
Magyar nyelvü végigjátszást kereshetsz pl. újságokban, vagy a neten is, talán készült több is, de hadd ne én kajtassak már utána, tessék szépen beizzitani a Google-t, vagy egy másik keresöt, aztán hajrá.
Pont.

VLK?
hát ezzel aztán sokat segítettél!
Én nem leírást kértem(bár az is jó volna, de nem angolul)
Mivel én egy szót sem tudok angolúl így nem sok hasznát veszem! Kérhetnék más milyen segítséget?
Én nem leírást kértem(bár az is jó volna, de nem angolul)
Mivel én egy szót sem tudok angolúl így nem sok hasznát veszem! Kérhetnék más milyen segítséget?
TUD VALAKI NEKEM SEGÍTENI?
Nah már meg is találtam hogy mit kell csinálni!
Ki lõttem a gólyát!
De hogyan tovább?
Nem tudok semmit sem csinálni!
Ki lõttem a gólyát!
De hogyan tovább?
Nem tudok semmit sem csinálni!
Elakadtam: Van egy: harisnyám, hajszárítóm, villásdúgó, rakéta és egy õngyujtó! Olvasgattam és azt írták hogy a rakétát tegyem be a kémény aljába! Kémény allja? Talán arra a kandallóra utalnak ami az oroszlános szõnyeg melett van? Mert ott sehogyse tudtam bele rakni a rakétát!
Segítsetek!
Segítsetek!
Ott vagyok hogy nállam van az nagy valami amioan mint egy csörlõ meg egy gördeszka <) meg egy kanál meg egy oan fém izé! És most mit kell tennem?!
Oldal 1 / 2Következő →