Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
- nincs ütemre keverés
- a legtöbb szám túl sokáig szól (5-6 percig)
- nincs íve a mixnek, csak az elején és a végén 1-1 vokálos track, de a közepén végig váltakozik a sebesség és a stílus, nincs csúcspont (vagy legalábbis nekem nem tûnt fel)
- van gain azon a tracktor-on? vagy a keverõn? mert minden szám más hangerõn megy
ettõl függetlenül csak így tovább! ha mixelni nem is lehet pc-n, ha a számokat jó sorrendben rakod egymás után az már fél siker
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Twilight Zone 01 @ Origo - Eger, Vécsey völgy 84.
Mathematics (Social Studies - USA)
Gamma + Snatch (braindeath)
Safair + Longman (tactile)
MC Cornelius (urban breakdown/braindeath)
http://www.braindeath.hu
http://www.breakdown.agria.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Tracklisting:
SKC + Soulproof - Head Over Heels
Break - Ringing Ears
Commix - Scarlet
Invaderz - No Crossroads
Inside - No Love
SKC - Butchery
Digital - Murder
Break - Untitled (rewound)
Tactile - Pintari (sp?)
Klue - Revolution
A-Sides - Point Of Contact
Bungle - Human Poison
SKC - Break It Down
SKC - ???
Amit - Dirtbox
??? - ??? (rewound)
Break - Evil Twin
D.Kay and Sonic - Future Creep
Klute - Come Back To Me (rewound)
SKC - Off guard VIP
??? - ???
SKC - Cold Sweat (rewound)
??? - ???
Noisia + BSE - Winter War
Amit - Swastika
Amit + Outrage - Unholy
Spirit - ???
Johnny L - Piper 2006 remix
SKC - Heartbreak
Polar - Breakin Through
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
pedig bizony messze jártam az igazságtól<#vigyor5>#vigyor5>
<#help>#help>
A múlt héten hallottam egy dnb-szerû dalt,
nem tudom a címét, biztos nagy sláger lehetett valamikor,
mert hallottam már évekkel ezelõtt is a tv-ben is valami alávágva.
Egy csaj énekli, valami ilyesmi (sajna nagyon nem emlékszem...)
a(z ének)dallam:
remélem nektek beugrik,lehet hogy teljesen más, csak nekem valahogy
így ragadt meg..
klikk
Nem tudjátok a címét/elõadóját? Ja és elõre bocs ha nagyon benéztem<#vigyor3>#vigyor3>
(vagy ha valami retek mainstream sz@r,mondom nem emlékszem..)
nem mai darab de nagyon fincsi 😄
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
annak idején a D&B-t õ ismertette meg velem méghozzá Patex-bulin
Bassface Sascha - YouFM Clubnight 25/03/2006
Tracklist:
21:00 / 1:05 Uhr Dave Angel - (Marky Rmx) ( Liquid - Promo )
21:06 / 1:11 Uhr Bassface Sascha & Franksen - I Really Love You ( New Identity - Promo )
21:12 / 1:17 Uhr Amaning - Promo ( Promo - Promo )
21:16 / 1:21 Uhr Verse & SP - 36 Degrees ( Crunch - 5 )
21:21 / 1:26 Uhr Utah Jazz - Run Away ( Liquid V - Promo )
21:24 / 1:29 Uhr A-Sides - Promo ( Bingo Beats - BINGO 42 )
21:27 / 1:32 Uhr DJ Marky & XRS - Closer (Total Science Rmx) ( Promo )
21:30 / 1:35 Uhr D.Kay - Move Y’all ( Bingo Beats - BINGO 38 )
21:32 / 1:37 Uhr Marcus Visionary - Jungle Rock ( Promo )
21:36 / 1:41 Uhr Marcus Visionary - Girlfriend ( Promo )
21:39 / 1:44 Uhr Dennis Brown - Problems ( Promo )
21:44 / 1:49 Uhr Unknown Artist - Warning (Marky Rmx) ( Promo )
21:47 / 1:52 Uhr Digital Soundbay - Gimme Your Love ( Promo )
21:51 / 1:56 Uhr Unknown Artist - You’re Too Bad ( Promo )
21:54 / 1:59 Uhr Unknown Artist - Promo ( Promo )
21:57 / 2:02 Uhr Twisted Individual - Swan Cake ( Grid - GRID UK 009 )
22:01 / 2:06 Uhr Bassface Sascha & Franksen - Say Jungle ( Promo )
22:05 / 2:10 Uhr Bassline Generation feat. Music Master Mad - Who’s King Of The Jungle? ( Promo )
22:08 / 2:13 Uhr Unknown Artist - Promo ( V Classics )
22:12 / 2:17 Uhr Bassface Sascha & Franksen - Flipper ( Promo )
22:16 / 2:21 Uhr Unknown Artist - Promo ( V - V E LP 001 )
22:20 / 2:25 Uhr Clipz & Die - Good Old Days ( V - Promo )
22:23 / 2:28 Uhr Clipz - Scum City ( Promo )
22:26 / 2:31 Uhr Bassface Sascha & DJ Tonka - Hard To Go ( Promo )
22:29 / 2:34 Uhr Supply & Demand - Promo ( Promo )
22:32 / 2:37 Uhr Marcus Garvey - Promo ( Promo )
22:34 / 2:39 Uhr Lil’ Kim - Lighters Up (Pull Up Mix) ( Promo )
22:37 / 2:42 Uhr Bassface Sascha & Franksen - Wonderful World ( Dance Rock - Promo )
22:41 / 2:46 Uhr Subwave - Believe In Me ( Promo )
22:45 / 2:50 Uhr Logistics - Blackout ( Promo )
22:48 / 2:53 Uhr Utah Jazz - Feeling Inside ( Promo )
22:52 / 2:57 Uhr Phoneheads feat. Cleveland Watkiss - Roll That Stone (Roots & Ego Rmx) ( Promo )
22:55 / 3:00 Uhr Bassface Sascha & Franksen - Soul On Fire ( Promo )
██
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

plz mondjatok vmi Pendulum-hoz hasonló pörgõs&zúzós DnB-t!!!!!
kb 1 hónapja hallgatok ilyen stílusú zenéket és naggggyon jó!!!!
PEACE !
SWED