5978
-
#3694 aki fellép a klubbokban az má' vagáány? jeee. megvan a szint. szóval akinek van ismerőse az vagány értem én :) mondja meg milyen néven kever és megnézzük...
amúgymeg, nekem megvan az összes audi kocsinak a fotója a gépemen, ebbe szerinted beletartozik az amit még el sem készítettek? ... na pont erről volt szó. mrs. védem az ágyasom. -
derwin #3693 Amúgy ha tényleg azt írod h megvan minden számod Sportól akkor télleg nem tom mért azt hívjátok arcoskodónak aki kér tőletek 1 számot? elég gyász.
Meg a Spor is csak lazább Neurofunk féleség,szal elne szálljatok már attól h mekkora DnB szakértők vagytok,Momy legalább olyan aki ért is a dolgokhoz nem véletlen lép fel klubokban ti meg max otthon a kádban.ennyi -
#3692 :ASD_SDDS (Yy) -
#3691 naccerü.... igaz ez a szar szerintem itt senkit nem érdekel ...... reklámozd máshol :/ -
VonX #3690
Promo-videó: http://www.youtube.com/watch?v=AYL_vM1FCx0 -
#3689 ? -
mansongirl19 #3688 -
#3687 -
#3686 +kicsit tisztabb loop +egykezes piano rollok. calibre remix -
#3685 High Contrast - Everything's Different nem tudom ismeritek-e de nagyon jó szám -
EK1TEP #3684 THX! -
#3683 dnb:
bassdrive
ukbass
breakbeat
breaksfm -
EK1TEP #3682 Tud valaki jó DNB,Breakbeat rádiót?
Neten hallgathatóra gondolok... -
Hydroceph #3681 nevetcséges -
#3680 Boldog karácsonyt mindenkinek!
Spor - Thugged Out Elves - (amúgy karácsonyi track) ;ÐÐÐ -
#3679 ne keverd a Spore Lénylabor-al:D -
#3678 spor -
#3677 humm, ez a spore tényleg fasza. -
EK1TEP #3676 Köszi! -
#3675 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!soulseek -
EK1TEP #3674 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chris.SU számokat holtalálok amit le is lehet tölteni? -
#3673 hát most érted :D aki azt szereti :D háát :D szeresse -
#3672 balázspali power XDDD -
#3671 ez is igaz :D divat a pendulum is :D meg a pendulumot szidni is :D
mindenki azt hallgat amit akar :D -
ecneb #3670 jah..nekem semmi bajom nincs azokkal csak mostanában ha valaki pendulárt hallgat egyből lekárogják hogy divatxy...ezis divatlet, hogy a pendulár divat :D -
#3669 ma a sulinkban minden féle zenékről volt előadás. és volt drumandbass is. egész érdekes volt, bár néhol kilógott a lóláb de amúgy mondtak újdonságokat is :]
szó volt a penduláréról is ha már így szóbakerült és bizony a " mainstream pop dnb-ként hozták fel " :) -
#3668 továbbra is az a véleményem, h a régiek (tarantula, slam, fasten.. smiegymás) sokkal jobb volt, ez már a pénz -
EK1TEP #3667 Megútáltam énis :S pfujjj 1-2 régebbi száma van ami jó de aztse tudnék mondani olyanrég nem hallgatom... -
#3666 na hát igen, a mainstream...
a 08'as Sanctuary Festes mixeket hallgattam mostanában, nagyon bejövősek, aztán meghallgatok 1 pendulumot is így váá. de evvan , dnb popular lett -
#3665 pedig nem rossz ez a szám, de kb ha 3 jó szám van az új albumukon? :| Showdown, Propane Nightmares, Granite. ezek még hallgathatók, többi mind fos. -
ecneb #3664 jah...valamiből pénz is kell.
Amúgy sztem annyira nem lenne rossz ez csak elég mainstreames a dolog hatása -
#3663 csak nekem tűnik ugy hogy pendulum kezd kiégni és az emos tizenéves közönséget akarja megfogni? =/ -
ecneb #3662 hát te egy gyökér vagy kajak :D:D:D -
#3661 új pendulár klip, bár nekem nem jön be hátha vkinek... csak azért h szüneteljen a vita -
#3660 épp ezaz. hogy ez a fórum nem arról szól mivel ez egy topik. és meg lett mondva hogy ne legyen cserekereskedelem :] -
EK1TEP #3659 Eh gyerekek ez nem óvoda, vagy dühöngő!
-
momy #3658 k 3 hónapja nem riknatottam ebbe a fórumba.. am meg ez a "nekem?minek?megvan minden spor:|" ez is nevezhető arcozásnak, de lényegtelen.. különben is elvileg ez a fórum ara is van h ha valakinek kell valami zene akkor ide beírja és jóesetben megkapja.. namármost mivel minthogy te írtad h neked minden spor megvan.. ezért bátorkodtam írni h akkor ezt töltsd már fel nekem... egyébként meg lehet idősebb vagy nállam bár nem vagyok benne biztos.. eléggé hamar felkapod a vizet.. és nem kell visszaírni.. forumon könnyű keménynek lenni.. -
#3657 najó.mostmár tényleg nevetcséges vagy,különben momyka,én tudom hány éves vagy,és jobb ha tudod én vagyok az idősebb szóval kussolhatsz.többet nemreagálok az üzeneteidre,nevetcséges vagy ahogy itt vered magad mindenre,majd jáccod az agyad ha valaki feltesz valamit,mhogy ez foshcsye fake csak:( meg hasonlók.senkinemkíváncsi rád,mindenki tud értelmesen kommunikálni itt,temeg arcodat teszed a semmire,saját zenéid?nem.akkor kussolj.heló -
momy #3656 aranyos kis 12 éves... nyugivan:) -
#3655 senkit nemérdekelsz:(