Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!
Hát tényleg nem olyan <#vigyor3>

VRSDM
Audio es Future Signal - Furyen de mivel ezen a bulin egy szam se szolt magaba, hanem mindig keverve volt valamivel, kozel sem azt a hangzast adja 😄

u dont have to listen anybody else but me

Ja bocs 😄
1 perc környékén!

VRSDM
melyik szám a sokból? 😄

Melyik szám szól a vidiben?

ILLNeo
Az a baj, hogy alapvetõen én is és ha elkezdek a 197 centimmel kaszálni levegõbe akkor fejek hullanak <#vigyor1> Volt már hogy barátnõmet lezúztam a földre... vicces volt

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Ebben megint Neked adok igazat <#wink>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Timbo
hát én partyn irgalmatlan módon összevissza táncolok(ha táncnak lehet nevezni 😄).. ez a legjobb az egészben, hogy leszarod ki hogy táncol vagy mit csinál 😄 csak tombolsz egyet 😄

szerk.: jah hát meg 😄 a youtube x-elõsök a legcinkebbek 😄 amikor annyit látok, hogy tizenéves lányok megvették legújabb vans cipõjüket 😄 és egy mozdulatot csinálnak egész este 😄 és eközben folyamat a lábukat figyelik, hogy még azt a primitív mozdulatsort se basszák el 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

VRSDM

ez volt az elmúlt évek legnagyobb és legjobb bulija! (nem csak szerintem, hanem a média és a tömeg szerint is)
a 10.bladerunnaz szülinap...
amikor nem rángatja a kamerát nézd meg azt a párezer embert odalennt, szerinted lehetne ott táncolni egyáltalán? 😉
lehetett de nem ikszelni!

értem én hogy miért szeretnél úgy táncolni ahogy. csak tényleg felesleges.
én zenét hallgatni járok bulikba. hogy olyan minõségben és hangzásban hallhassam a kedvenc számaimat amiben ott részesülök, mellépasszintva a tökéletes vizuál élménnyel.
hidd el sokkal jobb, élvezni ami ottvan, mint csapkodni a lábaidat keresztbe. és csak arra figyelve hogy " ugye jól táncolok?! " ... 😉

ILLNeo
Rendben de ha nem kérdezem akkor nem jövök rá. Amúgy ennyi erõvel lehetett volna az is válasz hogy: Persze van... érted

ILLNeo
Köszi ebben igazad van. Csak jó kikaocsolódásként gondoltam én is erre a dologra. Nem is azért akarom jól csinálni mert mások úgy csinálják hanem mert tetszik.

Az a baj hogy a baráti társaságomba egyedül én szeretem a D&B-t, így meg nehéz. (Volt régen olyan havercsapatom akivel eljártunk, csak aztán különváltak útjaink)
Meg buliba mindenki dülöngél a piátol vagy mástól...

De köszi az érzékletes tanácsot!<#wink>

Nem lehet, hanem biztos hogy hülyeség <#wilting>

VRSDM
szerk. ne úgy táncolj ahogy mások. mozogj úgy ahogy neked jólesik erre a zenére és sokkal tisztább és õszintébb élményben lesz részed egy-egy buli végeztével.

ja . és tudsz járni is majd másnap 😄

VRSDM
ha már mindenáron ikszelni akarsz... :/
el kell járni bulikba, megnézni hogy más hogy ropja, és ellesni egykét mozdulatot. összehaverkodni srácokkal, barátokkal, õk is mutatnak egykét mozdulatot. aztán idõvel azon kapod magad hogy "táncolsz" és csak úgy jönnek az újfajta lépések, akkor lesz egyedi az egész.

már ha beszélhetünk egyediségrõl egy tömegpopulárkommerszdivat "tánc" esetén : )

hidd el énis volt 2éve hogy ugráltam teljes gõzzel, de sokkal jobb amikor csak rázom a seggem, lötyögök az ütemre, és bólógatok a didzsé felé, mellé csápolok és rázom az öklöm a viprõl 😉

ILLNeo
Srácok olyan klubbot keresek ahol meglehet tanulni rendesen Xelni és mindenki ezzel a célzattal jár oda. (Tudok vmennyire de nem elég jól)

Olyan közösségre gondolok amit a zene szeretet illetve tánc köt össze. Mások salsázni járnak én meg Xelni akarok ugyanígy.

Szerintetek van erre valahol lehetõség?
Lehet hogy hülyeség de tegnap ez pattant ki a fejembõl...

PJack
ismerjük, szeressük<#smile>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

ILLNeo
Nem tudom ismeri ki nem de nekem most ez a feeeeling
Spor - Molehill
csak gondoltam megosztom veletek <#smile>

Ebben a SoulSeek progiban vannak odlalt a szobák és ott van dnb szoba nah oda belépek lesznek emberkék kiírja mennyi cucca van na és hogyan tudok tõlük letölteni?Mert van gomb hogy Search Files találok is pár számot vagy ennyi lenne amit talál össz vissz?

Guer

ÁÁÁ ez a SoulSeek ez jóó! Nagy köszönet!!! <#eljen>

BB7
Guer
jaja akartam mondani hogy ez a youtubeos cucc is rádióból felvett, szal jó eséllyel nincs másik verzió...

krampusz140
ja olyanra. sajna csak az essential mixes verziokat talaltam

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

Most komolyan...
Nem akarom már megint kérni hogy tegye fel valaki mert az már gáz lenne ezért kérdezem hogy honnan tudnám leszedni?Kerestem össze vissza sehol nem találtam!(torrent,dump)Más oldalt nem ismerek sajnos!
Banner alá ki lehetne rakni pár helyet ahol biztos megtaláljuk amit keresünk.

Guer
már olyanra gondolsz amibe nincs belekeverve az airplane?

krampusz140
hello
tudna nekem segiteni valaki? ez a szam kellene nekem csak sima high contrast mixben (ha letezik egyaltalan, ha nem akkor vmi info mikorra varhato)
Coldplay - Talk (High Contrast Remix)

elore is kosz😄

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

VRSDM
MINDENKINEK KÖTELEZÕ OTTLÉT!

a fellépõk isteniek, a helyszín szép és chiiiill, ja és a jegyár? az meg egy vicc. : ) aki nem lesz ott az nagyon póruljár a nyár egyik nagy seggriszáldájáról lemaradva!

Guer
Ha vannak itt breakbeat kedvelõ emberek akkor nézzenek már át a topikjába , hátha ott is megismerhetünk egy-két jó zenét egymástól.

(Alig van benne pár hsz, de beraktam pár zenét, talán vki(k) követi példámat 😊)

Guer
VRSDM
elírtam...
fuckda

Szal akkor ezt így keressem hogy fucka pack?

Guer
na ezt elkurtam
megy linkbe
Fresh - Submarine Pendulum rmx

Guer
addigis kis muzsika 😊

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uB1jmhQNH5A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uB1jmhQNH5A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

VRSDM
általában elég a havonta frissülõ 8-10gigás fucka pack.
ha meg kell egykét szám akkro soulseek / torrent / fórum

Guer
pont tegnap küldte át nekem ngcs kollega 😊
mindjárt feldobom vhova

Honnan szoktatok zenét letölteni?
Én csak a Dump -ot ismerem + ingyenes torrent oldalak de van olyan szám amit nem találok meg sajnos így sem <#szomoru1>
Ez a szám kéne: Camo & Krooked - Global Warming
Érdekes hogy találtam tõlük pár tracket de pont ezt nem!

VRSDM
hm. ez azért szintekkel szebben szól : )
letöltés meg noparesz.
köszönöm akkor mindkettõtöknek <#puszi>

Guer
ezt találtam
viszont letölteni nekem nem sikerült :S

VRSDM
szerk.
ezen a vidin kívül sehol máshol nem találom : (
ez meg olyan tompán és dobozosan szól :/

VRSDM
lávjú <#worship><#worship><#law>

Guer
VRSDM
már azthittem ez lesz az :'(

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

VRSDM
na most mutassátok meg hogy mit tudtok...
tegnap vettem fel dnbradio-rol egy számot
két részletben van, a másodikban vannak zajok, azok egy idióta flash játékból vannak amit játszottam közbe. tessék kiszûrni és megmondani nekem az elõadót és a szám címét mert belezúgtam ebbe a számba.

elsõ része
második része

Guer
sõt

nézegettem youtubeon többi számuk is nagyon ütõs mind
eddig nem is hallottam errõl a formácioról

szal ami van jöhetne mind 😄

Guer
Ez nagyon bejövõs (global warming)
esetleg mp3-ban?

Köszi mindenkinek!