Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát tényleg nem olyan <#vigyor3>#vigyor3>
u dont have to listen anybody else but me
1 perc környékén!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
szerk.: jah hát meg 😄 a youtube x-elõsök a legcinkebbek 😄 amikor annyit látok, hogy tizenéves lányok megvették legújabb vans cipõjüket 😄 és egy mozdulatot csinálnak egész este 😄 és eközben folyamat a lábukat figyelik, hogy még azt a primitív mozdulatsort se basszák el 😄
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ez volt az elmúlt évek legnagyobb és legjobb bulija! (nem csak szerintem, hanem a média és a tömeg szerint is)
a 10.bladerunnaz szülinap...
amikor nem rángatja a kamerát nézd meg azt a párezer embert odalennt, szerinted lehetne ott táncolni egyáltalán? 😉
lehetett de nem ikszelni!
értem én hogy miért szeretnél úgy táncolni ahogy. csak tényleg felesleges.
én zenét hallgatni járok bulikba. hogy olyan minõségben és hangzásban hallhassam a kedvenc számaimat amiben ott részesülök, mellépasszintva a tökéletes vizuál élménnyel.
hidd el sokkal jobb, élvezni ami ottvan, mint csapkodni a lábaidat keresztbe. és csak arra figyelve hogy " ugye jól táncolok?! " ... 😉
Az a baj hogy a baráti társaságomba egyedül én szeretem a D&B-t, így meg nehéz. (Volt régen olyan havercsapatom akivel eljártunk, csak aztán különváltak útjaink)
Meg buliba mindenki dülöngél a piátol vagy mástól...
De köszi az érzékletes tanácsot!<#wink>#wink>
ja . és tudsz járni is majd másnap 😄
el kell járni bulikba, megnézni hogy más hogy ropja, és ellesni egykét mozdulatot. összehaverkodni srácokkal, barátokkal, õk is mutatnak egykét mozdulatot. aztán idõvel azon kapod magad hogy "táncolsz" és csak úgy jönnek az újfajta lépések, akkor lesz egyedi az egész.
már ha beszélhetünk egyediségrõl egy tömegpopulárkommerszdivat "tánc" esetén : )
hidd el énis volt 2éve hogy ugráltam teljes gõzzel, de sokkal jobb amikor csak rázom a seggem, lötyögök az ütemre, és bólógatok a didzsé felé, mellé csápolok és rázom az öklöm a viprõl 😉
Olyan közösségre gondolok amit a zene szeretet illetve tánc köt össze. Mások salsázni járnak én meg Xelni akarok ugyanígy.
Szerintetek van erre valahol lehetõség?
Lehet hogy hülyeség de tegnap ez pattant ki a fejembõl...
Spor - Molehill
csak gondoltam megosztom veletek <#smile>#smile>
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Nem akarom már megint kérni hogy tegye fel valaki mert az már gáz lenne ezért kérdezem hogy honnan tudnám leszedni?Kerestem össze vissza sehol nem találtam!(torrent,dump)Más oldalt nem ismerek sajnos!
Banner alá ki lehetne rakni pár helyet ahol biztos megtaláljuk amit keresünk.
tudna nekem segiteni valaki? ez a szam kellene nekem csak sima high contrast mixben (ha letezik egyaltalan, ha nem akkor vmi info mikorra varhato)
Coldplay - Talk (High Contrast Remix)
elore is kosz😄
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
a fellépõk isteniek, a helyszín szép és chiiiill, ja és a jegyár? az meg egy vicc. : ) aki nem lesz ott az nagyon póruljár a nyár egyik nagy seggriszáldájáról lemaradva!
(Alig van benne pár hsz, de beraktam pár zenét, talán vki(k) követi példámat 😊)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uB1jmhQNH5A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uB1jmhQNH5A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
ha meg kell egykét szám akkro soulseek / torrent / fórum
Én csak a Dump -ot ismerem + ingyenes torrent oldalak de van olyan szám amit nem találok meg sajnos így sem <#szomoru1>#szomoru1>
Ez a szám kéne: Camo & Krooked - Global Warming
Érdekes hogy találtam tõlük pár tracket de pont ezt nem!
letöltés meg noparesz.
köszönöm akkor mindkettõtöknek <#puszi>#puszi>
viszont letölteni nekem nem sikerült :S
ezen a vidin kívül sehol máshol nem találom : (
ez meg olyan tompán és dobozosan szól :/
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
tegnap vettem fel dnbradio-rol egy számot
két részletben van, a másodikban vannak zajok, azok egy idióta flash játékból vannak amit játszottam közbe. tessék kiszûrni és megmondani nekem az elõadót és a szám címét mert belezúgtam ebbe a számba.
elsõ része
második része
nézegettem youtubeon többi számuk is nagyon ütõs mind
eddig nem is hallottam errõl a formácioról
szal ami van jöhetne mind 😄
Nagyon jó féle számok!<#nyes>#nyes>
már egy jó ideje nagy kedvencem a Sequent Industry
Camo & Krooked - Global Warming
az õ zenéjükért meg abszolút oda vagyok