5978
-
#4455 en meg 8-ig csak egy teremmel odebb :D most ugy fajnak a labaim, hogy bekonnyezek -
#4454 vágom :D már lementettem őket énis.
meneteltem egész éjjel mint egy hardcore katona : ) -
-
#4452 Te beteg vagy :D en chillt hallgatok, mert mast mar nem birok... -
#4451 mióta hazajöttem a lentebb linket cooh szól folyamatosan...
VISSZA AKAROK MENNI!!! -
#4450 még mostis törnek fel élmények a tegnap estéről.
cooh végefele panacea - found a lover mixe atyaúristen ment a kalimpálás ezerrel.
amit bánok hogy soad chop suey nem volt az megőrüléslettvolnamég :) -
#4449 ma reggel mondtam is a haveroknak hogy nem is baj hogy nem jöttek. ugyan ők is hallgatnak bézit de lágyfülűek még :)
ugyan nem pontosan ez, de ugyan ezek a számok lettek keverve cooh-on
aki nem volt ott erre tessék ;)
végén nothing else mathers-ön azthittem sírvafakadok :') -
#4448 azert az a metalbaszas eleg elvetemult volt :D -
#4447 jaja,
épp megérkezek, találkozok másik ismerősökkel majd valaki megbök hátulról " nem te vagy az ádám? " :D mondom de, esgéé? :D
aztán ori is csatlakozott hozzánk.
elején melegítésnek jó volt espé,
aztán propagandánál már elsősor, kezdődött a teknóveretés, majd mikor cooh átvette onnantól végigmetálbaszatás, nem győztem csápolni : )
piszkosul jó buli volt!
mystificationt még picit hallgattuk a sarokba aztán léptünk mert az előző két settet duplán végigtomboltuk :) -
#4446 En is egyedul mentem, de hogy felismertelek :D Azert erzed :D Am hamar leleptetek... en meg 8-ig ott topogtam :)
Szerintem kurvajo volt :) -
#4445 Részvétem... -
#4444 nagyon úgy néz ki hogy global beats-re egyedül megyek ...
hála a megbízható társaságnak körülöttem : | -
#4443 jóvót.
-
vornyak #4442 hy all, megnyílt 1 ój DnB rádió, érdemes meglesni: www.dnbradio.hu -
#4441 mindenki utalja :D na jo nem ,de a 85% -
#4440 nem voltam ott sokszor, akkor jártam mikor bezárt a kulti. de mivel sose fogott meg igazán így mostmár nem is járok. -
#4439 johogy :D
am k2 akkor tetszett amikor haveromek csinaltak es dekoztak... kb felismerhetetlen volt :D minden vilagitott :D meg a levego is :D -
#4438 K2-t szeretem, a hely maga hangulatos a kis folyosóival, meg vetített fényekkel a falakon. de valahogy sose volt ott meg az igazi buli életérzés. olyan feszengős az egész hely :/
amúgy Orion jó hírem van :D Ismerős hangosítja a xxx-et (direkt nemmondom melyik stage-n, hogy ne fikázódjatok) :D De ő mondta hogy a Goa lesz a legnagyobb, mind terjedelemre, mind hangtechnikai szempontból. -
#4437 azert ez jobb lesz, mint k2 :) -
#4436 már csak 4nap és globalbeats !!! gyihááj :D nagyonvárom :]
legutóbbi Cooh-om úgy nézett ki hogy:
-péntek délután, suli után császkálás a haverokkal
-találkozunk a westend előtt pár ismerőssel
-hát ti? mi suliból, és ti? mi megyünk moziba, sörözni, aztán K2-be kóóh-ra, nem jösz? :D
-ááá nem...najó de :D
suliból egyből mozi - sörözés - K2, elsősorban végigcsápolósmuri :] telefonon mutogattuk neki sms-be hogy melyik számot tegye következőnek, bitang volt nagyon :D -
#4435 ószám
-
#4434 jah ertem :) akkor a goan megtalalsz :D bar NVC-re is kivancsi vagyok. -
#4433 sajnos clubcool :(
ahol a hangzás ugyan kivételesen brutál. de a hely kicsi, meleg, és a sör is drága (650/3dl) ja és okt.30-án
4432 - hát én úgynézki hogy az egyik hangosítós srác, aki játszik goat meg bézit, szóval császkálás lesz a részemről egészéjjelmindenfele :D -
#4432 global beats bejatszik... de asszem nem azon a reszen leszek ahol Te :\ valtozasok leptek eletbe :| -
#4431 State Of Mind?
Ez hol is lesz és mikor? -
#4430 global beats . state of mind . system check . hardcore explosion . therapy ... ajjfranc akárhogy számolom sehogy nem fogom birni pénztárcával :( -
#4429 -
#4428 igenigenigen!!! ezt régen hallottam, és sehonnan sem tudtam megszerezni:D köszi^^ -
EK1TEP #4427 Nagyon szépen köszönöm! -
#4426 áve
-
EK1TEP #4425 Na ezt valahová dobd fel ez naon jó! -
#4424 ez a kedvenc likvid számom.
ennél feeling good-ab tényleg nincs a világon :)
-
EK1TEP #4423 -
#4422 naaa gyerekek! áll a fórum!!
-
#4421 üt
-
#4420 valaki valami hasonlót tegyen már be:D olyan feelin' goooooood érzésűűűt:D
-
#4419 néhány kép normafáról:
-
#4418 ezvan -
EK1TEP #4417 Na de ezt írtam!
"guberálni kell google azt vagy megtalálod vagy nem"
Na mind1 így én is megtalálom de azért kösz!kb mindenhonnan 60kb/s-el jön azt soha a büdös életbe nem fog lejönni az biztos! -
#4416 DnB Delirium