5978
-
#4616 2 youtube linket tudtam kihámozni belole :) -
Ladislaus211 #4615 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wec9dpdJJZg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wec9dpdJJZg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
#4614 Hello all!
Egy személyes kedvencemet gondoltam megosztom veletek:
Noisia - Moonway Revenge (feat. Mayhem) -
#4613 London Elektricity -
#4612 és egy két gyöngyszem hogy könnyebb legyen dönteni alantabb :)
-
#4611 IPC KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS! :) -
#4610 tudna valaki linkelni egy jobb minőségűt?! -
#4609 hát a minősége ahogy hallom nem a legjobb, ezért elnézést -
#4608 www.dnbarena.ru/download/Pendulum-Immersion_Live_At_Matter_London-20100122.mp3
Itt egy Pendulum Live mix az új albumról! Még nem hallgattam meg, remélem jó lesz! -
-
#4606 tetszik?
-
#4605 na várj -
#4604 -.-
Youtubeozzak,kössz.Pont azért jövök ide mert nem találok szinte semmit.Noisiat néztem,de csomó zenéjükben semmi kitöltöttség,csak basszus,meg a dob(hiába ez a neve,de akkor is,na..).Sport is néztem sokat,a Blue girl az ami még ugyahogy jó,és használható is lenne akciójelenethez. -
#4603 oudijó -
#4602 sztem Noisia, Spor ilyenek tetszenének akkor -
#4601 ja és ha találtál zenéz,akkor soulseekről le is töltheted azokat amik megtetszettek,többet nem tudunk szerintem segíteni,nem tudjuk helyetted hogy neked mi tetszik -
#4600 úristen azét pendulá és Current Value egybe sorolást nemár :|
durvaságot keresel akkor ne pendulumot keress,spor remixek se annyira masszívak.vannak kitöltöttebb zenék is.youtubeozz,csomó zenét felraknak már oda is :O -
#4599 kis off
:ASD
-
#4598 Penduláré csak kitöltöttség szempontjából fontos..Kb olyasmit keresek mondom,mint azok,v pedig mit a Sporos Stompbox eleje. -
#4597 penduláré meg körrentet egy " durva " csomagba rakni azért merész vállalkozás szvsz -
#4596 Durvább DnB számokat tud vki mondani?Vmit ami olyasmi mint a Pendulum zeneileg,tahát olyan..."fat"..Szal sok minden van benne,ami kitölti a zenét.Aztán legyen annál sokkal "brutálisabb",amit kb lehetne akciójelenetekhez használni(lövöldözés)..Valami olyasmire gondoltam,mint a Qemists-Stompbox(Spor remix) eleje kitöltöttségben,olyan durvaságban mint a Pendulum-Toxin shock(Spor remix),v mint a Current Value-Dark Rain. -
#4595 jah ez odabasz :)
a keprol meg hirtelen az allatkerti kecskesimogato jutott eszembe :DDD -
#4594 2:30 után teljesen kész
-
#4593 müxik:D -
#4592 ...
re:D
-
#4591 ...
-
#4590 megegy kedvenc... sry, hogy regieket rakok be :D nosztalgiazok... szojjatok be :D
-
#4589 regirongyosrahallgatott
-
#4588 en meg Pachaba voltam Pendulum - Mathematicson
Hold Your Colour touron :D az gecinagy volt... itt is a jegy a falamon 2005.okt.15. :| hogy szalad az ido... :O emlekszem, hogy kurvanagy hang volt, de olyan szinten, hogy az apropenz csuszkalt a tenyeremben :D -
#4587 életem legszebb dubstep élménye a már sokszor kitárgyalt
global beats-es veretés heringteknóbaszatás végén cooh leszaggatta még atyáinkról is a nadrágszíjat a szettjével.
és a végére átment cooh-ból balkansky-ba és még 10percig őrjítette a dobhártyákat. komolyan életembulija :) -
EK1TEP #4586 Lesz valami feszten valami nagy dnb buli (dubstep is) ?
Balaton sound,hegyalja,sziget,volt stb? -
#4585 pontosan -
#4584 ilyesmi? -
#4583 egy ilyen buliba azért belefutnék:D -
#4582 nem jön a zenekar csak dj meg mc.
tehát erről csak álmodhatunk..talán a Balaton Soundon.. -
#4581 az mit takar? -
#4580 csak dj set lesz.. -
#4579 Február 20. Pendulum a Studioban!
Jegyet hol tudok venni?!
azért kérdem mert még nem találtam, lehet h még nincs is?! :O :D -
#4578 ez joak(H) -
Thomas Burnt #4577 Én meg a választ, továbbra is. :)