5978
  • nostipollak
    2 youtube linket tudtam kihámozni belole :)
  • Ladislaus211
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wec9dpdJJZg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wec9dpdJJZg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • Zan
    Hello all!

Egy személyes kedvencemet gondoltam megosztom veletek:

Noisia - Moonway Revenge (feat. Mayhem)
  • berczely
    London Elektricity
  • VRSDM
    és egy két gyöngyszem hogy könnyebb legyen dönteni alantabb :)

• VRSDM
    IPC KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS! :)
  • nostipollak
    tudna valaki linkelni egy jobb minőségűt?!
  • nostipollak
    hát a minősége ahogy hallom nem a legjobb, ezért elnézést
  • nostipollak
    www.dnbarena.ru/download/Pendulum-Immersion_Live_At_Matter_London-20100122.mp3

Itt egy Pendulum Live mix az új albumról! Még nem hallgattam meg, remélem jó lesz!
  • offkorzreg

• offkorzreg
    tetszik?

• offkorzreg
    na várj
  • berlinboy6329
    -.-

Youtubeozzak,kössz.Pont azért jövök ide mert nem találok szinte semmit.Noisiat néztem,de csomó zenéjükben semmi kitöltöttség,csak basszus,meg a dob(hiába ez a neve,de akkor is,na..).Sport is néztem sokat,a Blue girl az ami még ugyahogy jó,és használható is lenne akciójelenethez.
  • VRSDM
    oudijó
  • Christiansen
    sztem Noisia, Spor ilyenek tetszenének akkor
  • offkorzreg
    ja és ha találtál zenéz,akkor soulseekről le is töltheted azokat amik megtetszettek,többet nem tudunk szerintem segíteni,nem tudjuk helyetted hogy neked mi tetszik
  • offkorzreg
    úristen azét pendulá és Current Value egybe sorolást nemár :|
    durvaságot keresel akkor ne pendulumot keress,spor remixek se annyira masszívak.vannak kitöltöttebb zenék is.youtubeozz,csomó zenét felraknak már oda is :O
  • OrioN the S
    kis off

:ASD

• berlinboy6329
    Penduláré csak kitöltöttség szempontjából fontos..Kb olyasmit keresek mondom,mint azok,v pedig mit a Sporos Stompbox eleje.
  • VRSDM
    penduláré meg körrentet egy " durva " csomagba rakni azért merész vállalkozás szvsz
  • berlinboy6329
    Durvább DnB számokat tud vki mondani?Vmit ami olyasmi mint a Pendulum zeneileg,tahát olyan..."fat"..Szal sok minden van benne,ami kitölti a zenét.Aztán legyen annál sokkal "brutálisabb",amit kb lehetne akciójelenetekhez használni(lövöldözés)..Valami olyasmire gondoltam,mint a Qemists-Stompbox(Spor remix) eleje kitöltöttségben,olyan durvaságban mint a Pendulum-Toxin shock(Spor remix),v mint a Current Value-Dark Rain.
  • OrioN the S
    jah ez odabasz :)

a keprol meg hirtelen az allatkerti kecskesimogato jutott eszembe :DDD
  • Christiansen
    2:30 után teljesen kész
  • CheAteR88 #4593
    müxik:D
  • CheAteR88 #4592
    ...
    re:D
  • CheAteR88 #4591
    ...
  • OrioN the S
    megegy kedvenc... sry, hogy regieket rakok be :D nosztalgiazok... szojjatok be :D

• OrioN the S
    regirongyosrahallgatott

• OrioN the S
    en meg Pachaba voltam Pendulum - Mathematicson

Hold Your Colour touron :D az gecinagy volt... itt is a jegy a falamon 2005.okt.15. :| hogy szalad az ido... :O emlekszem, hogy kurvanagy hang volt, de olyan szinten, hogy az apropenz csuszkalt a tenyeremben :D
  • VRSDM
    életem legszebb dubstep élménye a már sokszor kitárgyalt
    global beats-es veretés heringteknóbaszatás végén cooh leszaggatta még atyáinkról is a nadrágszíjat a szettjével.
    és a végére átment cooh-ból balkansky-ba és még 10percig őrjítette a dobhártyákat. komolyan életembulija :)
  • EK1TEP
    Lesz valami feszten valami nagy dnb buli (dubstep is) ?

Balaton sound,hegyalja,sziget,volt stb?
  • Christiansen
    pontosan
  • CheAteR88 #4584
    ilyesmi?
  • CheAteR88 #4583
    egy ilyen buliba azért belefutnék:D
  • Christiansen
    nem jön a zenekar csak dj meg mc.
    tehát erről csak álmodhatunk..talán a Balaton Soundon..
  • CheAteR88 #4581
    az mit takar?
  • Christiansen
    csak dj set lesz..
  • nostipollak
    Február 20. Pendulum a Studioban!
    Jegyet hol tudok venni?!
    azért kérdem mert még nem találtam, lehet h még nincs is?! :O :D
  • CheAteR88 #4578
    ez joak(H)
  • Thomas Burnt
    Én meg a választ, továbbra is. :)