5978
-
#4656 Naja :D Nyaron volt studio open air, nah az kemeny volt. Margitszigeten hallottam, hogy melyik szam megy :D -
#4655 studioba a fal is rezeg -
#4654 Ugy-ugy :D Jolesz ez en erzem... Hianyzik mar valami tort buli ahol a belem is rezeg :D -
#4653 majd viszünk magunkal segítséget. -
#4652 500 forint nem hiszem, hogy hazavagna :D studio arai fognak hazavagni :D tavaly fildszofdzsojon megkerdeztem Guert, hogy latta-e ahogy elkoltom a penzt, mert fel ora alatt eltunt D: -
#4651 szerk1
ticketportalon is 2500-as jegyek vannak már -
#4650 asszem IPC-n olvastam hogy a 2e-s jegyek már elfogytak.
fene se tudja, holnap benézek a subvibe-ba aztán informálódok :) és akkor még hétvégén mindenki tud okoskodni.
emlékszem tavalyi therapyra enyém volt a 00001-es asszonyé meg a 00002-es jegy :D -
#4649 am elgondolkodtato az elovetel :) -
#4648 jova, akkor valahol majd konnekt es alapozunk :D
Guert is raveszem... nem lesz nehez :D
Csallo meg nemtom mennyire akarna jonni. -
#4647 én középeurópáról halottam
de a lényegen nem változtat :)
ugyan még csak egyszer voltam studioba, a tavalyi szülinapon.
de konkrétan inkább riszáltam a picsám a vip-en (nem vagyok gazdag, szülinapi "mindentahaveráll" parti volt :D)
a lényeg hogy inkább bugiztam ott fennt, párszor lemásztam a tömegbe, ugyan ott jobb volt a hangulat a heringezésnek hála, de hogy konkrétan széééééétszáákááááádt a fejem olyan zene volt :D
szóval studio az studio :)
akkor oda megyünk ezt lezsíroztuk.
előtte majd valahol fussunk össze Orion, vagy aki még jönne velünk bátran csatlakozzon ha magányosan partizna :P
bennt már úgy se találjuk meg egymást.
/bár tavaly minden 5. ember ismerős volt :D -
#4646 vegulis Europaban a legjobb hangtechnikaval rendelkezo club (egyes forrasok szerint) szal johogy odabasz. -
#4645 studióban a hengerő már félig odabasz ;) -
#4644 meglestem feb 20-at. sztem nyert... menjunk oda :) ennyiert siman megeri. hivom Guert is. -
#4643 feb 20! meg kell jelenni! jegyek is itt pihennek!Studio -
#4642 láttam már sok képet
meg néhány partivideót és tényleg jól néz ki
studio mellé vonzalom továbbá azért a magyar lineup.
ők konkrétan mindig maximumon játszanak, biztos nem adják alá a szokásosnál, és az hogy studio az bizony sokat dob a profizmusukon.
áfenenemtudommég.
de eddig a febr.20 a leggyanúsabb... -
#4641 diesel(bar sokat nem latni...de merfoldekkel jobb, mint k2:
-
#4640 K2-t felejtsd el... mas lett a biztonsagi szemelyzet es had ne meseljek mik vannak...
diesel nem rossz hely! egesz kulturalt es sztem donny meg rimanez ott pont ideal. studio meg studio :D
nah majd ertesits, ha valasztottal :) csak K2 ne... bar.. talan meg azt is bevallalom c: -
#4639 igen :D meg van erősítve bizonyos angol együttes által is, elég magas hangon és zúzós gitáreffektekkel. >:-)
de mivel a dnb-ér' vagyunk itt:
*idejött volna egy muse-dnb remix. demivel nemtaláltam jót, ezért inkább nem szennyezek.
-
#4638 igazság szerint.
therapy az mindig olyan hogy vagy nagyon adja, vagy rohadtmód tré :/
dieselre kiváncsi lennék, donny meg rimanez biztos ütős lesz.
de sose voltam még ott. nem tudom mennyire tetszene a hely.
K2-be is jó bulik vannak de maga a hely annyira nem jön be hogy nem is járok csak ha mászthev buli van.
studio meg biztos siker, még ha szar szett is lesz, akkor is élvezet csak állni, és morzsolni az ujjakat, hisz már maga az beindítja az endorfin termelésem hogy tökéletes hangzásban lehet részem :)
(hangtechnikabuzivagyoktudom)
szóval én szerintem arra fizetnék be. kérdés hogy anyagilag mennyire lessz jóság -
#4637 DE most melyikre is kene menni? :D Dilemma... En benne vagyok (Y) Valassz :D Feb 20? -
#4636 ha érdekel valakit (és ez már quadra vagymi) 5napos mixpromo, pendulum új album. london. -
#4635 szerk1.
/szori a tripláért.
Orion? jösz bólogatni? :D -
#4634 úgy néz ki bevállalom ezt a február 20-as BladeRunnaz szülinapot.
csak az a nagy dilemma, hogy a pénztárcámnak ezzel, vagy inkább a márciusi therapy-val kedveskedjek :( és akkor a diesel-es donny-ról nem is beszéltem :( -
#4633 GYÁÁÁÁÁÁÁÁdaradaradarattrtrtrtrtrtrtrt!!!!!!!!! -
#4632 zlések és pofonok :) -
kilahbwoy #4631 nem a klasszikus értelemben vett d'n'b , de szerintem brutal
Reeps One
béke -
#4630 hát.. a dáré része jó, csak nekem nagyon zavarja a fülem, hogy a csaj hangja nagyon le van lassítva:S szóval túúúúl nyúúújtott, és amiatt olyan "gyerünkmáááááár! énekeeeeelj!!!" érzésem van..:/ -
#4629 Nekem bejön az alapötlet, de a basszuson javithatnál sztem. -
vizipipa19 #4628 http://www.youtube.com/watch?v=kXVBBlE3VME
Saját zene. Ha gondoljátok mondhattok véleményt is. :D -
#4627 beleszerettem ebbe:D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=rq_JOeo3tKw][/URL] -
neviccelj #4626 L.A.S. - Tasty Hungarian! - Part 2
Microforms Mix Special
:arrow: LETÖLTÉS
:arrow: dnbshare
www.myspace.co/microforms
www.facebook.com/pages/Microforms-Sopron/172227194487 -
#4625 na,örülök neki Ivett :)
ellenállás on ^^ -
#4624 -
#4623 végre megtaláltam *.* keresem már pár hónapja. csengőhangom volt egy darabig.
-
#4622 klasszikus (Y)
-
#4621 ;)
-
#4620 -
#4619 -
#4618 -
#4617 biztos valami jo zene lehet, mert "param><param pam parampam"