Drum & Bass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L.A.S. - Tasty Hungarian! - Part 2
Microforms Mix Special

:arrow: LETÖLTÉS
:arrow: dnbshare

www.myspace.co/microforms
www.facebook.com/pages/Microforms-Sopron/172227194487
offkorzreg
na,örülök neki Ivett 😊
ellenállás on ^^

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zuzmoo
végre megtaláltam *.* keresem már pár hónapja. csengõhangom volt egy darabig.

no pain no game

OrioN the S
klasszikus (Y)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

offkorzreg
😉

zuzmoo

no pain no game

OrioN the S

nostipollak
<#falbav><#zavart1>

OrioN the S
biztos valami jo zene lehet, mert "param><param pam parampam"<#idiota>

nostipollak
2 youtube linket tudtam kihámozni belole 😊

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wec9dpdJJZg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wec9dpdJJZg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Zan
Hello all!

Egy személyes kedvencemet gondoltam megosztom veletek:

Noisia - Moonway Revenge (feat. Mayhem)

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

berczely
London Elektricity <#eljen>

VRSDM
és egy két gyöngyszem hogy könnyebb legyen dönteni alantabb 😊

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM

nostipollak
tudna valaki linkelni egy jobb minõségût?!

nostipollak
hát a minõsége ahogy hallom nem a legjobb, ezért elnézést <#banplz>

nostipollak
www.dnbarena.ru/download/Pendulum-Immersion_Live_At_Matter_London-20100122.mp3

Itt egy Pendulum Live mix az új albumról! Még nem hallgattam meg, remélem jó lesz!

offkorzreg

offkorzreg
tetszik?

offkorzreg
na várj

berlinboy6329
-.-

Youtubeozzak,kössz.Pont azért jövök ide mert nem találok szinte semmit.Noisiat néztem,de csomó zenéjükben semmi kitöltöttség,csak basszus,meg a dob(hiába ez a neve,de akkor is,na..).Sport is néztem sokat,a Blue girl az ami még ugyahogy jó,és használható is lenne akciójelenethez.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
oudijó

Christiansen
sztem Noisia, Spor ilyenek tetszenének akkor

offkorzreg
ja és ha találtál zenéz,akkor soulseekrõl le is töltheted azokat amik megtetszettek,többet nem tudunk szerintem segíteni,nem tudjuk helyetted hogy neked mi tetszik

offkorzreg
úristen azét pendulá és Current Value egybe sorolást nemár :|
durvaságot keresel akkor ne pendulumot keress,spor remixek se annyira masszívak.vannak kitöltöttebb zenék is.youtubeozz,csomó zenét felraknak már oda is 😮

OrioN the S
kis off

:ASD

berlinboy6329
Penduláré csak kitöltöttség szempontjából fontos..Kb olyasmit keresek mondom,mint azok,v pedig mit a Sporos Stompbox eleje.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
penduláré meg körrentet egy " durva " csomagba rakni azért merész vállalkozás szvsz

berlinboy6329
Durvább DnB számokat tud vki mondani?Vmit ami olyasmi mint a Pendulum zeneileg,tahát olyan..."fat"..Szal sok minden van benne,ami kitölti a zenét.Aztán legyen annál sokkal "brutálisabb",amit kb lehetne akciójelenetekhez használni(lövöldözés)..Valami olyasmire gondoltam,mint a Qemists-Stompbox(Spor remix) eleje kitöltöttségben,olyan durvaságban mint a Pendulum-Toxin shock(Spor remix),v mint a Current Value-Dark Rain.

OrioN the S
jah ez odabasz 😊

a keprol meg hirtelen az allatkerti kecskesimogato jutott eszembe 😄DD

Christiansen
2:30 után teljesen kész

CheAteR88
müxik😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
...
re😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
...

OrioN the S
megegy kedvenc... sry, hogy regieket rakok be 😄 nosztalgiazok... szojjatok be 😄

OrioN the S
regirongyosrahallgatott

OrioN the S
en meg Pachaba voltam Pendulum - Mathematicson

Hold Your Colour touron 😄 az gecinagy volt... itt is a jegy a falamon 2005.okt.15. :| hogy szalad az ido... 😮 emlekszem, hogy kurvanagy hang volt, de olyan szinten, hogy az apropenz csuszkalt a tenyeremben 😄

VRSDM
életem legszebb dubstep élménye a már sokszor kitárgyalt
global beats-es veretés heringteknóbaszatás végén cooh leszaggatta még atyáinkról is a nadrágszíjat a szettjével.
és a végére átment cooh-ból balkansky-ba és még 10percig õrjítette a dobhártyákat. komolyan életembulija 😊

Lesz valami feszten valami nagy dnb buli (dubstep is) ?

Balaton sound,hegyalja,sziget,volt stb?

Christiansen
pontosan

CheAteR88

CheAteR88
egy ilyen buliba azért belefutnék😄

Christiansen
CheAteR88
az mit takar?

Christiansen
csak dj set lesz..

nostipollak
Február 20. Pendulum a Studioban!
Jegyet hol tudok venni?!
azért kérdem mert még nem találtam, lehet h még nincs is?! 😮 😄

CheAteR88
ez joak(H)

Én meg a választ, továbbra is. 😊