Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egy személyes kedvencemet gondoltam megosztom veletek:
Noisia - Moonway Revenge (feat. Mayhem)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
u dont have to listen anybody else but me
Itt egy Pendulum Live mix az új albumról! Még nem hallgattam meg, remélem jó lesz!
Youtubeozzak,kössz.Pont azért jövök ide mert nem találok szinte semmit.Noisiat néztem,de csomó zenéjükben semmi kitöltöttség,csak basszus,meg a dob(hiába ez a neve,de akkor is,na..).Sport is néztem sokat,a Blue girl az ami még ugyahogy jó,és használható is lenne akciójelenethez.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
durvaságot keresel akkor ne pendulumot keress,spor remixek se annyira masszívak.vannak kitöltöttebb zenék is.youtubeozz,csomó zenét felraknak már oda is 😮
:ASD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a keprol meg hirtelen az allatkerti kecskesimogato jutott eszembe 😄DD
Hold Your Colour touron 😄 az gecinagy volt... itt is a jegy a falamon 2005.okt.15. :| hogy szalad az ido... 😮 emlekszem, hogy kurvanagy hang volt, de olyan szinten, hogy az apropenz csuszkalt a tenyeremben 😄
global beats-es veretés heringteknóbaszatás végén cooh leszaggatta még atyáinkról is a nadrágszíjat a szettjével.
és a végére átment cooh-ból balkansky-ba és még 10percig õrjítette a dobhártyákat. komolyan életembulija 😊
Balaton sound,hegyalja,sziget,volt stb?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
tehát errõl csak álmodhatunk..talán a Balaton Soundon..
Jegyet hol tudok venni?!
azért kérdem mert még nem találtam, lehet h még nincs is?! 😮 😄