5978
-
#5096 szivesen:D -
#5095 Azt hogy csináltad????? Nekem most kb 4 megát szedett össze erre a 4 perces számra. Ami am kb 10 mega körül szokott szaladgálni ha 320p-s HD. Mit állítottál? én is belőttem a High quality-it! -
ZsilKEANE #5094 volt ilyen youtube konvertálóm, de istennek se tudta hd-ben leszedni. innen sikerült ,köszönöm ;) -
#5093 legjobb a bad company, és a régi kemal!!!:) -
#5092 ha gyors vagy még ittlesz egy kis ideig:) -
#5091 nemtudom mire gondolsz hogy hol:D letölteni még nem tudtam, de ha youtube-on nézed nem beágyazva, és bekapcsolod a HD-t, megáll a világ:D nálam is sokadjára megy:D -
#5090 egy jó buli 15k... nincs mese :D egy jó 4 napos feszt meg 80-90 :| itt az a "baj", hogy van akinek lételem az, hogy hétvégén elmenjen táncolni a kedvenc zenéire és élvezze a társaságot :) csak az a szopás, hogy hétköznap meg koplalás :) én most vagyok azon a ponton, hogy be kéne fejezni, mert 14 hónap alatt max. 4 hétvégét hagytam ki :D oszt nem lesz jó vége... -
#5089 nekem is sokszor esnek ki bulik, versenyek, épp a pénzhiány miatt.
de már a múltkori ts másnapján lehetett tudni hogy robyn - current - tech lesz.
és már akkor tudtam hogy félre kell tennem x pénzt, a júliusra.
:) -
#5088 Ja és az utána lévő buli nem kötelező. Mondjuk a verseny se, de ha már a sport miatt csinálod, és nincs pénzed akkor buli off, ha buli miatt csinálod, akkor meg elég csak estére lemenni vonattal, busszal:)
Én meg amerikai focizok, és a felszerelés, a meccsekre az utazás, stb, mind mind, nagyon sok pénz, és éppen csak elő tudom rá keríteni a pénzt. Rengetegszer volt,hogy este nem mentem csapattársakkal bulizni, mert nem volt pénzem. Ennyi:) -
#5087 Ez így van, de pld a kajával én mindig ugy spórolok, hogy viszem magammal a kb 30ft-ból összedobott szendvicseket és teát. Az utazást meg én is csak akkor favorizálom, ha télleg fontos dolog miatt kell. És az elméleted kicsit sántít:)
Mindenki arra szán IDŐT, amire akar, mert azzal mindig rendelkezel. Ellentétben a pénzel, ami messze nem áll mindenkinek rendelkezésére. Legalábbis nem szórakozásra!;) Ergó ha van időd elmenni egy bmx-es versenyre, attól még nem biztos hogy pénzed is lesz. Sőt meg merem kockáztatni, hogy volt már olyan eset, mikor időd volt csak pénzed/lehetőséged nem, arra hogy elmenj ilyen versenyre. -
#5086 én ugyan 180ft-ból 20perc alatt pesten vagyok vonattal.
de arra meg senki nem gondol hogy bmx-ezek, és egy verseny hétvégén
pár óra autó, szorozva kettővel mert egyik autóba csak biciklik, és akkor ott egyek-igyak, nevezzek be, bulizzak utána stb.
arra senki nem gondol.
szerintem mindenki arra tud spórolni amire akar / tud. -
#5085 Az hogy nem vok pesti és a feljutás meg ott tartózkodás 4X többe kerül, mint a buli maga és egyébként is, az meg lényegtelen volt mindig is a Pestieknek -
#5084 1500 HUF ért már ottlehetsz.
az hogy mennyit eszel-iszol mellé már a te döntésed :) -
ZsilKEANE #5083 ez valami óóriási. nyolcadjára folyik. valahol meglelhető esetleg jobb minőségben ? -
#5082 esti altató csilis:
-
#5081 Ritka mázlisták vagytok, ha van pénzetek ilyenekre járni... -
#5080 OMFG :o épp soundon leszek :c -
#5079 [center]EMMIIIII :O:O:O:O:O
-
Mein Kampf #5078 ha minden ok akkor elindul a video magátol,elöbb egy reklám, utánna jön fabio + mc dynamite video 32 perc , kicsit klasszik de potolhatatlan. -
Mein Kampf #5077 Fabio Live @ World of DnB, Miami video . avi.
ezt nézd meg.
easy easy -
Mein Kampf #5076
Fabio & Grooverider, Sub Focus - Live @ BBC Radio1 - 2010/05/16
Chapter 1
DJ DIE & Interface catch up with fabio and perform a live performance of their track Bright Lights Featuring William Cartwright.
Chapter 2
Sub Focus chats to Fabio ahead of his live show at the Big weekend in Bangor and he delivers another amazing mix!
Chapter 3
Fabio & Grooverider got head to head in another Battle Of the Rewind!
Crissy Cris - Turn It Up (Feat. Young Man)
Rollz - The Truth Hurts
Culture Shock & Furlonge - Surprise
Mr Joseph - Open Your Eyes
Live Performance from DJ DIE & Interface
DJ Die & Interface - Brightlights (Feat. William Cartwright)
Shy FX - Feelings
Original Sin & Taxman - Penamana
Total Science & S.P.Y - Above The Clouds
Critical Impact - The Shining
David Owen - Yo Girl
Total Science - Soul Patrol (Feat. MC Conrad)
Spectra Soul - Absentis
Thunder Dubs - Tooth
Sub Focus In The Mix
The Prototypes - Cascade [White]
Sub Focus - Time Warp VIP [Ram]
Sigma - The Jungle [BBK]
Fresh And Siema - Cylon [BBK]
Rusko - Hold On (Sub Focus Remix)
Pendulum - Salt In The Wounds [Warner]
Sub Focus - Splash (Feat Coco) [Ram]
deadmau5 - Ghosts n Stuff [Maustrap]
Netsky - Secret Agent [Hospital]
Random Selection
Dimension - Stargazer
Rewind Track
Mattix & Futile - Rising Up
Dj Sly & Pasco - It’s U Again
DJ Clart - Daydream Avenue
letöltés -
Mein Kampf #5075
+++ FABIO , NETSKY - LIVE @ BBC RADIO1 2010 06 13 +++
B.o.B - Nothin’ On You [d&b bootleg]
Sigma - Baltimore [Breakbeat Kaos]
SpectraSoul - Bygones [Shogun Audio]
Unknown - True Believer [solar records]
BCee - Is There Anybody Out There (Feat. S.P.Y) [Spearhead records]
AI - Let it Be (feat. Steo) [White label]
Total Science - Red Lines (Feat. Riya) [Critical Music]
Blame - Let It Go [Newstate]
System - Sci-fi [white label]
NETSKY IN THE MIX
Swedish House Mafia - One (netsky remix) [Positiva]
Cyantific - 88mph [Hospital]
Nu:Tone - Beliefs [hospital]
Jay-Z - Star is born (Drum & Bass remix) [Roc Nation]
Netsky - Tomorrow's another day (VIP mix) [Hospital]
Netsky - Moving with you (VIP mix) [Hospital]
Netsky - Secret agent [Hospital]
Miike Snow - Black & Blue [netsky remix]
Netsky - Mellow [Hospital]
Netsky - Escape (VIP mix) [Hospital]
RANDOM SELECTION
Traxx Project - Unknown [unsigned]
T-Coy - Carino (S.P.Y & Marky Remix) [Deconstruction]
Tinie Tempah - Frisky (Remix) [Parlophone]
REWIND TRACKS
Sensai - Control [white label]
Cable - Extracted from Within [white label]
Comics - Double Double [white label]
Phil Tangent - Unknown [White Label]
letöltés -
#5074 -
ideoda #5073 volt valaki sub focus-on? ugy tudom a 7végén volt!? -
#5072 megvan... Breach -
ha nem menne akkor link
a kerdesem az lenne, hogy 4:00-tol mi a szam cime? -
#5070 tök jó ez a videó =) -
#5069 Néha kell ilyen is...
-
#5068 atyaég :O -
#5067 -
#5066 -
#5065 véletlen akadtam rá (:
-
#5064 THE ULTIMATE CREW SHOWDOWN IN AUSTRIAN DRUMANDBASS
GROSSE HALLE ( 22:00 - 07:00)
Camo & Krooked/ Body & Soul/ DisasZt/ Dkay & Raw.Full/ Mat & Concept/ The Square/ Ruckus Keepers/ Tenchu & Breakpitt/ Fourward/ Shroombab/ Mc Davox/ Mc Daxta/ Shnek Mc
KLEINE HALLE ( 22:00 - 06:00 )
Strictly Beats / Criminal Beats/ Tabularasa/ Hillside/ 2nd Sight/ Beatpatrol/ Beatshot/ Morphed/ Zanglasound/ Seriouz Seriez/ Switch/ Static Echo/ Wicked/ Fresh/ Daily One Hour/ Vollkontakt/Kuhbus Crew/The Hive
3. FLOOR ( 22:00 - 06:00 )
City Warriors/ Stork - Crew
Entry: 12euro -
#5063 köszi:D a female voice is kb egy éves zeném:) ottmég kb arra figyeltem, hogy melyik számot melyik után lehetne pakolni:) nemsoká kész egy vadiúj:) de kb az elmúlt időkben általam belinkelgetett számokból tevődik majd össze:) najó,félig:)
majd azt is feltolom valahova:) -
bwooy #5062 oké. nem is hatott szarnak,csak kíváncsi voltam hogy érted/titek.
én se vagyok egy vitamatyi típus
megtárgyaltuk.
bréke -
#5061 Persze ezzel így vagyunk mi is! (ha beszélhetek a többiek nevében)
Nem akartam amúgy úgy írni hogy szarnak hasson, hogy az most nem jó szám csak megjegyeztem hogy jaj de sokan ismerik már
Pendulumnak is vannak jó számai!
Mondjuk azt már észrevettem hogy akik nem nagyon vannak benne a zenében, csak így felületesen élvezik azok pl Ed Rush & Optical nevét nem is hallották még!Ennek én örülök mert nekem meg ők a kedvenceim! Ez csak megjegyzés volt!Nem akarok megint vitát robbantani!! :D -
bwooy #5060 én értem mire gondolsz , de tegyük fel , hogy egy szám nagyon bejön neked.
-tök lényegtelen , hogy kinek a milyen remixe - de a lényeg , hogy valamit "kapsz" tőle , ami miatt bírod nagyon.
ha ez a szám 3 hét alatt a népszerüségi listák(gőzöm sincs van e ilyen)
élére ugrik , attól te még ugyanúgy "megkapod" ugyanazt tőle , mint ami miatt x idővel korábban megszeretted.
úgy értem ezt NEM befolyásolhatja az , hogy hányan ismerik.
legalábbis nálam így müködik.
mint ahogy nektek is , nyilván mindenkinek vannak olyan régi(nem 1-2 éves)kedvencei , amik azóta már könnyebben beszerezhetőek , nem csak xy dj-k táskáiban lapulnak , és ebből kifolyólag már sokkal többen ismerik , szeretik ezeket.
de attól még -ilyen,vagy olyan emlékek,bármi miatt- kedvencek maradtak:)
-
#5059 HÉJ!
most sikerült leszednem a mixed.
a fímélvójszt.
ugyan a keveréseken még van mit gyakorolni, bár közel sem rossz de nincs benne semmi egyéni stílusos egyediség, szóval ööö ja igen, viszont a szett felépítése meg a trekkek válogatása csillagos ötös.
én amúgy is szeretem a cukormázashabfelhőkönugrálós buborékdrámendbészt, de ezek tényleg nagyon jó kis számok egy kupacban ;)
/ilyetmég! -
#5058 én szeretem azokat is amiket sok másik ember is szeret.
tény hogy megvan a " stílusvarázsa " annak ha valaki kedvence egyedi nagyon.
de nem kell hogy csak ezeket szeressük.
ottvan pl. a morphologe - as one.
nem megszerezhetetlen, de azért nem egy tömegzene, és szerelmes vagyok abba a számba annyi emlékhez köt már.
ettől független tudok imádni egy sun kinget is ugyan annyira :) -
#5057 csatlakozom! régen csak olyat hallgattam, amit más nem, mert gyülölöm a nép által szarrá hallgatott, más müfajból populáris zenévé változott szarokat:) és ha volt egy-egy olyan szám, ami nem, vagycsak kevésbé volt ismert, és még zúzott is, akkor az jó szám volt:)