Drum & Bass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg ez???
u dont have to listen anybody else but me
amennyit mostanság jön. még csak most indul a szezon szóval tuti hogy máshol is lesz...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
gyors zuhanyon túl pucéran gépezek beletapadva a bõrfotelba 😄
reggelizek, megyek biciklizni, kb. 5-6körül leszek itthon leghamarabb.
de majd telefonon.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ehh... Chrome érdekesen oldotta meg a feladatot 😄
Namind1
aki zenél haver azsem
szóval ez tuti valami agy-mashup 😄
Ez valakinek jobb minõségben, de így élõsben esetleg?(ez a rész) Nem találom sehol... sírvafakadok!<#sir>#sir>Olyanszépenszól!
omnomnom😄
jólféle, mindig kerestem, de sosem tudtam mi az😄 rádióban is csak mixekben volt, és lusta voltam kikeresni a tracklistbõl😄
jóétvágyat 😉
Mi annak a pakknak a neve amit mindig raknak torrentre és legfrissebb számok vannak benne?
Ja meg akkor egy dábsztepp csomag se ártana!<#vigyor>#vigyor>
Ki vagyok éhezve mint a drogosok!
Jó "kis" születésnap!