5978
  • windrunner
    da prezident evil:O
  • prezi
    persze nem azt mondtam, hogy fiataloknak nincs helyük ott, de kinek célja, hogy meglegyen a pénteki-szombati fejreállás dnb zenére mert az jo és trendy... hát én ezekről beszéltem :)
    drogozni szabad de csak okosan lehet, fiatalok pedig naivak ezért néha (sokszor) túllőnek a célon. eredmény: sok-sok fiatal szarkészen harangozik a tánctéren balra-jobbra, világukrol nem tudnak de leszögezik, hogy ez a világ legjobb partyja... és ezt minden héten :)
  • cybert
    Lehet, utoljára nagyobb buliban 2003 áprilisában voltam Marcus Intalex-en, nemtom azóta mi változott. Bár azért szerintem senkit nem kéne leszólni, mert mondjuk 15évesen eljár dnb bulikba és tényleg azért megy mert szereti ezt a zenét, azért is mondom, mert én anno 14 évesen kezdtem el hallgatni dnb-t, bár bulikba kb 15-16évesen kezdtem el járni, és akkor bárkit a korosztályomból lepokemonoztak, mert, h "mit akar ez itt". Én csupán azt mondom, h ne azért menjenek már el 15 éves "gyerekek", h ott beverjenek pár lasztit, nincs nekem semmi bajom a szintetikával, van elég sok ismerősöm aki csinálja, de nem mind1 mennyi idősen és mennyit. Köszönöm a szót
  • OrioN the S
  • prezi
    még a szerekkel se lenne gond, hanem a korosztály ami meghatározó és partyhoz való hozzáállás:|
  • cybert
    Nem csak 1 éve van így szvsz, én 2-3 évvel ezelőtt is ezt tapasztaltam..A másik ok még lehet a szintetikus szerek egyre nagyobb népszerűsége, ha lehet így kifejezni magam.
  • prezi
    előbb vagy utóbb minden stílust utolér... lehet bármennyire underground, hidd el, a dnb is hype-olva lesz :|
  • Pyotr
    szerintem jól látod,de hozzá tenném h más zenei stilusoknak is megvan az a réteg(kommersz)zenéje amit a nagyközönségnek adnak el!
    Régen engem is bosszantott h a szomszéd "Pistike" is hasonló stilust próbál magára eröltetni amit esetleg én is hallgatok és eggyáltalán nem állt jól neki ,de késöbb rájöttem h az mégsem az a zene amit én hallgatok!
    D&B és D&B között bizony van különbség:)

privát kérdésem pedig az lenne h honnan lehetne hozzájutni Bassface Sascha mix-hez?
    oldalt v. valami linket adjatok és ne file-megosztó progit mert az most kihúzva:)

• Geeryy
    Egyebkent csak en latom ugy h egyre nagyobb "divat" dnb-t hallgatni ?
    Már az egy evvel ezelotti allapothoz kepest is tul sok olyan ember van akiken inkabb csak mosolyog az ember,igenyes bulikon is egyre tobb a poke. ez szerintem igy nem lesz jo....
  • Geeryy
    uristen...
  • OrioN the S
    Neee :DDDDD ezt neee :DDDDDD LÁLÁLÁLÁLÁLLLÁÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDD Te jó ISTEN :DDDD
  • Daza500
    Szerintem aztse tudja, miaz.
  • prezi
    hallgas Hardcore-t az a te zenéd !! :DDDdd
  • prezi
  • pyropyropyro007
    Akkor azt mond meg hogy milyen jó house előadók vannak
    Olyanok kellenek amik jó dübörgősek
  • prezi
    ezt nekem kell megmondani ?
  • pyropyropyro007
    Akkor szerinted mi az én zeném ?
  • prezi
    nem a te zenéd...
  • pyropyropyro007
    Miért nem jó ?
  • prezi
    szerintem inkább ne foglalkozz :\
  • pyropyropyro007
    Hello
    Most kezdek ezzel a zemei stílussal foglalkozni!
    Ez ilyen tuc-tuc zene ?
  • P Dave
    aha :D
  • OrioN the S
    NA ja ! Ha van v.mi eksön akkor úgyis beírják :)
  • P Dave
    hey

de nagy itt a pangás :]]
  • OrioN the S
  • P Dave
    sziasztok !

végre megtaláltam a Drum & Bass témát...ezentúl én is itt fogok fórumozni ! :>>
  • OrioN the S
    :d Jah 5 nap szopás a logoműhelybe :D
  • RIZLA pluss
    szép logo....drága volt....?! :)
  • neuro
    kiöregedtem én már az éjszakázásból :)
  • RIZLA pluss
    hess........ :)
  • neuro
    Látszik milyen ritkán járok dnb bulikba... mondjuk annyira nem is hiányzik :P
  • windrunner
    Fél év alatt már szarrá játszották...viszont amilyen hatást gyakorolt rám Future Prophecies és Noisia-n az megismételhetettlen:)
  • neuro
    Most hétvégén, de hát én már csak ilyen elmaradott vagyok sajna...
  • OrioN the S
    Sztem meg fasza! Má elég régi :/ A Smack my bitch up-os jobb sztem!
  • windrunner

Bocsi, de mikor hallotad előszőr ,hogy szted most fog betörni valahová is?:SSS
  • neuro
    vicces ez a voodoo people pendulum remix :)
    rátesz egy újabb lapáttal a dnb popzenésítésére, gondolom egy héten belül minden diszkóban ez megy majd
  • prezi
    tegnap töltöttem le mixet tőle és hasaltam egész nap...mp3 lejátszó ki se szakadt a fülemből melóhelyen se xD
  • RIZLA pluss
    ázt :D
  • prezi
    Patief OWNZ!!!
  • OrioN the S
    Bódóg Mikulást!