32214
Maya
-
Lekonel #8570 Xép!:) -
nekem pl. tetszik, hogy hollywoodban egy ideje jó színészeket kérnek fel főgonosznak... willem dafoe sztm kicsit túljátszotta a pókemberben, de alfred molina helyrehozta a pókember 2-ben :) geoffrey rush is tetszett a karib tengerben, csak innen jutott eszembe.
asszem, megvan a módszerem organikus modellezésre... több hetes box modelinges vertextologatós bénázás után végre sikerélményem van, kizárólag extrude edge és append to poly-val. egy nagyon finom kis részletből indulok (ez többnyire a szem), és edge-engént menedzselem a dolgot, így rá vagyok kényszerítve, hogy folyamatosan figyeljem a figura geometriáját.
-
Turtle Render kinek megy a mai napig????
Nekem lejárt, nincs valakinek teljes?
Peet: A ... kalózai nekem is tetszett, főleg mikor a főkalóz kijön a fényre és az emberből átmegy zombiba... :P
Phoenix: meg se köszöntem...:) Köszi a sok matricát! Még nem tudom mit tapétázok ki vele, de kb. annyit markoltam fel :) -
Helyesírási vizsgán voltál? -
Lekonel #8566 :DDDD
Ejnye bejnye.... -
bocs... az előbbi üzenet Maroonak szólt, csak oryon "enyhe" infantilis hozzászólása miatt klikkeltem és írtam. -
jóvanjuppimarhajó:)
de mikor mayázol már kiscsillag? nem "baszogatni" akarlak, de kapd már elő azt a szoftvert és hangolódj rá. Bármiben segítek. -
nya megnézettem anyámmal a karib tenger kalózait, tetszett neki:) ritkaság, hogy tetszik neki az a film, ami nekem is bejön:)) tali fantasztikus volt szokásosan, Penat, képeket nagyon várjuk!:) Felragasztottam a MAYA matricát a gépemre, nagyon jól néz ki:))) THX még1x!:) -
Ennyi "gondoljunk Maron vizsgájára, hogy átmennyen..." után már tényleg át kell mened!!! :P
Mert ha nem...............akkor a következőn biztosan! :P
A szóbelid mikor lesz? -
Sziasztok!
Véééégre túlvagyok az írásbelin!!! Juppíííí!!!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, én úgy érzem: sikerült, de azért még nem kiabálom el... Végül is mikor a tanárnő felbontotta a borítékot, azt mondta, hogy könnyű (kinek hogy...), de szerintem se volt vészes. Szóval rossz nem lett, de hogy elérem-e a 75%-ot, azt nem tudom megjósolni. De nagyon mérges leszek, ha mondjuk 74% lesz...
Egyébként nagyon rendes volt a tanárnő, mert amikor már közeledett a vizsga vége, mindenkinek leellenőrizte, amit csak tudott. Mondjuk nekem csak a levelet meg a fogalmazást, de legalább a helyesírási hiábákat kijavítatta. Csak átmegyek már... -
Jaj, azzal a képemmel büntetni foglak benneteket!!! :)
Penatesz: siess azok felrakásával!!!!!! -
off: bocsesz...:P
először is a maffiás, pisztolyos-késes, harcolos-gyilkolós állati mód félelmetes-rettegős képek mik penatesz gépébe kerültek, mikor lesznek elérhetők?
Oryon... jajjjajajjjj, szorrinedanagyonbocsánototkívánok:/ -
A tali jó volt és köszönet, hogy eljöttetek.
Remélem mostmár elöbb utobb elkészül az oldalunk! :)
Penatesz: a merénylet jó volt :P -
DEKO: NA de ilyet.
Most nézzétek meg, meghívom kajálni (amire vártunk vagy 2-3 órát :) és ez a hála....
A nevem nem orion, hanem Oryon!!!
Y-nal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiscsillag, legközelebb figyelj, mert elfenekellek!!!! :P -
Frenkie, Te kapsz pamutfonalat és kötőtüket... csak hogy kötekedhess:))) bébiplucsit renderelj:D :P -
Egy kicsit túl nagy a glossy a bőrön, és lehetne erősebb a refraction. De azért gyönyörű :)) -
szjozsef!
Asszem te, azaz TI ketten modelleztétek le a legtökéletesebbet!
Gyönyörű! Gratulálok:) -
Üdv, összedugtam a gépemet 30 doboz, dekopírfűrész... 0lambériatörmelék, festékes vödrök tömkelege mellet/mögött/felett, hogy felkukkantsak kicsit ide:)
Miután látom senki nem írta le a tegnapi találkozó lényegét, gyorsan megteszem.
A maya site alapító tagjai azok, akik anyagilag hozzájárultak a létrejöttéhez. azaz:
astrantia
orion
penatesz
peet
mookid
phoenix
youth
flegos
lekonel
mayer
deko
Azoknak, kik nem vettek részt az összejövetelen ( és alapító tagok) hamarosan e-mailban mennek az instrukciók.
A domain név elfogadása után a siteal kapcsolatos teendőket egy belső levlistán fogjuk megtárgyalni, hogy ne terheljük az sg fórumozókat ezzel.
Ezzek kapcsolatban majd Sanyimanó időben tájékoztat mindenkit a privát méljén.
off: a tali igazán jó volt, mint mindíg, és a kicsikocsimat is kidekoráltuk maya logóval a végén... hamarosan csinálok képet és megmutatom:D) -
Lekonel #8552 Geco...nem lesz ez igy jó...röviden ird le micsináltál vele...mer még csak a másik fele van aztán dupizni kell 4szer és kész van:) -
potyek #8551 Hát volt rajta melo, sajnos a maya nak sem erössége a bolean :o) -
Lekonel #8550 én meg mr elkezdem axarabb modszert is:) -
Lekonel #8549 Hallod....azt hogyan csináltad?:(
Ez nem ér:)
Köszi szépen igy lenne a jo:D -
Lekonel #8548 huhh várjál még nem is néztem jujj bocsi:DDD teljesen ki ment fejemből:((
-
potyek #8547 Lekonel jo lett a javitás amit felraktam? -
Lekonel #8546 Peet azala poly épitéssel az a gond h nemtok a cut faces tool all snappolni...tehát csak szemmértékre megy:DDD és nem folytatolagosak a dolgok...érted?:D -
Tölts le demokat, 30 napos próbaverziókat aztán nézd meg melyik jobb. Ennyi. -
A vezető négyesbe Maya, Max, XSI, LW tartozik, nincs nagy különbség, szinte mindegyik tudja azt amit a másik, tehát eltérés nincs sok. De míg maya inkább filmes produkciókban terjedt el, Max, XSI játékfejlesztésben, valamint XSI reklám'iparban'. De ez semmit nem jelent, valaki Wings 3d-vel is jobbat csinál mint más Maya-val vagy bármelyik porogival. Szóval mindegy mit tanulsz meg, abban legyél jó, ennyi...
Kezelőfelület, meg nézd meg, nemtudok mit mondani, valakinek ez valakinek az jön be. Mindenki másra esküszik, ez a fórum Mayaról szól így akik ide írogatnak nyilvánvaló hogy erre esküsznek. Szóval neked kell dönteni.
-
Ja és, miben külömböznek, azaz van olyan dolg amit az egyik tud a másik nem? -
Figy, a maya és a 3dsmax ugy nagyából egyféle területen mozog, na és a kezelésük közt nagy a külömbség? -
Lekonel #8541 Főnix...engem nem zavar...amuyg meg poly work om is van... -
Lekonel: szerintem a két görbe amik között loftolsz, nem egészen egyezik meg span számra. rebuildeld őket azonos span számmal, hogy szép egyenletes loftd legyen, és utána a project curve on surface parancs is normális eredményt fog adni.
Phoenix így jó?:)) 20Gb-ban már benne van a következő adag is ne viccelj már, ennyire azért nem vagyok olcsó:) -
>Phoienix
Úgy látom, mindenki számára kisebb kihívást jelent azt leírni, hogy Phoenix ... még jó, hogy nem az a nickem, hogy Báriumtetracianoplatinát... -
Peet: az a 20 giga még csak a husira elég, dolgozz meg a köretért is!
Lekonel: erősen buggyanús a Mayád. Gondolom planart akartál nyomni arra az íves valamire ... na nem akarok okoskodni, meg gondolom nem is az én tanácsaimra van szükséged, de azt azért magyarázd már el nekem, hogyha NURBS-ben modellezel, akkor minek hagyod kint a polygon count-ot? (Vagy hogy a túróba' hívják azt mayában...) -
Lekonel #8537 http://leko.srv.hu/project.JPG
Na peet most már csak ennyia a bajom h mér csinálja zetet?:)) -
Phoienix, így első blikkre lesz vagy 15-20gb írni valóm neked...:)) -
Lekonel #8535 Na megjöttem:) -
Mayer, Dave, Gyraph, satöbbi: azér' jöhettetek volna ti is! Jó volt a bulay, érdemes lett volna. Már csak azért is, mert megnézhettétek volna, hogy hogyan viselkedik Oryon és Deko az éhhalál szélén 
Maron: mi volt a vizsgán?
Aldaryn: hoztam neked hálókártyát, jöhetté' vóna te is...
Peet: csak emlékeztetlek ... az óra ketyeg ... az ukrán barátaim ugrásra készek, és idegesek ... csak egy jelre várnak ... -
Mookid, hypergraph-ban nézd meg, hogy a tárgyadnak van-e két shape node-ja, ha van, akkor lehet ez is a probléma, akkor az egyiket törölni kell. -
háromóra ötvenkor mit fórumoztok még, mikor négyre a westernbe kell érnetek?!? -
mayer kösz a választ, de egy szál poly object van, delete history-t is próbáltam. de már elmúlt, ahogy jött, úgy meg is oldódott... szellem a gépben?