Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud valaki valamit errol?
Mert hamar itt a nyar,befizetnek egy korre...

Penatesz
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
leiras
szerintem eleg jo tema, en mindenesetre nekifutok, hatha ezuttal lesz idom/modom/kedvem befejezni. 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
az erintett fileokba valoszinu az uj feature-eket demozzak, ami ertheto modon a korabbi verzioba nem szerepel. 😊

Penatesz
Olyan hibauzenet jon vissze,hogy:
Errors have occurred while reading this scene that may result in data loss.
Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott,vagy mert virtualis meghajtoval nyitom meg,vagy valami egyebb dolog miatt vesznek el nyitasnal az adataim?

Penatesz
vray mikor lesz mayahoz?
bár mr-t kéne megtanulni elõbb😊)
TV2
deko --- az élet értelme: 42 ---
Egyébként nem elsõsorban tûzgeneráló, hanem folyadékszimulációs rendszer. Viszont ezzel a módszerrel roppant élethûen lehet tüzet, füstöt, és egyéb, hasonló jelenségeket modellezni. Jelenleg még fejlesztési stádiumban van, a Chaos Group fejleszti.
Belsõ tesztelsée lehet jelentkezni náluk, aki szívesen tesztelget programokat, az ugráljon... :
http://www.vrayrender.com/news/article/59/
Egy nagyon impresszív galéria megtekinthetõ a webjükön:
http://www.chaosgroup.com/software/AURA/
per aspera ad astra
Lehet, hogy veletlenul neked kuldtem el Peet uzenetet😊...ha igy van akkor kuld tovabb neki legyszives! oszi!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Peetmaya!
Kuldtem privit...S.O.S
(En is csatlakozom az elottem szolokhoz.koszonom
Penatesz
nem ismeri valaki ezt az aurora nevû tûzgeneráló rendszert mayahoz?
nem hallottatok róla?
www.gaborhertelendy.com
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
picit lesz jobb minõség...az üvegé sztem elég faszántos márcsak bornyitó kell meg háttér + asztal...asszem egy régi durva tölgy asztalon lesz😊 rohadt jol néz ki ahogy bumpolja a bor színét a barázdákba vagy mi😊)
sietünk a képekkel!
Aki mégis részt kíván venni küldje a
[email protected]
címre, jó lenne ha nem lenne nagyobb mint 100 kB... Köszi!
Youth
Senki nem küldött nekem semmit szal csak 1 max 2 kép lesz 6000.nél ha egyáltalán érdekel valakit...
Youth
www.gaborhertelendy.com
Mayer ja, vészesen közelít az a 6000. hozzászólás😊
amúgy tiszta C++ ez a mel😊
nem art, ha egy ures scenebe futtatod, es utanna rakod at az eredmenyt oda ahol dolgozol.
Youth