Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penatesz
A multkor nezelodtem a gnomon oldalan es egy csomo tanfolyam volt meghirdetve az oldalukon,temakra es intenzitasra tagoltan,illetve par vizsgamunka is ki volt teve.Itthon vannak ilyen kurzusok,vagy csak autodidakta modon lehet tanulni az ilyet?

Nem tud valaki valamit errol?
Mert hamar itt a nyar,befizetnek egy korre...

Penatesz

Penatesz
Peet,itt mar az sem segit,ugyhogy megvarom,hogy felkeruljon az elso CD is.

Penatesz

Peetmaya
vagy ajánlom figyelmedbe az emule nevû programot, azzal is lehet jó cuccokat leszedni... én is onnan szereztem meg.

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

há dehogynem

PaniC-
nem olvasod a hozzaszolasokat?

PaniC-
Africai szavanna
leiras

szerintem eleg jo tema, en mindenesetre nekifutok, hatha ezuttal lesz idom/modom/kedvem befejezni. 😊

honnan lehet letölteni a mayát, a dc-n kívül?

Mayer
Nem is tudom mi a feladat ?😊. Valaki el tudja mondani?

www.gaborhertelendy.com

PaniC-
tenyleg, 3dluvr aktualis contestjere ki nyomul? ha nem indiszkret a kerdes...

gyraph
Lehet, hogy az 1-es CD-t csak holnap tudjatok elvezni, mert szamtalanszor megszakadt mar a letoltes, a file resume pedig nem engedelyezett. Addig is enjoy a 2-es CD-t 😊.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

PaniC-
a word nemsokat valtozott az elmult par evbe, max az ikonokat meg a gepkapcsot cserelik neha...
az erintett fileokba valoszinu az uj feature-eket demozzak, ami ertheto modon a korabbi verzioba nem szerepel. 😊

Peetmaya
Penatesz, ha *.ma lenne, akkor az elején átírnád a file-ban a verziószámot és máris be tudná tölteni az 5.0 is...

Penatesz
Nem vagyok egy windows fan,de anyaznek rendesen,ha a 2003-as word-ben irt szovegemet nem tudnam olvasni 98-as alatt

Penatesz

PaniC-
"Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott"

ezert.

Penatesz
A 2.CD lejott kb masfel ora alatt,a pdf-eket is jol olvasom,de az mb-ket es az ma-kat nem tudom megnyitni.
Olyan hibauzenet jon vissze,hogy:
Errors have occurred while reading this scene that may result in data loss.

Ez azert van mert 5-el probalom megnyitni es ez mar alapvetoen 6 ala irodott,vagy mert virtualis meghajtoval nyitom meg,vagy valami egyebb dolog miatt vesznek el nyitasnal az adataim?

Penatesz

hi, honnan lehet letölteni a mayát, a dc-n kívül?

Peetmaya
Aldaryn mikorra lesz kész ez a cuccos, mert engem már marhára extázisba hozott😊)) gyönyörû a galéria
vray mikor lesz mayahoz?
bár mr-t kéne megtanulni elõbb😊)

PaniC-
Aki latta a magellant a multkor, es latta tegnap a fokuszba vagy mibe a kaszkador dijkiosztos riportot, biztos velem egyutt mosolygott, mikor a bad boy2-rol volt szo 😊

deko
sajna én is lemaradtam a Magellán-ról, de egy cikket most olvasgatok róla, ha valakit érdekel:
TV2

deko --- az élet értelme: 42 ---

Aldaryn
Nem lesz elõbb Aurórátok, mint nekünk! 😛

Egyébként nem elsõsorban tûzgeneráló, hanem folyadékszimulációs rendszer. Viszont ezzel a módszerrel roppant élethûen lehet tüzet, füstöt, és egyéb, hasonló jelenségeket modellezni. Jelenleg még fejlesztési stádiumban van, a Chaos Group fejleszti.
Belsõ tesztelsée lehet jelentkezni náluk, aki szívesen tesztelget programokat, az ugráljon... :
http://www.vrayrender.com/news/article/59/

Egy nagyon impresszív galéria megtekinthetõ a webjükön:
http://www.chaosgroup.com/software/AURA/

per aspera ad astra

gyraph
Penatesz!

Lehet, hogy veletlenul neked kuldtem el Peet uzenetet😊...ha igy van akkor kuld tovabb neki legyszives! oszi!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
A 2. CD felkuszott es lehet is lerancigalni...az 1CD delutanra feler, mert van 1 kis technikai problema...amint Peet reagal a privire kezdem feltolteni az 1CD-t is.

Peetmaya!
Kuldtem privit...S.O.S

Penatesz
Gyraph:ha feltoltotted,szolj mar ide,hogy neki lehet allni a leszedesnek.
(En is csatlakozom az elottem szolokhoz.koszonom

Penatesz

Peetmaya
😊) nekünk kell felnõni hozzá, nem neki kinõnie minket😊
nem ismeri valaki ezt az aurora nevû tûzgeneráló rendszert mayahoz?
nem hallottatok róla?

Mayer
Ugyanmár Lekonel az ember sosem nõ ki a játszótérrõl 😊. Legalábbis a legnagyobbak soha.

www.gaborhertelendy.com

Köszi tutort...rafinált

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Peet én kilõhetek annyi fotont amennyit csak akarok😊))
picit lesz jobb minõség...az üvegé sztem elég faszántos márcsak bornyitó kell meg háttér + asztal...asszem egy régi durva tölgy asztalon lesz😊 rohadt jol néz ki ahogy bumpolja a bor színét a barázdákba vagy mi😊)

Youth te lassan nem vagy a mi "kategóriánk"😛

Peetmaya
Youth, a 6000. hozzászólás a képek legyenek és akkor így tulképpen mindenki hozzászólása lenne😊)
sietünk a képekkel!

youth
Akkor senki nem küld képet a 6000. hozzászólásra?
Aki mégis részt kíván venni küldje a

[email protected]

címre, jó lenne ha nem lenne nagyobb mint 100 kB... Köszi!

Youth

Peetmaya
Youth mondtam, kocsiddal kapcsolatban én többet nem mondok semmit😊)

youth
Na akkor a mostani renderelt kép:

Youth

youth
Ez nem így megy... ha a 6000-et moderálom enyém márcsak a 6001 lehet.
Senki nem küldött nekem semmit szal csak 1 max 2 kép lesz 6000.nél ha egyáltalán érdekel valakit...

Youth

Peetmaya
hehe, akkor egész éjjel fennleszek, és írni fogok, amikor mindenki alszik, csakhogy az enyim legyen a 6000.😊

Peetmaya

Mayer
Ne olyan hevesen peet 😊. Úgyis az enyém lesz 😊. De ha nem, akkor malyd a 7000-redik 😊 De youth tuti mindenkit moderálni fog, hogy az övé legyen a bõvös 6000-redik >D. ( nehogy megpróbáld 😊)

www.gaborhertelendy.com

Peetmaya
tényleg, kié lesz vajon a 6000.?😊))

Peetmaya
Leonkel mi történt?😊
Mayer ja, vészesen közelít az a 6000. hozzászólás😊

jézus urristen😊

Mayer
Hüha de pörög a fórum. Most kell sodródni az árral 😊.

www.gaborhertelendy.com

Peetmaya
valahogy úgy kéne, hogy a for ciklusban, amikor csinál egy valamit, akkor egybõl azt a valamit hozzáadja a kijelöléshez és akkor annyit jelöl ki és olyan sorrendben, ahogy azt kell...😊
amúgy tiszta C++ ez a mel😊

Peetmaya
igen, mert a végén a selection -all-ra van téve...

PaniC-
nalam teljesen ok.

nem art, ha egy ures scenebe futtatod, es utanna rakod at az eredmenyt oda ahol dolgozol.

Peetmaya
Youth, ez vajon weben mûködhetne úgy, mint a vrml?

youth
Épp renderelek. Ja meg mostanában ezt az interaktív 3ds bemutatót csinálgattam, teapot...

Youth

Peetmaya
Youth, hullámvöly?😊)) majd kilábalsz és fantasztikus új képekkel kápráztatsz el minket😊

youth
Peet: köszi hogy aggódsz 😊 De mostanság nincs kedvem írni. Majd lesz... Valójában msotanság semmihez sincs kedvem, megyek és lehúzom magam a vécén... 😊

Youth

Peetmaya
Mayer, majd közös erõvel lefaragjuk azt a renderidõt😊

gyraph
Mindenkinek szivesen...En is orulok, ha ti is orultok. 😊

Boba
Köszi😊