Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már lehet kezdeni a versenyt
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
You may open an account
Az ACTIVE SITE USER alatt talalhato ez a felirat es ott lehet regisztralni.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Peet nem is kell.Ne feledd,hogy mi folyamatosan agyaltunk rajta vagy 4-5 orat es az olyanok akik otthon csucsultek,mikozben mi a verunket es verejtekunket adtuk az otletert nem erthetik meg egybol,hogy ez egy mennyire atgondolt otlet.

Penatesz
Örülök, hogy utána jártál a lehetõségeknek, de van még pár dolog, ami most kezd igazán kiforrni, s addig mig a végleges kép nem áll össze, kár külsõst izzítani. Amíg lehet legyen mindenképp anyagiakól mentes, ahogy megbeszéltük. Sajna rossz tapasztalat, ha valakinek már fizetnie kell, rendesen elnéz melletted pl. az ablakon. Így legalább valóban összefogunk!
deko --- az élet értelme: 42 ---
Amúgy meg igenis mayaról van szó, mert a maya oldal problémáit feszegetjük, és ennek sok hasznát fogjátok látni, mi is, mindenki, aki mayaval foglalkozik.
Csak mellékesen kérdezem, hogy nekiesett már valaki a smallcontest bevilágításával?😊)
.Amugy szerintem a munka meretetol fuggoen vagy ingyen vagy pedig jelkepes osszegert csinalna meg nekunk.De ameddig megy nelkule is,nem szolok neki,ne izguljatok.
Flegos nem hagytal ki egy m betut a cimbol?Amugy hogy lehet regisztralni,mert azon fennakadtam?

Penatesz
Amúgymeg ami miatt megy a "mellékes" szómenés az is csak a maya miatt van. gondolom ezért csak nem kéne másik fórumot nyitni? Hétvégére meglesz az irc, s majd ott folytathatjuk (azaz csak ti, mert én nem tudok ilyen hozzáférésnél mircre kapcsolódni) "élõ közvetítésben" a site dolgokat, hogy ne terheljük itt az alkotókat. 😛
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
De lehet persze egy oldalkapcsolat tartás is 😊
Oryon
Ja és egy bevezetõt egy kis animont akkor csinálnér az oldal elejére, meg mondjuk egy bannert is, csak mondjátok az ötleteket hogy milyen legyen. Mert ugye nem lenne jó ha totál elütne az oldal stílusától. hmmmmm?
www.gaborhertelendy.com
Amúgy a többit is megoldjuk, elõbb az "olcsóverzióval"
Nem errõl volt szó? Aztán ha megy, akkor izzítunk valami profi webkõmûvest a témára. Nem?
A dinamikus tartalom...errõl én sem tudok semmit mondani...
Egyenlõre Youth próbálja tovább más utakon, és ameddig megy neki, addig szerintem maradjunk az "olcsó" verziós és "megcsináljuk magunk" cím alatt...
Majd ha "drága verziós" lesz akkor fizetünk 😊
Oryon
Csak regisztralni kell, es mehet a letoltes.
Udv mindenkit!
Deko kérésére újraírtam a vázlatomat, amit a találkozón alkotott a csapat!
Hallod Peet "érthetõ formába"!!! 😛
Mégegyszer köszönöm Dekonak, Peetnek, Penatesznek az összehozást.
Mayaponthu.hu vázlat
(http://www.freeweb.hu/oryon/gallery/mayaponthu.txt)
-Notepaddel nézzétek meg, mert http-sen eléggé fura az elrendezés!!!
Légyszi nézze meg mindenki, akit érdekel az oldal és ossza meg velünk véleményét!!!
Minden apróság számít!!!
Kérem azokat is akik jelen voltak, hogy nézzék meg õk is, mit hagyhattam ki és mit változtattak azóta!
Oryon
Ha te igen szánnál rá egy kis idõt a nép kedvéért???
Oryon
Csak hogy lassatok nem tetlenkedek, berakok egy kepet, ugyan meg elegge kezdeti stadiumban van, de hat nem reg valtottam Mayara (persze a maxot nem hagyom el), es eleg sok uj dologgal kell megismerkednem, de azert haladok.
Udv
Még új vagyok itt, mint ahogy a Maya használatában is és kéne egy kis segítség. Ha esetleg vki tud magyarosítást vagy ilyesmit (leírást...), akkor az írjon nekem mailt! ([email protected]) Azok is írjanak, akik már járatosak ebben a programban, mert ha van rá mód esetleg valamikor összejöhetnénk és értékes eszmecserét folytathatnánk a Maya titkairól... 😊 Na ezt jól megaszondtam... Szóval ez lenne szerény kérésem, plíz segítsetek!
Azért is kéne, mert nagyon érdekel ez a program, csak kicsit hosszú idõbe telne, mire mindenre rájönnék magamtól... 😊 Sok kicsi sokra megy, nem? Vagy egységben az erõ? 😊 Na mind1...
Elõre is köszi!
Maron
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Small Contest
fél óra és már mehet a verseny😊
bye
Youth
skylightot szeretnék csinálni de nem az igazi...probalkoztam mar hogy csinalok egy nagy gombot aminek az incandescence(ilyen hulye nev) szinet allitom, de valahogy nem olyan lett mint amilyen szeretnék(és amihez hozzaszoktam maxban😊 )
lécci valami kis infot adjatok, thx
www.dw69.tk
KINEK VAN 5.0-ás MAYA-ja?
Youth kéne valaki, aki még 5.0-ás maya-t használ, hogy tudjunk mb-be konvertálni...
Az elsõ helyezetté lesz a kiváltság, hogy írnia kell egy tutort, hogyan világította be a jelenetet, na milyen ötlet?😊
bye
Youth
Ez most foleg azoknak szol,akik ott voltak a talalkan,tehat Deko,Orion,Peet figyelem.Beszeltem tegnap este a haverommal,aki nem mondott kapcsibol nemet (persze igent sem)viszont vannak kriteriumok es kerdesek,amiket en most itt kozze teszek:
Kriteriumok:
Nem vallalja "csilli-villi design" elkesziteset,kizarolag webprogramozast. (ha vallalja)
Nem hajlando hasznalni javat,javascriptet,php-t,sql-t,windows-t.(az elozoeket azert mert "gagyik" az utobbit azert mert igazi Linuxhivo es elvei vannak.
Azt mondta hogy designert tud szerezni,de ha ingyen kell akkor csak olyat,aki meg keves referenciaval rendelkezik a szakmaban.Ha profit akarunk,azt is tud szerezni,de az a haverja annyira el van azva munkakkal,hogy ingyen biztos nem fog felretenni egy fizetos melot.
Kerdesei:
1. mi lesz a dinamikus tartalom?
2. hol fog futni a cucc? (milyen szerveren)
3. mehet-e sajat fejlesztesu c programban?
ez persze nem jelenti azt,hogy elvallalja,de legalabb erdekli a problema.

Penatesz
Szoval jo munka lezz peet.
Megnézem még a másikat, mer nekem 6.0 as van.
Én ocg t használok
Hajnalban Peet-el próbáltuk megoldani a small contest problémát. Arra következtetésre/megoldásra jutottunk, hogy hogy kimenti obj-ben a scene tartalmát és valaki, akinek még csak 5.0-ás verziója van, az szépen beimportálva kimenti a scenét a két adott kamera beállítással, úgy hogy a pluginmanagerben is minden futó pulgint kikapcsol.
Ezt én ugyan megcsináltam, de minden igyekezetem ellenére képtelen vagyok normális idõintervallumban feltölteni a filet😞
Majd aki tud, alkalom adtán, tegye meg ezt nekünk. peet feltette az obj formátum elérését abba a kis ismertetõbe.
A másik, hogyha lehet, ne a jövõhétre ütemezzük ezt a játékot, mert kiküldetésben leszek, s a meló miatt akkor kimaradnék belõle. kössz😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
túl sok...
Az oldal nem sürgõs, a contes idõpontja pedig véges. Kérlek és Youth is, hogy inkább a contestet fejezd be. Így megint csak egy félkész, befejezetlen dolog marad fölöslegesen a vinyódon.
"...csak kis lépésekkel..."
Jelentem hazaértem, rájöttem az igazság "ideát" van😛