Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a kettõ sokkal jobb lett mint az egy, bár ez egyéni szoc, hogy kinek melyik tetszik, de technikai fejlõdésben egyetértek veled. én akkor dobtam hátast, amikor a rajzolt ló leugrott a papírról és elkezdett vágtatni, közben cg ló lett... iszonyatosan jól megcsinálták az egész filmet...
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Szerintem nem korfüggõ, hogy ki szereti a meséket és ki nem😊
(vagy én sohasem fogok felnõni? 😛 )
deko --- az élet értelme: 42 ---
Amúgy tegnap este néztem meg a Shrek2-t moziban, sztem király. Bár az 1 jobb volt, de grafikailag a 2 nagy lépés volt szerintem. Pl az erdõ fái, a sivatag és a víz nagyon jól néz ki. Fiona hercegnõ mindkét alakja is új shadereket kapott, nagyon jól sikerült.
Láttam egy új Dreamworks film bemutatóját, valamilyen vegetáriánus cápáról meg egy kishalról fog szólni, amolyan Nemo elpojénkodva😄 A grafikáján is látszik, jól megcsinált de olyan mintha plüssjátékok lennének. Azért a Némóban a vízalatti táj nagyon realisztikusra sikerült.
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Ha bedugod ide azt "max"-os orrod
,
neked is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!

A bemutató után kicsit csalódtam a filmben...jó lett volna, ha ugyanazon a vonalon megy tovább a film...
Neeeee, már unom, hogy mindenki ezt mondja CG film = mese...
Könyörgöm nöjjünk már fel, Tom és Jerry az mese (a legjobb), ez pedig ANIMÁCIÓS FILM, vagy hogyan szokás írni...
Hát nem szebben hangzik, mit azt mondom: mesét nézek közel 20 évesen???
Oryon
de az animációk szépek, aranyosak, illenek a meséhez.
de ha zavarok, akkor bocsi..
http://www.goteborg.seths.se/gb04194a/
A blueprinteket koszonom.
Penatesz
Itt van néhány fej blueprint, de inkább egész test.
Remélem polyban kezded el😊))
Szivi anyuci, de ilyet elfelejteni, ejnye bejnye!😊 Akkor hétfõre megbeszéltünk valamit?
Penatesz: Hétfõn majd adok neked jó párat, vagy a legjobb ha modellezünk egy fejet😊 Hozzál wincsit!
Akarok modellezni egy fejet,de semmi hasznalhato blueprintet nem talalok.Nincs valakinek egy elol es egy oldalnezete?
Penatesz
\"Mosolyogj, mert ma kezdődik életed hátralévő része!\"
Figyelj mon,ha spiralt akarsz,akkor vedd a rombuszodat es tedd le olya messze az origotol,amilyen messze csak akarod,hogy legyen a sugara a spiralodnak,(Fonot,hogy ezek utan a pivottodat az origoba tedd)aztan a duplicate op.box-ban allitsd be,hogy minden egyes uj masolat 30 fokkal legyen elforgatva az elozohoz kepest es emelkedjen mondjuk x tavolsagot.ismetelje a forgatast mondjuk 20-szor,es aztan loft-old ossze.ezek utan nezd meg,hogy mennyire spiral amit kaptal es a szerint valtoztasd az ertekeket.
Penatesz
vagy light linking editorban szépek kikapcsolgatod a tárgyakat.

Néha nem várt dolgok miatt hiusul meg egy elképzelés vagy akár találkozó. Én sajnálom a legjobban, hisz régen beszélegettem olyan jót és önfeledten, mint Veled, Peet-el és Penatesz-el "A" találkozón.
Komolyan "Unicum" volt!
Ami késik, nem múlik, hiszen lesz Replay, vétek lenne kihagyni.
Mookid: szerintem azt a mayas konyvet nehogy felretedd,legalabbis ha az a 3D vilaga az,akkor ne,mivel nagyszeru segitseget nyujt,az alapok elsajatitasahoz.
Oryon,Peet: sajnalom a kudarcba fulladt talalkat,legkozelebb jobban igyekszem

Penatesz
Oryon ne törj le, majd legközelebb, amikor Youth is kipihente magát, deko is szabaddá tudja tenni magát, Mayer erõt vesz a fáradalmain, és Penatesz is ráér😊)) Na meg persze a többiek, pl te szülinapos!😊) gratu!
szóval olvasom már egy ideje a fórumot, többségeteket már be tudom azonosítani legalább egy portfolió erejéig 😊 csak pár hete kezdtem mayázni (a kezelõfelület elsajátítása után meguntam és félreraktam az ominózus magyar Maya-könyvet, most a helpet böngészem pontról pontra), de máris rengeteg kérdésem volt, az irc csatin aki megfordult, az onnan ismer: marci nickkel voltam fent és evidens kérdésekkel zaklattam 😊 jut eszembe, csatlakoznék dekohoz: tényleg kéne, hogy mûködjön az irc csati, nekem sokkal könnyebb lenne és szerintem nektek sem jönne rosszul. na most így hirtelen ennyit rólam, ha rágyúrok a programra, talán a következõ talin én is ott leszek 😊
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Benne volt minden ami egy pesti éjszakai életre jellemzõ 😛
Remélem megismételjük, de akkor deko is marad a végéig!!! 😛
Oryon
Oryon
Én sajnálom a legjobban, de NEM lesz találkozó 😞
Nem magam miatt, mert ráérek, megszerveztem mindent,stb.
Sajna tudomásul kellett vennem, hogy már csak Peet jött volna 😞
Persze szívesen el mentem volna beszélgetni egy emberrel is, fõleg ha Peet az, de így már nem SG találkozó 😞
-Peet: Remélem nem haragszol...tényleg sajnálom!
Majd legközelebb, ha tényleg komolyan gondoljátok és akartok egy SG talit, akkor lesz, de akkor többen kell, hogy legyünk...egy olyan idõpontban, amikor mindenkinek jó!!!
Jó, most ez az idõpont nem lett jó szinte senkinek 😞 és megértem azokat, akik nem tudtak volna eljönni.
De nem kis energiá és pénzt fektettem a találkozó megszervezésébe..."kihasználok" embereket (ezt utálom) és elhalasztok dolgokat, hogy ott lehessek, mert én tényleg szeretnék találkozni, beszélgetni Veletek.
Akkor legalább annyit fáradjatok, hogy leírjátok, hogy ki mikor ér rá, hogy összerakjak egy olyan napot, amikor mindenkinek jó!!!
Nekem még itt a nyáriszünet 😊, én is melózom 😞, de teljes mértékben csak ekkor érek rá,mert Szeptembertõl egyetem és akkor már nehezebb...tehát ha lehet még Augusztusban!!! Köszönöm és elnézést a "durva" szavakért, de rosszul voltam egész héten és erre ez fogad, így mostmár egy kicsit csalódott is... 😞
Pedig már beleéltem magam 😞
-Köszönet egy "barátnak" (õ nem szereti ezt a szót 😊 aki megóvott egy újabb és nagyobb csalódástól...
Oryon
Oryon

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Egyebkent ma vagyok 31 eves😊)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mi lenne ha kitolnák egy kicsit? Áthelyeznénk késõbbre. hmmm?
(mayer & én sem tudunk menni.)
Itt vernyogott a banda, hogy KELL egy csati nekünk/nektek. Megoldottam, de jobbára csak páran lézengünk rajta.
Ha ez így meg tovább, akkor nincs értelme fent tartani.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Penatesz, nem kell itt a rizsa, gyere fórumtalira és kész😊
Youth

!!