Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Youth
Pár dolog ami szemet szúrt:
"Is there a demo version?
A free, one-time evaluation copy of the software will be available. The evaluation version will be fully functional for 30 days. A valid credit card will be required to download the evaluation, however the card will not be charged for this transaction."
Hát ha lenne kártyám én nem adnám meg a számom, feltörik az oldalt aztán lecuppantanak róla mindent há nem?
"Is there an upgrade path to the RAT tools?
Currently no. These are independent products, although at some time in the future it's possible that some of the newer capabilities from this product may make it into the RenderMan Artist Tools product."
Mi a különbség?
"Sub-surface scattering?
Yes, as with GI above, extra attributes will be added to control sub-surface scatter effects."
Yeah! Yeah!
Youth
szal nem értem hogfy miért nem tudják a MTOR-t és a Slimet úgy integrálni maya alá, ahogy azt a mentallal tették, vagy ezzel az új pluginnel fogják
arra jó lesz, hogy otthon az ember elszórakázzon vele, de komolyabb renderelési feladatokhoz kellene a komplett renderman csomag, nomeg persze hozzá a tudás is.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Boba mi újság rendermannal?
Penatesz
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Köszi.
Bár nem igazán hasonlít, de ennyi fért bele 1 óra modellezésbe.
Az eredetirõl meg valszeg hazafelé letört egy fog...illetve nem teljesen csak már nem sok tartja...egy kis pillanatragasztó és meg sem látszik...😊
Ha valaki meg tûzetesen át akarja nézni, hogy melyik törött, annak meggyûlik a baja a kb. 100-200 db foggal 😛
Oryon
Youth
Egy kis hiba lépett fel! Itthonról nem tudom elérni a szervert. Valamiért nem enged be a terminal szerver. Kérem türelmeteket hétfõig.
Akkor elkészítem a hozzáféréseket és megüzengetem.
Még egyszer bocsesz..
(Ja és nem ftp-n lehet majd hozzáférni, hanem web-en.)
Fõnix: szerintem megérne még pár órácska ráfordítást a puskád, mert némi munkával sokkal jobbá tehetnéd. Tényleg kevés hiányzik még hozzá.
Drawain: Helyes lámpás, csak kicsit túlvilágított. a box hátteret levehetnéd róla és cilinderbe téve sokkal plasztikusabb lenne. a baloldala nagyon üres a képnek. terveztél oda valamit?
Oryon: fasza az a cápa álkapocs, fõleg hogy a kezembe tarthattam az eredetijét😊
deko --- az élet értelme: 42 ---
Phoenix:nem rossz a piskad,de azert vehetted volna a faradtsagot es elhelyezhetted volna a terben ugy a dolgokat,hogy azok ne usszanak a levegoben.Es nekem ne mond,hogy nem volt kedved meg ezzel is szorakozni,mert ez kb egy 2sec-s melo lett volna.
Drawain: jo lett a lampad,habar nekem elsore ugy tunt,hogy ez inkabb egy koepulet.(Leszamitva a fulet) Csak mint tanacs: az ilyet erdemes inkabb NURBS-ben csinalni,nem pedig polyban,mert gyorsabban haladsz es precizebbek a formaid.
Penatesz
Eddig egészen jó!
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
A háttér színe nagyon bejön...
Talán egy kicsit lehetne szórtabb a fény-> világosabb árnyékok, de szvsz!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
http://www.mayang.com/textures/
itt talán lelsz magadnak alumíniumot.
Poly bol van?
Lámpás
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Aza igasság, hogy nemigen fogok én már ezzel foglalkozni. Itt untam meg, egyszercsak gondoltam, hogy dobok rája valami sédert, azt' kééész... Ezután öt perccel nyomtam meg a render-gombot. Na olyan is lett. Majd ha megint militarista hangulatban leszek, lehet, hogy folytatom.
> ICQ számodat lécci dod el priviben nekem keresztes fater
Nincs nekem olyanom. MSN-t hasznélok, amire nekem kell, arra jó az is.
>...hiszen a csõre merõlegesen állnak...
Láttál már FN P90-est? Esetleg HK G11-et?
>alán egy szalag tár jobban mutatna...
Öööö ... az milyen is?
(Jaj, sajnál... popff.. klank.. Crupp... Bumm... Paff..
Köszönöm a helyreigazítást. Én is úgy gondolom, hogy nagyszerû!!)

A maya szoftver használata 2000 óta (maya 3.0) szerves része az életemnek.
Hobby felhasználó vagyok. A képeimet magam örömére készítem. A munkám a 2D.
A maya3d site alapító tagjaként a design-ért felelek.
A tutoriál részben saját írásaimat osztom meg a közönséggel, mik segítenek eligazodni a Maya program alap kezelésében.
(ezen írások most is olvashatók a siteomon)

Penatesz
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Elõre is elnézést kérek mindenkitõl a csapat nevében, kicsit lassan haladunk.
A segítséget bárkitõl azonnal örömmel vesszük! hamarosan élni fog a [email protected], addíg is írjatok pl. a [email protected] vagy valamelyikünk nick elõnevére... pl.: [email protected] , [email protected] ... a közérdekû infókat bedobjuk a közösbe egy belsõ levlistán.
A www.maya3d.hu oldalon mikor lesz elérhetõ az info rész? (gondolom az oldalhoz tartozó impresszum lesz) Csak mert gondolom örülnétek egy kis segítségnek bárkitõl, de így elég nehéz az elérhetõségeteket megtalálni.
najó, lehet picitfáradt vagyok, azért nem tudok értelmes témát felvetni, a héten eddig kb 15-18 órát aludtam összesen😊
na offnak vége.
Boba sikerült már üzembe helyezni az új rendermant?
honnan jutottál hozzá? tennék vele egy próbát én is.
najó, lehet picitfáradt vagyok, azért nem tudok értelmes témát felvetni, a héten eddig kb 15-18 órát aludtam összesen😊
na offnak vége.
Boba sikerült már üzembe helyezni az új rendermant?
honnan jutottál hozzá? tennék vele egy próbát én is.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen