Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
skacok, van egy kis problémám. elvileg holnap estére kész lenne a Falcon, de az a bibi hogy a render már most lehal pár százalék után. illetve simán megy a batch render, de kb 50%-nál (bár minden szögbõl más %) azt írja ki hogy Rendering finished. szóval lehet hogy túl részletes neki a madárka, de nincs valami módszer hogy ezt orvosoljam? (azon kívül hogy ne legyen annyira részletes) 😄

Magnificat
Addig nem váltok Linuxra, amíg nem látok rá okot. Egyenlõre nem adott okot az XP arra, hogy lecseréljem, vagy akár gondolkodjak rajta...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Boba
Penatesz:
1: Én nem vagyok profi, linux van gépen de próbálgatás szintjére... Nem akarok 2 rendszert használni, ezért Win megy álltalában. (Maya, XSI, Photoshop trió csak win alatt tud egyszerre futni. Emulátort ellehet felejteni, bûn lassú.)

2: 2 perccel tart tovább linuxos mayát szerválni. Egy kicsivel késõbb jelenik meg linux alá a legújabb maya, de kilehet bírni. Nekem RedHat9 alá van belõve Maya.

Plugin kajtatás?
-a mel platformfüggetlen.
- ahol nem forráskódot adnak meg, pl highend3d-n ott álltalában van linuxos, wines és irixes változat is.

De már tudom, hogy amint lesz Photoshop azon nyomban bye-bye Windows. Linux frisebb, lágyabb jobb... és még az orrot is tiszticcsa 😄

😄DD "interaktív..."😊

Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz

Penatesz
Gyerekek nem hiszem el,hogy nincs telefonos helyfoglalas naluk vagy ilyesmi.Allandoan ott lebzselunk es mindig kuncsorgunk a helyert...
A banda mit jelent? Kik vannak ott?
Peet Oryon Phoenix Sanyi?

Boba nem tart sokaig linuxos mayat talalni es linuxos plugin-ek utan kajtatni?

Penatesz

deko
Szarügy.😞(((
Most hívtak az elõbb telón, ott az egész banda... Én nem tudtam elmenni csak interaktívan közvetítek most.

deko --- az élet értelme: 42 ---

mookid
Louper: egyszer mindenki volt újonc (meg a pár hónapommal én sem vagyok õstag), úgyhogy jöhetsz nyugodtan, nyitottak vagyunk. elõször egy tesztet fogsz kitölteni, semmi különös, az érzelmi reakciókat figyeljük. a második fordulóba kerültekkel szituációs feladatokat oldatunk meg és elbeszélgetünk velük. aki ezen is megfelelt, azzal aláíratunk egy papírt (vérrel), hogy minden ingó és ingatlan tulajdonát szabadon használhatjuk, ha az éppen futó projektjeink azt megkívánják.

üdvözlünk!

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

mookid
hatkor már ott voltam, de elhajtottak a western pubból azzal, hogy fönt le vannak foglalva az asztalok, és a nagy részük lent is (ahol nem, ott ültek mindehol). vártam a létesítmény elõtt 10 percet, aztán (mielõtt szétrobbant volna a fejem - majdnem a pultosoktól kértem valamit) eljöttem. sajnálom, pedig tényleg szerettem volna ott lenni.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

deko
Ott a pont!

Boba
"Namármost aki profi, nem használ ilyen szarságot mint XP."
Namármost, aki profi, nem használ ilyen szarságot mint Windows. 😄

Magnificat
Nekem is XP van, de nincs vele semmi bajom. Ment elsõre a Maya...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

deko
Eccercsak.

deko
Jóvan jóvan! napokig nem néztem ide és nem tudtam mi ez.
Amúgy biztos fasza lesz, mert nagyon WIP még, sokat így nem tudok kihámozni belõle.. tán egy wire segítene... ha már küldtél...sorry.

deko
Namármost aki profi, nem használ ilyen szarságot mint XP.
Ha meg muszály használni, csókolom.

Penatesz
Gondolom nem mondok vele sok ujdonsagot,ha azt mondom,hogy az aw.dat azert fontos,mert ott irod at a szamokat a sajat halokartyad szamara.Namarmost ha utkozes van,vagy rossz halokartyaszamot adsz meg az aw.dat-ban,akkor nem fogod tudni futtatni a mayat.Amugy a maya 6-nak kell futnia xp alatt,tehat ez nem operacios hiba.

Penatesz

Magnificat
Meg a 18 gigányi Gnomonnal 😄😄😄

van még elõttem 16 és fél órányi Apache anyag...szal most nem gerjedek rá😊 De Neked meglesem van-e, oks? Már ha szimultán szeretnéd csinálni az Apache-al 😄

Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak

Magnificat
erre nem akartok ráfeküdni?

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, de lenne egy problémám. Ha Win2000 alá telepítem a MAYA 6-ot, akkor gond nélkül sikerül (aw.dat a felalm könyvtárba). Viszont XP esetében aktiválni akarja és egy kulcsot kér. Pedig az eljárás ua. Az egyetlen különbség az, hogy az XP-n nincs hálókártya.
Köszönöm!
Magnificat
ja a honlap mikor lesz kész? Minden nap ránézek
és persze nem apatch hanem apache

bezony-bezony, arrúl van szó😊
más is meglelte, csak én jobban ráfeküdtem a letöltésre és hiftu a tálalásra😊

Magnificat
minden, ami megvan, nagyrészt hiftutól van. azon kívül csak tõled van anyag, meg max 1-2 giga ingyenes stuff. A DC le van tiltva a koliban
ja az apatch tutor = apatch-zel?
mert akkor spóroltál nekünk 120 eurót 😄😄

Magnificat
akkor majd Te is csatlakozz Hiftu-val szervezett stuff cserés talinkhoz😊) Mindenképpen😊

Hiftu
najahh, ne is mondd, nem lestem meg és tényleg, de én eltotojgattam a vertexeket, meg javítgattam, nem kezdtem újra, de minden oks már! Hol tartasz, hányas videjó?😊

Magnificat
Tudom. Most azért szedek, mert zh idõszak van, szóval tanulni kellene, és nem szeretném, ha unatkozna a gép

hiftu
Szerintem az a 21 Giga bõven elég.
Én is elkezdtem gyûjteni (30-35 giga), de aztán rájöttem, hogy most már érdemes lenne akár megnézni is azokat. 😊)
Szóval én is Azmo nyomába eredtem és fogpiszkálót készítek... 😊)

Azmo:
Neked nem kellett a polygons->tool options -ben a keep faces togethert bekapcsolnod?? Neked elég jól elbénázta az elején, mert alapból ki volt kapcsolva. Aztán újrakezdtem.

Magnificat
Most 21.7 gigánál tartok, de nov. 5.-én jön még 10 gnomon cd

bakker, Neked csinálok belõle egy mobiltelefont, oks??😄

Helikopter leszen, ha el nem....vagy fogpiszkáló😊

deko
ööö... valamirõl lemaradtam. Ez mi is lesz? Egyenlõre kibelezett mobiltelefonnak tûnik😄DD

deko
Tee HÍMTAG!
A többi kérdést inkább magánban megválaszolom.

Phoenix007
Úgy ám! Csak Õstagok, és abból is csak a hímtagok! De hogy milyen hosszú szokott lenni...

No, csak vicceltem ugye! Persze jöhetsz te is nyugodtan!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

nálam is volt gyûjtés feever, most van kb. 15-20 gigányi cuccosom😊

Hi!
Újoncok is mehetnek/szoktak menni a talira vagy csak õs tagok?
Milyen hosszú szokott lenni?

Phoenix007
És hol tartasz a nagy gyûjtési fívörben?

Magnificat
nincs, csak most gyûjtési feever van 😄😄😄:

i mean, akad min rágódni😊 sorry

Youth thx!

jaja Magni, akar min rágódni...ne légy telhetetlen😊
Vagy valami konkrét ami most nagyon kéne??

hiftu
Magni:

Szerintem nyugodtan rágodjál csak el az eddig kapott cuccokon...
Van min...
😊

youth
Eddig nagyon jó! Csak így tovább!

Youth

Magnificat
Nem terveztek mostanában valami újat felpakolni Hiftuhoz? vevõ lennék bármire... 😄

Peetmaya
Falabu sokkal jobb! Az álla márjó, már csak részletezni kéne, apró öcsörtöket rakni bele, nézd meg az álladat a tükörben, játsz egy picit az izmokkal és észre fogod venni, hogy nagyon sokféle alakot fel tud venni. Valahogy úgy kéne kidolgozni, hogy hasonlóra képes legyen ez az áll is. homlokát én még hangsúlyosabbra venném, az orra tövét megvastagítanám, így olyan, mintha egy csipesszel kifeszítettük volna az orrát, ezért eltûnt az egész. Körvonalat kéne neki adni, és kevésbé kéne csúcsosnak lennie. Szépen haladsz vele amúgy, gratu!
Ismételten megjegyzem, hogy ezek már csak esztétikai kötözködések, nem kell megfogadni!

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Phoenix007
Pardon: Deko!

Phoenix007
Miután az ímél nem hajlandó elmenni a listára, itt is megkérdezném: Dekor, milyen munkakörbe vettek fel végülis?

Itt tartok:

Falabu
Re-re!

Nahh javítgattam a fejem amennyit tudtam, most így néz ki(megvallom õszintén nekem egyre jobban tetszik...)!

És a wire:

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

szkoryon
Nyilván, hogy én sem!
Nagyon jó fej! Persze, hogy hiányzik majd a társaságból holnap!!!

De az "életérõl" van szó...fontosabb egy talinál!

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

Peetmaya
Oryon én azért nem bánnám ha jönne Axel, "bírom a buráját"😊 a tdk-t meg meg tudja õ oldani, nem kell félteni szerintem.

Peetmaya
Köszönjük Hitfunak is meg neked is Azmodan, hogy megszereztétek és közzétettétek nekünk.

üdv!

Hiftu kollégához felment a teljes Apache tutor, mindenkinek sok sikert hozzá! Jó munkát!

szkoryon
Tudom...már mondtam neki, ha meglátom, hogy tdk helyett eljön a fórumtalira kitekerem a nyakát 😛

A többieknek meg azért, mert nem jönnek el!!! 😛PPPPPP

Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"

Peetmaya
aranyos. a tanácsaim igazából már csak esztétiaki jellegûek, szerintem így szebb lenne, de ez már a te döntésed, hogy felhasználod-e vagy sem:
az orra lehetne vaskosabb picit, jobban kiálló erõsebb állkapoccsontja lehetne, valamint a szem környékén a csont lehetne sokkal szélesebb és az is jobban kiállhatna, karakteresebb lenne szerintem. A fejbúbján a szarvak tövénél is csinálhatnál valami kis göcsörtöt a környékre, mert így olyan, mintha egy prérin kiállna egy tüske a földbõl...
wire-t tudsz mutatni a nem smootholt verzióról?