Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
1: Én nem vagyok profi, linux van gépen de próbálgatás szintjére... Nem akarok 2 rendszert használni, ezért Win megy álltalában. (Maya, XSI, Photoshop trió csak win alatt tud egyszerre futni. Emulátort ellehet felejteni, bûn lassú.)
2: 2 perccel tart tovább linuxos mayát szerválni. Egy kicsivel késõbb jelenik meg linux alá a legújabb maya, de kilehet bírni. Nekem RedHat9 alá van belõve Maya.
Plugin kajtatás?
-a mel platformfüggetlen.
- ahol nem forráskódot adnak meg, pl highend3d-n ott álltalában van linuxos, wines és irixes változat is.
De már tudom, hogy amint lesz Photoshop azon nyomban bye-bye Windows. Linux frisebb, lágyabb jobb... és még az orrot is tiszticcsa 😄
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
A banda mit jelent? Kik vannak ott?
Peet Oryon Phoenix Sanyi?
Boba nem tart sokaig linuxos mayat talalni es linuxos plugin-ek utan kajtatni?
Penatesz
Most hívtak az elõbb telón, ott az egész banda... Én nem tudtam elmenni csak interaktívan közvetítek most.
deko --- az élet értelme: 42 ---
üdvözlünk!
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Namármost, aki profi, nem használ ilyen szarságot mint Windows. 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Amúgy biztos fasza lesz, mert nagyon WIP még, sokat így nem tudok kihámozni belõle.. tán egy wire segítene... ha már küldtél...sorry.
Ha meg muszály használni, csókolom.
Penatesz
Azmodan, akit csak Azmo-nak hívnak
Ne haragudjatok a zavarásért, de lenne egy problémám. Ha Win2000 alá telepítem a MAYA 6-ot, akkor gond nélkül sikerül (aw.dat a felalm könyvtárba). Viszont XP esetében aktiválni akarja és egy kulcsot kér. Pedig az eljárás ua. Az egyetlen különbség az, hogy az XP-n nincs hálókártya.
Köszönöm!

és persze nem apatch hanem apache
más is meglelte, csak én jobban ráfeküdtem a letöltésre és hiftu a tálalásra😊
ja az apatch tutor = apatch-zel?
mert akkor spóroltál nekünk 120 eurót 😄😄
akkor majd Te is csatlakozz Hiftu-val szervezett stuff cserés talinkhoz😊) Mindenképpen😊
Hiftu
najahh, ne is mondd, nem lestem meg és tényleg, de én eltotojgattam a vertexeket, meg javítgattam, nem kezdtem újra, de minden oks már! Hol tartasz, hányas videjó?😊

Én is elkezdtem gyûjteni (30-35 giga), de aztán rájöttem, hogy most már érdemes lenne akár megnézni is azokat. 😊)
Szóval én is Azmo nyomába eredtem és fogpiszkálót készítek... 😊)
Azmo:
Neked nem kellett a polygons->tool options -ben a keep faces togethert bekapcsolnod?? Neked elég jól elbénázta az elején, mert alapból ki volt kapcsolva. Aztán újrakezdtem.
Helikopter leszen, ha el nem....vagy fogpiszkáló😊
No, csak vicceltem ugye! Persze jöhetsz te is nyugodtan!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Újoncok is mehetnek/szoktak menni a talira vagy csak õs tagok?
Milyen hosszú szokott lenni?
Youth thx!
Vagy valami konkrét ami most nagyon kéne??
Ismételten megjegyzem, hogy ezek már csak esztétikai kötözködések, nem kell megfogadni!
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Nahh javítgattam a fejem amennyit tudtam, most így néz ki(megvallom õszintén nekem egyre jobban tetszik...)!
És a wire:

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nagyon jó fej! Persze, hogy hiányzik majd a társaságból holnap!!!
De az "életérõl" van szó...fontosabb egy talinál!
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
Hiftu kollégához felment a teljes Apache tutor, mindenkinek sok sikert hozzá! Jó munkát!
A többieknek meg azért, mert nem jönnek el!!! 😛PPPPPP
Oryon \"Nem a mese a lényeg, hanem a mesemondó!\"
az orra lehetne vaskosabb picit, jobban kiálló erõsebb állkapoccsontja lehetne, valamint a szem környékén a csont lehetne sokkal szélesebb és az is jobban kiállhatna, karakteresebb lenne szerintem. A fejbúbján a szarvak tövénél is csinálhatnál valami kis göcsörtöt a környékre, mert így olyan, mintha egy prérin kiállna egy tüske a földbõl...
wire-t tudsz mutatni a nem smootholt verzióról?