Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i.: A Gellért tér hol van, és mivel jutok oda?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Ha megfogod elszáll, ha megszolitod elfordul, ha utána mész, tied lesz
Többek reggel 10-kor a gellért szálló elõtti gellért kútnál találkoznak.
Peet, penatesz, gyertek ti is oda, mookid, godfathet? ti?
Bár én lehet késõbb csapódok a társulathoz olyan 11 magasságában, de mindannyiótokra számítunk. Aztán bekattanunk😊
deko --- az élet értelme: 42 ---
Keresztapu ne bánts plsa!😊
Ez a 11. önkormányzat által rendezett pályázat volt amiben a sulirol kell forgatni egy 5 percnél nem hosszabb "reklámfilmet"
És most miután ezt végülis a diákönkormányzatnak is kiirták, képzeljétek osztozni kéne a vagyonon😄D hát nem vicc?
ráadásul a diákönk. elnök még a pályázatot sem tuddta idõben odaadni arrol nem beszélve h semmit nem segítettek sem teknikában sem pedig tanácsokban, miegyéb...de a markukat tartják a ki gecik :/
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
bár katton úgyis beszélünk (remélem).
ja, nekem tegnap jött meg a visszaigazolás...
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Amúgy te meg a D.R. körül beszéltél mellé, hogy milyen állásba vettek fel, meg miben dolgozol, meg hasonlók. De mindegy, nem akartam ebbõl nagy családi tragédiát indítani, csak úgy megemlítettem. De ez azért csak hülyén néz ki, hogy feldobtok valami témát, aztán meg megy a nagy parasztvakítás. Akkor inkább meg sem kell említeni a dolgot.
Viszont ez a méretezés probléma nagyon fontos és sürgõs lenne számomra.
Hát a jóisten b****a már meg a titkolózós fejeteket! Most akkor mivan, meg hogyvan meg mi merre hány méter, meg ki kit gyõz le? Ha ilyen hülye válaszokat bírtok írni a kérdésekre, akkor inkább fel se hoznátok a témát...
Lekonel, CS:S-ben legközelebb ellened leszek... <#violent>#violent>
Amúgy én mindig OBJ-ba konvertálok, UV-kat, mindent megtart és az összes program támogatja alapból kivéve Max de van hozzá plugin...
Youth
van a maya, aztán a deep exploration ami szépen maxba átviszi az objetumaimat textúrákkal együtt. Vagy épp vissza.
A maxban lehetõség van az xyz koordináta tengelyen tizedes pontossaggal lemérni a tárgy méreteit, de ilyesmit a mayában sehol sem leltem meg. Szóval a problémámra azt a megoldást keresem, hogy ami maxban pl. 1 m magasság (a grid mérete) Az a mayában 1 méter legyen, és a deep explortation átkonvertálás során is tartsa a méreteket, ne keljen újra méreteznem a tárgyat. Elsõ körben az érdekelne, hogyan tudom mayában beállítani, hogy a grid 1 hálója pontosan 1 m legyen és van-e valahol lehetõség úgy mérni a testeket, ahogy a maxban. Remélem nem bonyolítottam túl a kérdést.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Koszonom a segitsèget.
T. Hiftu
sajnos a zsebem màr igy is tùl könnyû ugyhogy marad a sötét oldal... bár egyelõre csak hûlt helyét találtam a Maya 6-nak
T.Knight
Próbáltam, sajnos kisérleteim rendre kudarcba fulladtak, persze nem szoftverszaküzletekbenm vagy az ALIAS webáruházában kisérleteztem, az igaz...
Ajánlom a teljes verziót. Ez viszont nagyon meg fogja könnyíteni a zsebed. A fekete verziónál meg ugye jöhet a béesa. Gondolkodj, dönts.
Emberek marhàra idegesit a NOT FOR COMMERCIAL USE felirat a Maya 5.0 PLE-ben, maguk mint szakemberek nem tudnànak valamit javasolni, hogyan lehet eltuntetni?????
A maya3d.hu mögött van valamilyen program, vagy csak szimpla html?
(Mert ha nincs, akkor ez nagyon küzdõs lesz...)
Emberek, csak jelzem, hogy most vasárnap KATT!!!
Mindenki jöjjön, aki tud és el ne felejtsetek regisztrálni!!!
(leonardo.sns.hu)
on.
Oryon
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.