Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Maya irc? Hol, mit, merre, mikor?
deko --- az élet értelme: 42 ---
"minden ami maya" - www.maya3d.hu - új Magyar portál
És talán kilehetne cserélni az SG betûtítusára ami talán HSAgora.
...többet nem tudok mondani...kérem kapcsolja ki... 😄
Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.
Pl: Maya3D, lendületben az alkotásvágy. (Vagy hasonlóak)
Vélemény?
Youth
Ej, ej... építõ jellegûnek szántam a kritikát. Bocs.
viewban nem akarta megjeleniteni az egyik layer tartalmát?
Top viewban egyszerûen lehagyja az egész layer tartalmát máshol meg látszik.
Ötlet?
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Wireként rendereléshez ezt találtam
www.provide3d.com
Sajnos csak nekem is ez van meg, trial.
1: a megfogalmazás túl körülményes. (Szerintem nem kell felhívást intézni,
csupán jelezni: létezik egy új magyar mayás portál. Akit érdekel, rákattint.)
2: szebb fontot is lehetett volna választani. Esetleg a szöveget ráírni a bannerre.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
Szóval addig modellezek mást, mondjuk hangárt 😄 abból is kell egy pár
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Azaz leraksz egy plane-t (vagy bármilyen síkot...most neked kell egy alap nélküli, csak palásttal rendelkezõ henger) és erre egy fû textúrát a Colorra és egy másik textúrát a Transparency-re.
Ez a másik textúra a Color textúra azon változata, ami szürkeárnyalatos és azt szabályozza majd, hogy hol legyen átlátszó (ahol nincs fû) és hol legyen nem átlátszó (ahol van fû).
Remélem érthetõ.
Ha nem, szólj és illusztrálom!
Ezzel a módszerrel az animációd is könnyen elkészíthetõ lenne...szvsz.
Oryon
Esetleg más ötletetek lenne a témára?
jól nyomja a MEL-t. Talán ott kapsz jó ötletet.
(Bár lehet, hogy meg lehet oldani egyszerûbben is.)
egyébként mutass majd anyagokat (az oldalad tetszik, valamit majd abból is össze lehetne hozni) és ha tényleg igéretesek, akkor tárgyalhatunk. hajrá!
2, jelenleg csak a szerkesztõk nevei láthatók az infó fülben, ide nem is tervezzük, hogy más emberkéket teszünk. ha nem erre gondoltál sorry.
3, lesz az is, hamarosan😊
4, sajnos nem tudjuk áthozni, mert annyi helyünk nincs és az anyagiak végesek.
5, ebben igazad van, valóban gagyik ezek a gombok, orvosolva lesz hamarosan.
6, oké, ez is meglesz oldva.😊
Köszi az észrevéteket.
1. A linkek alapban új ablakban nyilhatnának meg.
2. Akinek van saját weboldala és még nincs bent (Drawain) azt fel
lehetnek rakni linkként (a weboldalt, nem az embert 😊 .
3. Igazából én szívesen olvasnék hülyéknek való tutorialokat.
(Csináld ezt, akkor ez lesz az eredmény.) Tudom, hogy ez nem (csak) a
szervezõkön múlik.
4. Ha van hely a szerveren és szabad minden jog, akkor át lehetne
hozni a video tutorialokat.
5. A gombok lehetnének valami jobban kitalált nyomógomb (vagy kép)
mert szerintem a mostani alap (lásd nyitóoldal) nem illik a design-hoz
és gagyi is. 😉
Eljött az idõ amire sokan vártak:
Most Pénteken (Ápr. 8) 17:00-tól meeting lenne a Western Pubban!
-Természetesen ez még nem 100%...a jelentkezõk létszámától/igényétõl függ minden!
Szeretettel várunk minden CG iránt érdeklõdõt!
Én biztosra ott leszek és a maya3d.hu szerkesztõség többi tagjai is (persze ha lesz tali és akik ráérnek)!
Egyéb információért nyugodtan keress meg engem!
Akit érdekel jelezze, hogy jön és mikorra ér oda, hogy tudjam, hogy érdemes e megtartani!!!
:: Közérdekû bejelentés vége ::
Oryon
Mostantól a Hazai 3D portálok rovatból van hivatkozás az oldalra.
(Remélem nem köveztek meg érte.) 😉
[email protected]
illetve beleszõjük természetesen ezeket a tutoriálokba, amiket mi csinálunk; jó lenne elõbb-utóbb lefedni a teljes maya funkciótárát, legalábbis ami a hobbiszintû (nem ipari) felhasználást illeti.
-adott egy CV curve-m
-adok hozzá pár pontot, behúzom azokat a megfelelõ helyre
-az új pontok környékén lévõ felesleges pontok törlése nem egyértelmû!!
Az egyik oldalról jól töröl, a másikról oldalnál viszont elrontja az új pontok helyzetét.
Megoldás:
- ha az adott CV törlése elrontja az újakat, akkor
- reverse curve direction-t nyomni a curve-re, CV törlése és megint reverse curve direction.
Ilyen apró trükkökre gondolok. Fõleg kezdõknek, mert a profik ezt már
zsigerbõl nyom(hat)ják.