Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
természetesen kép lemaradt... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
dánke sün 😊
még egy kérdés.
azt hogy tudom megcsinálni, hogy amiket bekarikáztam pirossal a sárga vonalra helyezni? megpróbáltam az összes "snap to ..."-al, de egyik sem jó :/ (elég kezdõ kérdés, de így még sose kellett használnom 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

for example ez

the world is mine

rooney8
hali
hogyan tudnék élethû gyepet csinálni? 😊 modellezek egy "stadiont" és hát ugye kéne valami f*sza gyep is hozzá 😄

Peetmaya
window/editors/general editors/component editor
asszem ott van, nekem hotkeyen van, szal nemtudom pontosan😊

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

hali

hogy lehet megnezni a vertexek koordinatait? kijelolom a pontokat, de a chanel editorban a CVs-ek alatt mindenhol 0 van, mintha a relativat mutatna...
Magnificat
nah hazajöttem...

öhöm, nem semmi videó, az elsõ rész legjobb pillanatait juttatta eszembe...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

yup

the world is mine

rooney8
csak nekem nem jelenik meg az utolsó 2 kép?<#fejvakaras>

nem rossz habar nekem az elozo jobban tetszett, de ettol fuggetlen ezt is szepen kidolgoztad

the world is mine

Wearwolfff
Tulajdonképpen én is azzal fogom, de mint mondtam nem találtam olyan mapot ami jó lett volna. Vektoros programokhoz meg egyáltalán nem értek, hogy egykettõre összerakjak egy ilyet. Azt csinálom, hogy ha meglesznek a kövek mindenütt akkor beteszem zbrusha, kicsit megnyomorgatom õket és kiexportálok egy alap mesht. Ja szerintem így fogom csinálni.

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

ibor90
mai termés

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

marmint mire kb sikerult helyre rakni.

the world is mine

en tegnap ket orat ultem kb egy nyilhegy vegere tettem ilyen zoldes fenyt es ide oda tologattam 😊

the world is mine

off: Esett a hó, és meg is van még.😊
Garou
Mass Effect 2 trailer

A teljes majd 22-én jön, de ez is ütõs.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

ibor90
hát én ezt bump, normal vagy displacement mappal csináltam vna

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Wearwolfff
Bocsi már alszom. Itt a kép amit akartam:

Wearwolfff
Banyek... mit össze lehet molyolni egy ilyennel is. És még mindig nem vagyok kész a kövekkel. Bár ahogy így elnézem középre teszek egy szökõkutat, és lesz egy padsor háttal annak ami most is van. Nem fogom bírni memóriával, de nem baj. Ha kell meshenként renderelem ki.

Viszont azt nem értem, hogy ha poligont átkonvertálok subd-be akkor meghal a mental ray, amint azt a dolgot kéne renderelni.

http://dl.dropbox.com/u/282030/forumok/sg/Gallardo/Env01.jpg

csak igy tovabb 😊

the world is mine

schorby
shader nélkül
schorby
annyi a soften harden, hogy mint ahol a szmútosnál duplaélet raksz, tt ahelyett az élet kis szögre állítod, míg ha azt akarod hogy gradientet rakjon közé akkor nagy angléra és kész
itt járok:

MEGLETT a MÛSZAKI kÉMIÁM
40/20 volt a kettes, nekem 22 pontom lett 😄
ibor90
amúgy hogy mûködik ez a normal angles dolog? mert most én így próbálgattam de így semmi változást nem látok...vagy csak nem tudom hogy kéne használni...gondolom ez lehet 😄

schorby
Mint irtam, a normálanglét már 180ra állítottam...
de rájöttem az volt a baja, hogy azt a kis gyûrût elfelejtettem kiúvézni...
szal megoldódott
Egy soft/hard edge váltás nem oldja meg?
nem rossz

the world is mine

ibor90
majd küld már át..megnézném

ibor90
jó szerintem a túlsúlyos téma lezárva, igen bunkó voltam és hülyeséget is mondtam, és ha valakit megbántottam vele akkor tõle elnézést kérek, sajnálom!

A skiccemmel kapcsolatban pedig igazad van....sajnos nem tudom az emberi anatómiát úgyhogy csak úgy tessék lássék csináltam a nyakát és környékét...kicsit utánakéne nézzek.....meg ittvan egy nagy csomó tutorial is még amit nem volt idõm megnézni..szal hát így kevés az idõm
meg ha így van szabad 2 órám az óráim közt akkor nem tutort nézek hanem eszek meg pihenek inkább
és köszi a véleményt és a tippeket!

schorby
ok, ékezet nélkül:
tájmászter
schorby

Miért van alul az a két él élesen, alapból egy sík felületen, de ha nem lenne sík, akkor is adtam rá egy 180as bnormálanglét
hogyvanez?

amúgy egy régi ötletemet dolgozom fel újra, mai tudásommal:
timemaster
milkshape 3d az eleg sok jatekot tamogat.
Wolf tollem vissza nyulhat 10 evet is ha valami ertelmes dologrol ir es nem csak vmi uj flame aradat lesz belole.

the world is mine

Garou
Uraim, nyugalom! Kezdünk egy menstruáló nõegyletre hasonlítani! <#puszis>

Ibor mindig is szeretett ilyen vehemens kinyilatkoztatásokat tenni, ezen nem kell meglepõdni, szerintem nem akart senkit megbántani, legalábbis remélem. Az meg vicces, hogy fõ leosztó trollunk, Midas utasít rendre valakit "trollkodásért", de ezen se kell meglepõdni.

Más: Van ez a Blood Bowl nevû játék, és szeretnék belõle kiszedni pár modellt, vannak is már hozzá modok, szóval tutira lehetséges. Ezt milyen programmal szokás, vagy merre induljak a keresésben? Fogalmam sincs, ez az egész hogy mûködik, még sosem próbáltam. Valaki tudna ebben segíteni, pl milyen programot nézzek hozzá, vagy valami. A gugli nem a barátom...

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Wearwolfff
JujjjLyyyy Midas. Valaki nem járkál ide óránként. Lehet, hogy van aki évente 2szer. Most az nem nyúlhat vissza régi, esetleg tavalyi témákra?? Ezért fórum és nem csit-cset klub. Ha meg már elfelejtetted mirõl volt szó akkor olvass vissza. Azért van felül az az oldallapozó lenyíló lista ott jobbfelül azokkal a mókás számokkal.

Neked vagy valamifele kisebbsegi problemad van vagy szuletett troll vagy, errol a temarol kb 2 napja ment a vita mar el is felejtettuk es neked fol kelett hozni ujbol tehetseges vagy baratom <#banplz>
Amugy mindenki elmondta a velemenyet szerintunk le lehet fogyni szerinted nem ennyi ettol meg mind ket tabor lehet jo is rossz is nem tortunk felettuk palcat nem tom miert horogsz.

the world is mine

Peetmaya
A zbrush szkeccsednek elég érdekes a homlok illetve fejtetõ része, tetszenek azok a barázdák rajta. A szeme is illeszkedik a vonalakhoz, a füle sincs rosszul kidolgozva. 1 órányi munkához képest elég jót raktál össze. Ami nem tetszik, hogy a nyakánál, vállánál szinte semmi anatómiai alapelvet nem vettél figyelembe (mármint ami a humanoidok anatómiájára vonatkozik). Jó volna látni a kitüremkedõ kulccsontot, a nyakból lejövõ nyakbiccentõ izmokat egy kicsit kidolgozottabban, mert ez így még nagyon elnagyolt. A szájánál is kéne még picit buherálni vele, hogy valósabbnak hasson. Összevetve szerintem nem egy rossz alap, ne vessed még el, hogy csak 1 órás gyakorlás volt, szerintem tök jó kis dolgot ki tudnál belõle hozni. Ess neki a smooth brusshal, simítsd le a nyakát, és dolgozd ki újra. Ha nem lett jó, akkor újra. Napi 1-2 órát dolgozol rajta, szerintem 4-5 nap alatt simán befejezed.

Peetmaya
Kedves Ibor! Nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg ezt neked. Lehet inkább nem személyesen neked üzenem, hanem úgy alapelvként a fórumra. Elég legyen mostmár ebbõl az óvodából. Miért kell minden héten valami új szarság miatt összeveszni? Én szeretnék erre a társaságra úgy tekinteni, mint egy baráti társaság, ahol az ember ki tudja tárgyalni az alkotásokat, lát pár fiatal tehetséget, vagy épp öreg rókát, és mindenek felett megoldást tud találni az egy éppen munka közben felvetült problémára. Mi szükség van a teljesen irreleváns, kövérekkel szemben felállított vélemények nyílvánítására? De komolyan Ibor? Olyan sületlen hülyeségeket hordtál össze, hogy az már fáj. A nõk alapvetõen genetikailag úgy vannak beállítva, hogy több zsírt halmoznak fel, mivel több száz, akár 1000 generáció óta sokkal kevesebb mozgásra vannak berendezkedve, mint a férfiak, illetve a kemény hidegek elõl meg kellett védeniük a csecsemõket, mikor még a méhükben fejlõdtek. Ezen kívül meg mint mondták, olyan sok fajta betegség van, amin még 1 éves tornázás meg gyúrás meg futás meg semmilyen más sport sem tud segíteni. Van egy haverom, aki hasnyálmirigy gyulladást kapott, a következménye az lett, hogy a szervezete nem termel elég olyan enzimet, amely a zsírt lebontaná. Én cérna vékony vagyok, napi 3-4x étkezem majdnem mindig dupla adagot, 75kg 6 éve.
Amelyik nõnél mûködik a fogyás a sport hatására, mint pl húgom, annak meglátszik 2 hónap után is, de õ alapvetõen nagyon kevésnek mûködik ez.
Nagyon visszafogtam magam, de Ibor, nagyon felb*sztad most ezzel az agyam. Nem errõl szól a fórum, azt hittem ezt tisztáztuk, tartsad végre ehhez magadhoz. Az egódon pedig csiszolj egy kicsit, mert ilyen fényesen vibráló kavicsot még életemben nem láttam.

Az a baj itt kint keves helyen lehet kapni mert az angolok nem igazan rajonganak erte viszont emiatt altalaban leviszik az arat hogy elbirjak adni 😄

the world is mine

Nagyon megy ez neked pro <#eljen>

the world is mine

ibor90
gyors 1 órás skicc ZB-ben 😉

Ma jager-party volt mojoban....1et fizet kettõt kap..nem mentem el, mentem korizni.😊
wolf olyan nincs hogy nincs 😄
Mi most delutan ocsemmel elpusztitottunk egy literes jagert megbeszeltuk az eletunk fontosabb dolgait szal igy jo volt.

the world is mine

Wearwolfff
De jó nektek... Én meg macskakövekkel szenvedek itten. Próbáltam keresni vektoros macskakõmintákat meg textúrát, de nem volt olyan amilyet szerettem volna, így kénytelen vagyok szépen egyesével lepakolni a téglákat. De nem baj, mert így legalább a végén mikor már egyben van, be tudom tenni zb-ba és kicsit megbolondítom..

Magnificat
nah megérkeztem a lan helyszínére, 9-en leszünk elvileg, de lehet mégis meglesz a 10... ma csak 7 fõ lesz, 2 ember holnap délelõtt jön... persze lebetegedtem, de amíg nem rosszabbodok (Vagy nem küldenek haza 😄), maradok 😛

Schorby: ez az, megy ez 😊 én nem átlagot remélek, hanem remélem meglesz az összes fontos cuccom kettessel 😊. Egyenlõre 1 alpótom lesz, Fizika 2-bõl, ezt jan 12 körülig lehet letenni... remélem legalább aláírásom lesz belõle...

ui: igen, ez a folyamatos közléskényszer 😛

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

schorby
nálunk bmegépészen a héten befejezõdtek a zh-k (volt vsgx - hetente, de eddig is legalább 2 mindig volt) jövõhét a pótlási hét, aztán lesz 4 vizsga, és az egyiken lehet kapni megajánlott jegyet, szal lehet 3 vizsgám lesz.
Mindenen átmentem, 4es átlagot remélek
kivéve mûszaki kémia zh-n buktam, a pótlón sok tippeléssel úgy érzem átmegyek, demindenból úgy csinálják hogy rossz válasz -pont...
szal ha a pót megvan, akkor végesztem és márcsak vizsgák, ha nincs akkor még pénteken egy pótpótzh... esélytelen a téma... remélem meglett, hétfõn derül ki..
na énis kiöntöttem ide az életem 😄
Magnificat
szerdán én is így jártam, kérdeztem a többiektõl, hogy hogy ment az távközlés zh-m, erre mondták, hogy két embernek nem lett meg, és én voltam az egyik... mondom fasza... erre megyek be órára rosszkedvûen, utánam ordítanak, hogy be ne vegyem, csoport legjobbja lettem... mondom ne bosszantsatok fel 😊
nah mindegy, lényeg, hogy ma fél nyolctól megyünk lanozni, rágcsa, üdítõ, pia van/lesz, idegeskedés nincs, csak nyugalom és játék...

akkor lesz ma mit unnepelni 😄

the world is mine

ibor90
hát a tegnapit azt még nem tudom....de az elõbb kaptam egy olyan kérdést msn-en hogy hogy a fenébe lett nekem megint 5ös az info zh-m? amibõl megtudtam hogy az infóm is meg van 😄

Magnificat
neked Ibor?

ibor90
😊

Magnificat
MEGLETT!!!!!