112
Ki hol fog bulizni???
-
#112 Itthon leszek, mert 01.01. reggel kezdem a melót. -
Zsombor99 #111 De sajnos csak otthon és családi körben. Talán jövőre majd jobban kibontakozhat minden... -
Kepek #110 idén ez nem kérdés -
Johnny d #109
az hol van? -
#108 nah 2009 van :] -
Johnny d #107
!! -
Johnny d #106
Boldog új évet -
#105 mi a Syma csarnokba megyünk bulizni :) -
#104 hát oda majd után
(remélem a partyfotósok elkerülnek majd, nem szeretném a "partyarcok" topicba viszontlátni magam :D ) -
#103 yo buli lesz :D de sztem ezt írd le ide is :) -
#102 Lentiek alapján azt hittem, hogy vagánykodás hogy milyen buli lesz, de akkor bocs a zavarásért ..... -
homeless #101 És ki a faszt érdekel, hogy mit vettél szilveszterre? Főleg a koton...
Jézusom... -
#100 Na akkor tételesen a szilveszteri felszerelés:
-1 üveg JägerMeister
-1 üveg félszáraz pezsgő
-2 doboz Djarum Black
-1 szál vaníliás szivar
-2 csomag Durex koton
-jelképes mennyiségű sör
-1 kiló Virsli
-2 darab kenyér
-mustár
-9k költőpénz belépőkre, ill. opcionális piára
-lakás lakótársakkal
asszem emlékezetes lesz ez a Szilveszter is -
#99 én hol bulizok azt utcán vettem szemét szar petárdát a virágboltban mert köcsög vagyok XDXDXD tüzijátékot és egy rahedli piát összejövünk igy csajok meg haverok vagy 20 an aztán utcán elvagyunk :D -
Minna #98 hát a mi kis társaságunk ebben az évben egy limót fog kibérelni és abban tartjuk a szilveszteri bulinkat. :D Egy ismerőstől hallottuk az ötletet nekik nagyon tetszett gondoltuk mi is kipróbáljuk, így nem kell valami zsúfolt szórakozóhelyen szorongani és mégis különleges bulit lehet csapni!:) Szóval nektek is ajánlom!:)
Találtunk erre egy buli szervező céget aki mindent elintéz helyettünk: www.meglepkek.hu
Egyébként meg BUÉK!:) -
megalodon #97 áá most az a mániája pár havernak,hogy most otthon maradnak:S
Aki meg menne valahova azzal meg én nem szeretnék menni -
#96 nekem meg pont az hogy itthon elég szar pörgés lesz és kitaláltuk haverokkal h gyerünk vmi más városba csak nem vágom hova meg mire D:D -
megalodon #95 Ki tud valami jó kis helyet szilveszterre!?
B.nö nélkül vagyok és igy elég gázba vok,h.hova menjek mert haverokkal idén nemnagyon szeretnék.
-
#94 elég elcsépelt duma de azért nice try. -
Vegas #93 muterodékkal pár virsli mellett sas kabarét nézve (Y) -
Braveheart #92 Tavaly az ELTE kolijában voltunk (Kelenföldi pu. mellett) Nem volt rossz, de idén, 5 éve először otthon leszek a bnőmmel. Most nem is hiányzik más. -
#91 Balaton, Apartman 25 ember, 50k nyi pia + amit az önkéntesek hozna, zene csajok, OMLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS -
#90 vmi yo ötlet? -
WanWan #89 BUÉK!! -
#88 idén most itthon leszek szük családdal :( tavaly pedig mekora vót:D -
Reyes #87 Buék! -
LaciMaci #86 Sziasztok!Hol fogtok bulizni illetve mennyit szántok rá, ti? -
karikari2 #85 Bakker! 2 éve nem írt ide senki! Találtam egy oldalt a témával kapcsolatban: http://buek.freebase.hu Ha gondoljátok, nézzétek meg! -
#84 lázasan feküdtem otthon az ágyban -
dieselG #83 na buék!!
családi okokból egyedül kellett maradnom itthon.. -
#82 itthol'
csaladdal, baratokkal, baratosneval -
#81 csajt szilveszterkol hol? RÉMHÁZ KÖRÚT 9
-
#80 házibuli
(Jézus, de kész leszek én este) -
#79 jön valaki innen az Almássy térre? -
#78 há tavaly szar vót, de remélem ez jó lesz:D sokat várok a 2006 tól:D
tudtok jó sms-et? beálítom telómat hogy küldjön vagy egy rakásat magától egymás után:D -
Darkboy #77 demét! -
#76 vagyis mégsem...csak épp ez volt kéznél :) -
#75 a többi szilveszteri topik még régebbi volt :) -
#74 loál igy felhozni egy topikot:D én valami zárt diszkószerű szarság helsyre mek ahonnét még éjfél után lehet hazajö9vö9k mint tavaly:S -
bobey #73 Házibuli, sok étek, csocsóbajnokság. A többit majd meglátjuk!