Thief 3 Lesz.?-Nem lesz
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mibõl száll ki?
Igazából õ már ilyen "stúdióvezetõ" az Ion Stormnál, ha jól tudom a Deus Ex 2-õt sem õ jegyzi igazán. Vagy nem erre gondolsz?
Igazából õ már ilyen "stúdióvezetõ" az Ion Stormnál, ha jól tudom a Deus Ex 2-õt sem õ jegyzi igazán. Vagy nem erre gondolsz?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
ezt már egy éve írtam, azóta tisztult a kép
viszont gondolom, te nem hallottad, hogy Spector kiszállt a buliból, de bízik benne, hogy az utóda is megállja a helyét
viszont gondolom, te nem hallottad, hogy Spector kiszállt a buliból, de bízik benne, hogy az utóda is megállja a helyét
Riszpekk
Havok=fizikai motor.
Spector dógozzá!!!
Spector dógozzá!!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nincs sajna, kurvára le vannak maradva. Kyro III elvileg készül
http://www.3dcenter.de/artikel/2001/06-12.php
Itt vannak róla jópofa info-k, de ez is csak a GF3-t übereli, ha kijön. Szóval laza másfél év lemaradásban vannak a skacok.....
Ezért is tervezem inkább a Radeont. Na mentem. csákósztok!
http://www.3dcenter.de/artikel/2001/06-12.php
Itt vannak róla jópofa info-k, de ez is csak a GF3-t übereli, ha kijön. Szóval laza másfél év lemaradásban vannak a skacok.....
Ezért is tervezem inkább a Radeont. Na mentem. csákósztok!
Riszpekk
Kyroról jókat hallottam. Főleg FPSekhez jó a Tile Based Renderer systeme. Nincsenek újabb kareszaik egyébként? Mármint gef4/radeon8500 szintű?
KyroII
És ha a nagy GÉPISTEN is úgy akarja, nyárra KyroII Ultra lesz, aztán a generációváltás után már valami jófajta Radeon. Csakhát arra még gyűjteni kell.
És ha a nagy GÉPISTEN is úgy akarja, nyárra KyroII Ultra lesz, aztán a generációváltás után már valami jófajta Radeon. Csakhát arra még gyűjteni kell.
Riszpekk
Mire meg fog jelenni dúm3 as motort használó játék akkor már nevetni fogsz ezen a kijelentéseden.
http://www.havok.com/community/index.html
Remélem jó a link. Itt van, hogy kik dolgoznak Havokkal. Deus Ex 2 is!!
Remélem jó a link. Itt van, hogy kik dolgoznak Havokkal. Deus Ex 2 is!!
Riszpekk
(11/08/2001) Havok's website is updated with the information regarding the use of their technology in Thief 3 and Deus Ex 2. The official press release can be found here.
(01/17/2002) WS/witchboy interview posted on Gamespot, which has word of Thief 3's custom lighting engine. Havok SDK v1.6 released, incorporating MOPP (Memory Optimised Partial Polytope) tech.
(01/17/2002) WS/witchboy interview posted on Gamespot, which has word of Thief 3's custom lighting engine. Havok SDK v1.6 released, incorporating MOPP (Memory Optimised Partial Polytope) tech.
Riszpekk
Havokra írják, de megnézem még1x.
Azért a Thief 2 szőnyeg, fa és kő textúrái szerintem ritka szépek voltak.
Azért a Thief 2 szőnyeg, fa és kő textúrái szerintem ritka szépek voltak.
Riszpekk
Nem Unreal (2) Warfare motorral készül?
Ha megcsinálják benne jól a fény/árnyék/csillogás/hallótáv engine-t, akkor nekem nem hiányzik a Dark Engine 8 bites texturái 8)
Ha megcsinálják benne jól a fény/árnyék/csillogás/hallótáv engine-t, akkor nekem nem hiányzik a Dark Engine 8 bites texturái 8)
← ElőzőOldal 4 / 4