Thief 3 Lesz.?-Nem lesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Amugy kicsit rohelyes volt az egyik szitu. Az egyik sarokban volt csak arnyek, minden mas hely fenyarban furdott (ej be szepen mondtam). Hallom az or lepteit, ugyhogy gondoltam jobb mint a semmi. Bealltam a sarokba es akkor lattam, hogy tokeletes az arnyek. Szoval kicsit gaz, hogy a falakrol nem verodik le a feny. Remelem ezen segitenek a T3ban.

Amugy en a targyakanl nem adom alabb a borosuveg arnyekanal. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
En pl orulnek ruhavaltasoknak. Pl. milyen kira lenne, ha felvenned a szakacs ruhajat, es vinned a vacsit a varurnak. Vagy lehetne tuzet csiholni (bar azt nemtudom, hogy tenyleg lehet-e, mivel meg csak most kezdtem el a masodik kuldit az T1-ben).

Akkor most kerdesek:

Hogyan kell hataszurni vkit? Nyilvan mogemegyek, de normal vagast kell, vagy a fejfelett inditottat? Meg nem probaltam.

A banyaban van valahol hosszabb ideig tarto szentelt viz?

Plusz a banyaban a generator mellett felmentem a zombihoz, joparszor kinyitam mire rauntam, es tovabb masztam. Felvettem az aranyrogot a kiszoggellesen, de onnan sehova tovabb. Az egyetlen lehetsegs ut tul magaszn van, a dobozokat meg sajna mar szetvertem, ugyhogy azokra se tudok mar felallni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DIEGO
én onnan tudom hohy pát interview olvastam a észitökkel pl: Lulu Lammer (aki közben ötthagyta öket) NA meg waren spectortol.
The Garrett
akkor elbújok majd az alma vetett árnyékában 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Egyébként hogy tudjátok a Thief a DX2 enginet használja? Meg mondták hogy Deus Ex 2-ben a tereptárgyakkal tudsz majd árnyékot csinálni. Akkor ezek szerint full dinamikus fény-árnyék rendszernek kell lennie mint a DOOM III-ban.. elég hangulatosnak ígérkezik! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Életben is egy hallgatag tolvaj vagy? 😊

FREAK
"meg lehet hogy le is ütlek"

LOL bazzeg mekkora duma 😄DDDDDDDDDD

Riszpekk

The Garrett
hÁt nemtudom mivel lehetne növelni az interaktivitást. Tán beszélgetés az emberekkel?
-Te figy' jöttem kirabolni a házadat, meg lehet hogy le is ütlek.
-Ok semmi gond szép estét.

FREAK
Hát ja.... Plusz a játékban nincs is sok olyan dolog, aminek ne lenne köze a lényeghez. Ami meg van, azokat simán fel lehet venni, el lehet dobálni (edények, szobrok, szerszámok...)

Tényleg nem értem, mi hiányzik, talán az ütésre lehulló vakolat? 😄

Riszpekk

The Garrett
az életbe se csinálok sokkal több mindent 😊

FREAK
Érdekes, nekem soha nem jutott eszembe, hogy mást is csináljak. Mire gondolsz?

Riszpekk

Hmuda
Amugy csak azt remelem, hogy sokkal interaktivabb lesz a kornyezet. Ugyan meg csak az egyet nyomom, de itt eddig csak a targyakat lehet felvenni es a faklyakat eloltani. Az ajtonyitas alap...

Hmuda
Lefujva, megneztem a hivatalos oldalon, es kiderult, hogy az en valtozatom a legujabb, ugyhogy el kell viselnem, hogy neha ki fog lepni. Kicsit mar regi a videokartya eben a hulladekban. Asszem ATI Rage...

Hmuda
Na elkezdem az elsot. Amugy ha van hozza peccs, honnan szedheto le? Nem kell torott, lehet eredetihez is.

DIEGO
probe
FREAK
ja, akkor azé'

😄

U2 motor elég ütõs ilyen téren, ráadásul a DX2 és a Thief3 project része a fény/árnyék modulok tökéletesítése, hisz mindkettõben fõszerepet kap az arnyékban való sunnyogás

Riszpekk

Petyus_
Nem csak abban láttam legutóbb hogy a fõszereplõnek árnyéka van és az gagyi volt. 😊)

Tikal
nem lesz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
miért, az IGI2 is Unreal Warfare?

Riszpekk

Petyus_
Hitchcock feeling.. szerintem hangulatos! 😊

(job mint a PIGI2 önárnyéka 😄)

DIEGO
nekem tök mindegy lnne hogy kevés wagy sok árnyék csak már itt lenne.
The Garrett
a gyenge-t módosítom egy nekem nemtetszik-re, hogy ne legyen vita.

The Garrett
Nem rossz bár az árnyék kicsit még gyenge.
Mondjuk az igen nagy dobás lesz a hangulaton ha a gyanutlan ellenfél annyit lát hogy egy árnyék fölémered és bummm le is csapott a bunkósbot 😊

The Garrett
üdv nekedis 😊

Hmuda
Tessek, az eddigi legjobb Thief3 kep:

Bocsi a modemesektol.

DIEGO
na a képekkel kapcsolatban lenne egy ét észrevételem.
utánanéztem és egy angol lapban "COMPUTER-GAMES" jelentek meg az elsö screnhotsok. itt egy interju olvashato stephen russel-el aki garrett angol hangját beszéli az angol versionban. szerinte st.russel valoszinüleg csak Februarban 2004-ben fog megjelenni.!!!!!??????
a fotok az én tudomásom jogiokokbol kifolyolag elméletileg nem volnának szabad publikálhatok.
na ennyi hirtele.
üdv meisterdieb garrett
www.dark-project3.de
Petyus_
Jaja tuti nem jön ki decemberben.

FREAK
Hova kéne bejelentkezni?

A Thief 3 DVD-s lesz Decemberben? Hát azt kétlem, nemrég kezdték el a level design-t, szerintem idén ez még nem lesz kész.

Riszpekk

DIEGO
köszi az infot de ehez kellenne magam regisztrálnom. ha jol tudom akkor csak DVD version fog megjelenni. valamikor decemberben, ha.........addig elnem tolják.
FREAK
a kérdést a hardwirednek intézd

gondolom spy képek....

Riszpekk

DIEGO
ezeket a képeket honnan szedted elö? nem tudok roluk. az elsö komlrét infok csak májusban a games vásáron várhatok.

www.darkproject2.de
FREAK
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már a képektõl is borzongok!!! KURVAJÓ LESZ!

Riszpekk

The Garrett
Lesz. De ugy néz ki mint egy elcseszett középkori cirkusz. Egyelõre.

Petyus_
Jippppííí!!

Szent Spector velünk van! 😄

Petyus_
Igazad van, én csak a negatívumokat néztem! 😉

Az elsõ küldetés az lesz, hogy el kell rabolni Danikát 😄
The Garrett
annyit mondok: LESZ!

FREAK
asszem a Thief 1 és 2 közül jóval nehezebb lenne választani

jómagam T2 párti vagyok, mert jobban bejön az az õrült, utópisztikus világ, mint a zombik, de visszagondolva arra az egy napra, ami alatt végignyomtam az 1-et, azért kellemes borzongás lesz úrrá rajtam, az a kaland is életreszóló volt

most inkább azt mondanám, hogy NEM tudok dönteni elsõ és második rész között, egy a kettõ így együtt a THIEF, és nem is szabad kettéválasztani a világ egyik legtökéletesebb játékát

ez már igazi mûvészet, és nagyon remélem, hogy a 3. rész is illeszkedni fog a szimfóniába

más: ismeri valaki a Calendra's Legacy fan mission pack-et? én elkezdtem, és kimondottan jónak találom, a világ valamivel fantasy-sebb, de megvannak az alap Thief hangulati elemek is

Riszpekk

Petyus_
Hát nemtom, a technikai kivitelezést felróni a játéknak.. a patch amúgy is megldotta, a Jupiter engine meg egyszerûen levett a lábamról - rohadt gyors, és gyönyörû!

Én végig szakadtam a röhögéstõl.. szal a sztori nagyon jó, a játékmenetben vannak gyengébb részek, de a nagy orosz nyílt terep az pl. kimondottan erõs. A "fejtörõk" is egész jók, bár nem kell sokat agyalni rajtuk, de azért jópáran elakadtak.

A játékidõt reklamálja mostanában mindenki - nekem pont elég volt a NOLF2 is.

Most, olvastam csak el.
Érdekes amit irsz-egy vélemény- és ezt tiszteletben tartom. Ettõl azonban még nem lesz jobb az elsõ rész. Nekem a II tetszett jobban.

FREAK
kérdezd meg egy keresztény hívõtõl, hogy ismeri-e Jézust, vagy csak a Bibliában olvasott róla...

Riszpekk

FREAK
oda vízum is kell 😄

Riszpekk

Merem remélni én is, mert ha nem megcsináltatom az útlevelemet és magam ölöm meg.
FREAK
Spector szerint az utód is egy veszett Thief fanatikus, ami azért jót jelent. Ha pl. én lennék a fõnök, nem kéne aggódni a Thief 3 színvonala miatt, mert nekem az szent. Remélem az új producer is legalább ennyire bekattant a Thief feelingre.

Riszpekk

Miért jó egy játék? Mert van olyan ember pl: Spector, Moulneaux, Meier, Rope stb... akik miatt kategória lesz. Namármost ha ezek közül kilép valaki, akkor annak a projectnek lõttek. A másik meg az amit Deajka mond, hogy nem szuper elsõrészt, max. egy utánérzést csinálnak, ami a szélesebb tömegeknek is bejön. Itt van elbaszva másodszor a dolog. Viszont vannak kivételek is. De ez akkor van, ha ott marad az illetõ aki kitalálta az elsõ részt is. Pl. Dungeon Keeper 2 jobb mint az egy, Commandos 2 jobb mint az egy (Három egy rakat szar lesz- kilépett Suarez) , Diablo II jobb, mint az egy stb... Az a lényeg, hogy maradjon AZ AZ (fentebb) ember a második résznél is aki az elsõ résszel ugye letette az etalont az asztalra és ne engedje, hogy középszerû gagyit csináljanak az ötletébõl. Thief 3-nál már régen rossz, hogy Spector már csak úgy hébe hóba befigyel a fejlesztés közben. Azt már megette a fene. Nyilván jó lesz, de ott lesz a tipikus DE a végigjátszás közben meg a PEDIG HA, szóval kapott egy pofont a szartól az is. Illetve kapni fog.

Éppen most néztem a Hardwired-en, hogy jön egy orosz cucc: Silent Storm vagy mifene... KÖRÖKRE OSZTOTT!! Végre! Egy normális ötlet fasza kidolgozásban. Ez játék, nem a sok hulladék C&C X-ik része, meg UT2003 csicsapicsa szarja, meg IGI2, te jó ég mekkora szar! Az ilyet kiadni is felesleges. Minek? Ja igaz... 12 éveseknek ez kell. Azok még nem látják, hogy kopik a szarnak a fénye.

Na a lényeg, hogy remény van és én ezt a keleti fejlesztõkben látom. Oroszok fõleg, aztán azért ott vannak a Csehek is, meg mi Magyarok. Itt legalább új öteletek vannak, nem a nyugati csináld MÁR OSZT itt a pénz ezért a gagyi szarért és MOST örüljél neki bazdmeg, mert húdejót csináltatok. Klón. Na ebbõl thx nem kérek.
Szerintem úgy is azt fogják mondani az emberek:
Na, ez jó szar lett!
Minden 2. rész így jár, aztán évekkel késõbb kezdik el, hogy húú apám a 2. részben izé, meg jaj. Pl: a thief 2 egyértelmûen jobb (nekem) mint az 1. Dx folytatása? Hát,izé... A Dx szerintem valami rpg-nek indulhatott, aztán mondták a managerek, hogy hé fiúk ne má' így kicsi gyerekek nem tudnak vele játszani, fegyvereket bele de dögivel! Azt õk meg tettek bele csak úgy ahogy õk akarták. Azán ilyen jó lett. A 2. már tudatosan készülhet és az elsõ sikerét meglovagolva a szélesebb réteget célozzák meg. Tuti.
Más: a Nolf2 miért rosszabb mint az 1?
FREAK
kurva sok Spector kéne ahhoz, hogy a játékipar kimásszon a saját hányásából......

Riszpekk

Petyus_
De õ a szigorú após! 😊

Pl. legutóbbi Deus Ex 2 videón is õ osztja az észt azért. 😊 A vén Spielberg-imitátor! 😄

FREAK
igen, nem hagyta ott a céget, csak nem õ a Thief 3 papája 😄

Riszpekk

Petyus_
Thx, megnézem!

Azt tudom, hogy nem õ a "project director" vagy hogy híjják a játékok "rendezõjét", de szerintem azért beleszól a dolgokba, és adank is a véleményére. 😊