Kaptár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es igen aszem eloszor eletemben igazat kell agyak neked hogy a Szikla jo film volt de hogy mi koze a MGS -hez ???? Aszt csak te tudod... kb annyi a hasonlosag mint tehen es a balett😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tudjátok melyik gamez a metal gear solid??
nah modnjuk annak csinálnának egy filme.t.lényegtelen az első rész a második rész teljesen egfelelne a Szikla c. filmenk amiben sean connery játszik meg johnny cage... a conrey játszaná az öreg Solid Sneakot a zene szinte tiszta MGs.. a zenei megkompoálás az akcioval karöltve tipikus MGS es.. a film maga nagyon tetszik... pl az nem lett volna bukás!!!
Arujatok el nekem hogy nektek mi a jo film oksa? Mert marhara kivancsi vagyok...
Meg az egyéb apróságok, amikor egy csomó mindent bele akarnak erőltetni a játékból, csakhogy ez már egy másfél órás filmben elég hülyén jön ki.(Tipikus pl. a Street Fighter, amikor belrakták majd' az összes szereplőt, így egy elég béna kis kavalkád kerekedett belőle.)
A RE-t még nem láttam, de gyanítom, hogy a fent leírt ok(ok) következményeit magán viseli.
Milla Jovovich meg pontosan 12 éve volt utoljára jó nő 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Aki aszongya hogy ez a film nem kurva jo az hulye! Neezed csak meg!
Ott jobban tudok fosni! 😊)
Ami teccet:
Egesz film allat tatot szajjal figyeltem az esemenyeket.Kurva jo a film!
Rohadt jo volt a zombik belepese es kul volt a megelevenitese.
Jok voltak az effektek a lezerrel😊
Aszt a hoszu nyelvu izet a RE2-bol kurva jol megcsinaltak pont ugy nez ki.
A ketesbol a vonatos jelenet benne van amikor az a hulye szorny bekarmolya a falat😊
A vegen birom hogy a pasi megemliti a NEMESIS prijectet😊 Majd meglatjatok mirt😊
Ami zavart:
Attol fugetlenul hogy az Umbrela Ceg es Racon City allat tortenik minden es hogy van benne T-Virus meg zombi kutya es olyan leech szar semmi sem hozza a fealinget.
Szereplok fele az elejen meghal. Sem a nevuk sem a story nem egyezik.
Bazz az erdetiben Claire jon megkeresni Crist a testveret nem?
Itt meg egy Max nevezetu pasi jon megkeresni a hugat... bazz
Amit hianyoltam:
Tyrant nem volt benne pedig igazan lehetet volna.
Igazan jachatot volna a film a hazban is egy ket titkos dologgal egybeveve nem csak abba a kerva laborba.
Lehetett volna verengzosebb is egy kicsit...
Kb ennyi de tuti lesz fojtatasa!! 😊)