Kaptár

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
az a vivves az vicces akart lenni....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Csocs ha mar ilyen vivves vagy igazan tervbe vehetned hogy indulsz a humorfesztivalon baz.

Es igen aszem eloszor eletemben igazat kell agyak neked hogy a Szikla jo film volt de hogy mi koze a MGS -hez ???? Aszt csak te tudod... kb annyi a hasonlosag mint tehen es a balett😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
biztos a gyűrűk ura😊))))))) ehehe ammgy ha jol emléxem a strret fgter nagyon gagyi volt.. a mortal első része nah az jo volt...
CSOCSO
Játékbol jo gamezt nem ehet csinálni??
tudjátok melyik gamez a metal gear solid??
nah modnjuk annak csinálnának egy filme.t.lényegtelen az első rész a második rész teljesen egfelelne a Szikla c. filmenk amiben sean connery játszik meg johnny cage... a conrey játszaná az öreg Solid Sneakot a zene szinte tiszta MGs.. a zenei megkompoálás az akcioval karöltve tipikus MGS es.. a film maga nagyon tetszik... pl az nem lett volna bukás!!!
yellowcab
tudtok linket?

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Sephi
Nos bazz akkor tenyleg hulyek vagytok mar ne is haragudjatok. Teny hogy koze nem volt a jatekhoz de akkor is nekem nem mutatsz jobb horror filmet ami mostanaban keszult! Akarhogy is nezzuk a Tomb Raider faszsag volt a Street Fighter pedig nem volt annyira rosz! De akkor se mondhatjatok hogy hulyeseg a film! Hat ez nem igaz!

Arujatok el nekem hogy nektek mi a jo film oksa? Mert marhara kivancsi vagyok...

Dynamic
Én nem láttam a filmet, úgyhogy lehet, hogy hülyeséget beszélek, de kéretik nem leanyázni.Szóval szerintem egy számítógépes játékból készített filmet eleve nem lehet olyan jól megcsinálni.Mégpedig első sorban a célközönség miatt, ami ugye jobbára a tizenévesek.Na már most ez eleve egy csomó lehetőségtől megfoszt bennünket.Minket akik egy kicsit "véresebb",pörgősebb, horrorosabb akcióra vágyunk.Gondoljátok végig, mennyi szg. és képregény adaptáció volt eddig(Mortal Kombat 1-2,Street Fighter,Spawn,Tomb Raider)és, hogy melyik sikerült jól.Egyik sem.Épp a fent leírt egyszerű ok miatt.Korhatárosra csinálják őket és ez sikerül.Ennyi.
Meg az egyéb apróságok, amikor egy csomó mindent bele akarnak erőltetni a játékból, csakhogy ez már egy másfél órás filmben elég hülyén jön ki.(Tipikus pl. a Street Fighter, amikor belrakták majd' az összes szereplőt, így egy elég béna kis kavalkád kerekedett belőle.)

A RE-t még nem láttam, de gyanítom, hogy a fent leírt ok(ok) következményeit magán viseli.
Gery1980
Szerintem mindenkinek.Mivel a filmet még csak most kezdték el vetíteni az államokban.

Kezd k.rva unalmas lenni, hogy játékból nem tudnak normális filmet csinálni!

Gery1980
Ja.Milla már nem az igazi😊..Nekem egyébbként is csak az 5. Elemben jött be igazán(azért nem rossz)...A filmnek már tök rég láttam a trailejét.Most mit mondjak...Tipikus akciófilm kis horrorral megbolondítva, és telenyomva spéci effektekkel.De talán megér egy misét márcsak a téma miatt is.Na meg az a kis latino csajszi(aki a Halálos iramban is nyomatta).Na azt bármikor elvállalnám egy beültetésre😊

Nem akarom prejudikálni a filmet, de amúgy annyira tipikus, hogy ebből, és nem az igényes Silent Hillből csinálnak filmet 😞
Milla Jovovich meg pontosan 12 éve volt utoljára jó nő 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Martin576
Nem voltam elájulva tőle. Szarnak nem szar, de semmi extra... A Licker szörny jó, a többi fáradt...

Krinyo
Honnan van meg ? 😄

Martin576
Akkor én sajnos hülye vagyok... 😞

Sephi
Nem hogy fosni mert en modjuk csak 2 szer ijedtem meg... de bazz mar 3-madjara neztem meg az este😊) minden haverral sorba!

Aki aszongya hogy ez a film nem kurva jo az hulye! Neezed csak meg!

Én inkább megvárom a mozis verziót!
Ott jobban tudok fosni! 😊)
Sephi
Nyujja! Nem banod meg!

Sephi
Bazz de jo ket eve en irtam az utso beszolast😊)))

Sephi
Nah ha most neztem meg es van egy ket velemenyem :

Ami teccet:
Egesz film allat tatot szajjal figyeltem az esemenyeket.Kurva jo a film!
Rohadt jo volt a zombik belepese es kul volt a megelevenitese.
Jok voltak az effektek a lezerrel😊
Aszt a hoszu nyelvu izet a RE2-bol kurva jol megcsinaltak pont ugy nez ki.
A ketesbol a vonatos jelenet benne van amikor az a hulye szorny bekarmolya a falat😊
A vegen birom hogy a pasi megemliti a NEMESIS prijectet😊 Majd meglatjatok mirt😊
Ami zavart:
Attol fugetlenul hogy az Umbrela Ceg es Racon City allat tortenik minden es hogy van benne T-Virus meg zombi kutya es olyan leech szar semmi sem hozza a fealinget.
Szereplok fele az elejen meghal. Sem a nevuk sem a story nem egyezik.
Bazz az erdetiben Claire jon megkeresni Crist a testveret nem?
Itt meg egy Max nevezetu pasi jon megkeresni a hugat... bazz

Amit hianyoltam:
Tyrant nem volt benne pedig igazan lehetet volna.
Igazan jachatot volna a film a hazban is egy ket titkos dologgal egybeveve nem csak abba a kerva laborba.
Lehetett volna verengzosebb is egy kicsit...

Kb ennyi de tuti lesz fojtatasa!! 😊)

← ElőzőOldal 4 / 4