Kaptár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
a Deus Ex filmesítési jogait már meg is vette egy cég ugyhogy abból lesz lime TUTI 😄DD rox😄

De nekem ez a film is nagyon tetszett. Voltak benne király jelenetek, amik 1x-2x a frászt hozák rám uhgyhohgy jó volt.

Az a lézercsapdás rész pedig egyenesen humoros!

Blasta: a panther warezen nézted?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Én meg a filmet keresem a neten, de valami FTP site-ról, mert a warezoldalakon mind törölték...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laza
ezeket azert nem emlitettem, mert meg semmilyen info nincs roluk a lehetseges megjelenesen kivul.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
hoppa, javitas...
Resident Evil 2 (pc,psx,N64(ezen volt a legjobb), dreamcast)

😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ment...

CSOCSO
mindegyik lesz gc-n..
1-4 ig péusz nulla ami csak gc-nvan és az online ami nemtom hogy jön-e
Laza
dobj mailt...

Laza
egy kis javitas 😊
Resident Evil (pc,psx)(felujjitva GCn 2002)
Resident Evil 2 (pc,psx,N64(ezen volt a legjobb))
Resident Evil 3 Nemesis (pc,psx,dreamcast)(ez egy kakukktojas, mivel kilog a tortenet folyamabol)
Resident Evil Code veronica (dreamcast,ps2(X utonevvel))(elvileg ez az esszeru 3. resz)
Resident evil 0 (GC (N64re kezdtek csinalni, de atkerult a projekt, beta letezik belole))
Resident evil 4 (mar keszul, GCn biztos lesz)

ezeken kivul:
RE Gun Survivor 1-2 (1:psx, 2:ps2)
Resident Evil Online (GC, ps2 (2002.tel))

hat ennyi.. 😊

Hoppá, tetszik az ajánlat. Hogy lehetne nyélbe ütni a dolgot?

Laza
barmikor megtudod iratni magadnak.. (legalabbis en megtudom😊

Laza
ez nem igaz...

a Code: Veronica a 2. resz folytatasa, nem kulonallo resz... ennek kellett volna lennie a hivatalos 3. resznek... egyebkent azert is ter el a szokasostol, mert itt full 3D a terep is, ellentetben a Nemesissel, ahol visszatertek a 2. resz "feszitett" hattereihez... (a 2. reszben es a Code: Veronicaban ugyanaz a Claire Redfield a foszereplo, aki Chriss batyat keresi, sot a C:Vban meg is jelenik (es o is jatszhato)😊

a Nemesis (a hivatalos 3. resz) a 2. resszel egyidoben jatszodik, es a fohos is mas... ennek kellett volna lennie a 2,5 resznek... 😊

Felõlem csere is szóba jöhet. BP-i vagyok, el is tudok menni érte.

😊))

skorpio7
Van 4 része és mindegyik király .Jól le vagy maradva az biztos és megszerezni mostanában hát ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Hali srácok! Tegnap láttam a filmet, és nekem tetszett. Viszont egyik játékkal sem játszottam, de most a film felkeltette az érdeklõdésemt. Kiváncsi volnék, hogy PC-n mely részek léteznek, és honnan lehetne megszerezni azokat! Elõre is köszi!

Unknow
természtesen az NEM RESIDENT EVIL 3 CODE VERONICA!Hanem simán Resident evil Code:Veronica!
Elírtam bocsika!!!Annak ugyan is köze nincs semelyikhez mert külön álló rész
Unknow
Javítás:
Resident evil 3 Code veronica (dreamcast,ps2)
Resident Evil 2 (PSX,N64,PC)

Felvilágosítás😊
Resident Evil Zero (N64)
Resident Evil Survival 1-2 (PSX)
Resident Evil Zero (GC)
Nem nem írtam el!Kétszer írtam a Resident Evil Zerot!N64 csak leledzett viszont beszerezhető volt belőle a béta!GC-n teljes lesz!

Nya egyelőre ennyi😊))
Hi,
meglehetősen kedveltem annó a játékot és így a film is érdekelne.Megvolt a VCD verzió, de annyira szar volt a minősége,hogy inkább nem néztem meg. Moziban szeretném megnézni, de nem találok róla semmi infót, hogy mikortól is játsszák ezt nálunk...Ti tudtok valamit?
Bye

TSW: Tunderke

Shep
En is vhogy igy tudom, de hát ugye manapság már semmi sem biztos

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Unknow
A Code:Veronica nem a IV és a Resident Evil Code Zero mint olyan NEM LÉTEZIK!GC-re fog majd kijönni a Resident evil zero mely az első rész előtt játszódik.A Survival a részeket követi csak más szemszögből.

Szóval...nincs még Resi IV és főleg nem V😊Hogy elkerüljük a félre értéseket.
Sephi
ugye volt igy

Resident Evil
Resident Evil II : Panic In Racoon City
Resident Evil III : Nemesis
Resident Evil IV : Code Veronica
Resident Evil Survival
Resident Evil V : Code Zero

Az utolsot csak japanul lattam meg eddig. Meselte a haver hogy ez a egyesben levo szereplokkel fojtatja a kalandot es a vegen mindeki talkozik... Tyrant nem haltmeg😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
DeusEx -ből tényleg jó kis filmet lehetne csinálni, mert az is mint a RE is olyan mint egy film.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én csak a pc s átiratokkal játszottam. A kettőben volt az hogy a nagy központban, ami mellesleg a rendőrségi épület alatt volt ill onan lehetett átmenni/vagy erre sem melékszem már jól?/ a muki/nevére nem lékszem/ megcsinálta a vírust és beadta magának és belőle lett az egyik főellenfél.
DE a robbanásos dolog akkor is sántít nekem, de szerintem ezen nem fogunk összeveszeni. Vmint nyáron úgyis megint végigjátszom mind a 3 at szóval megint mindenre emlékezni fogok mert már elég reégen játszottam velük utoljára, szóval egyes dolgokra mér nem igazán emlékszem.

Unknow
Felrobban a ház viszont a Tudós aki ott dolgozott az Umbrella embere volt.NA mármost ezt a vírust onnan kivétték az Umbrella emberei miután (vagy mi előtt?) Jill és csapata végzett volna.Később ezt a vírust fejlesztették tovább Racoon city alatt.Ezt láthatd a filmben.Az egy előtt miért???Elrulom neked,hogy az egyben amit láttál az csak EGY darab tudós kisérletezési miatt végre jött dolgok!Szóval az a tudás kilopott az Umbrella laborjából valami mintát és abból hozta létre a T-Vírust...vagy valahogy így.Már régen játszottam vele.A lényeg,hogy tökéletesen lett össze rakva.

Lenne hozzád egy kérdésem,ha ilyen sokat játszottál a játékokkal akkor miért nem tudod,hogy hogyan kerültek oda a zombik és hogyan robbant ki az egész Racoon Citys incidens?😊)Mert a film tökéletesen követi a történetet!Ha nem hiszel nekem játszd végig újra úgy az 1-2-3-at ,hogy MINDEN feljegyzést elolvasol mert oda így vannak leírva a dolgok.Szerintem Te valamit nagyon rosszul láttál a játékokban.
Resident Evil Director scut
Resident Evil Code Veronica
Resident Evil 3 : Nemesis
Resident Evil 2
Ezeket nyomtam végig és nekem tökéletesen lejött a történet.Szerintem te értettél a feljegyzésekben valamit félre vagy csak nem olvastál el nagyon sokat közülük.
Shep
A játékban ha elolvasod a feljegyzéseket stb. ott vhogy nem így vannak a dolgok. Azonkívűl az egész mansion az 1 rész végén felrobban, na mármost akkor a fiatalok hogy kerültek oda, vagy esetleg az 1 és a film párhuzamosan történt volna? Ez is fura ui. az 1 ben a ház már tele volt zombikkal meg miegymással úgyhogy max az 1 előtt lehetett volna, de kicsit akkor is sántít a dolog. Na mindegy lehet túl sokat játszottam a játékokkal és nagy volt az elvárásom. Ja és a színészek alakítása meg van majdnem olyan jó mint a délutánonként a kereskedelmi televíziók altal vetített Csumibrildosa cimű sorozat 15328 részében. Szóval nem egy Gladiátor vagy Star Wars színtű a dolog.

hun-ter
hát igen aki legalább annyira ismeri a gamet mint én(pedig nem vagyok fan meg végig se nyomtem egyiket se) annak én úgy gondolom már élvezet a film. szerintem semmi olyat nem raktak bele ami lehúzná a játékot
viszont több eset volt már arra hogy az SW-t mint filmet megalázták(csak egy példa: SW battlegrouns ugráló csapkodó Darth Vader-e, meg az általában undorító "hangszerelésű" zenék, meg tv-ben is pl most lesz(RTL Klub) és erre azt mondja a pali: az RTL Klub legyen veled! meg anyád hát ez azért egy kicsit fájt nekem!!!)
Unknow
Na most lehet,hogy én vagyok suta de mivel a Resi és Resi2(Játék) között pont kimaradt az a rész ahonnan is megtudhatjuk,hogy a város hogyan kerül zombiktól meg mindentől nyüzsgő csatatér szerepébe.A film ezt a kis köztes részt dolgozta fel.Hiszen a filmben Racoon city még ált!Tehát minden képpen a Resi2 előtt játszódik!Viszont a T-Virus az van tehát az Resi1-nek vége😊)Na de a film végén a manus említi a Nemesis projectet és ,hogy szüksége van hozzá a srácra!(Resi3 az asszem kb. ugyan akkor játszódik mint 2 szóval úgy gondolom választottak és ezt a szálat viszik tovább...)Szóval ez a film szerintem csak amolyan felvezetés volt a Resident3 megfilmesítésére.Hiszen ha jól tudom a játéktörténetéből pontosan EZEK amiket a FILMBEN láttunk történtek meg!Szóval igazából most még csak ha durván akarok fogalmazni egy elég drága "introt" láthattunk.

Vélemény:
Szerintem maga a film nem nagy durranás csak egy átlagos amcsi akció film.Viszont annak aki játszott a játékokkal annak kicsivel vagy esetleg sokkal több lesz mivel nagyon érdekes dolgokat lehet belőle megtudni.(Például ki Nemesis,hogy kerül a T-Virus a felszínre stb...)Én azt mondom aki nem játszott a játékkal és egy kis akcióra vágyik az nézze meg.Aki viszont játszott és szereti az NE hagyja ki.
Shep
Amatőr film, a hangulat a 0 -hoz konvergál, igaz van benne egy pár a játékban hasonlóan történt rész, de a zombik elég idétlenek kivéve Rain, meg Spencer zombijait, ja meg a hunter is jó de ennyi az a mátrixos ugra bugra nem kellett volna/nem illik a környezetbe/, meg a vágás is elég gyér, na de mindegy tudtam hogy ha az amerikaiak csinálják akkor csak egy huszadrangú akciófilm lesz amiben van némi horror beütés. Ja és szerintem tök unalmas a film, végig csak szenvednek meg minden. Ha inkább az 2őt vagy a 3at dolgozták volna fel sokkal jobb lett volna, mert a game készítői legalább kidolgozták a történetet, ami sokkal látványosabb és izgalmasabb volt.

Spenser
Én most néztem meg de nekem nem nagyon teccett.

A méretét legyél szíves bite-re pontosan a két file-nak. Meg formátumot. Köszi.
Sephi
Milyen 716 megas? Nekem ithon van ket CS Tukor minoseg hey!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hun-ter
majd ha lesz DVD-n
vagy van már csak én vagyok suta?😊
Az eDonkey-n közel 50 féle verzió van fent a Resident Evil-ből, de egyik sem ekkora méretű. Fenntartom továbbá azon véleményemet, hogy ebből a filmből nincs screener-DVD Rip. Az összes avi és mpg vagy telesync vagy kamerás felvétel.
I.C.ram
Milla Jovovich meg mindig kiraly no!
honnan lehetne letölteni a 716 megás verziót?
hun-ter
716058kb-t szedek most éppen mert itthonra is kell😊
Megnéztem még az Isonews-on is, de a Resident Evil-ből ott sincsen screener verzió. Szóval ha szerinted van akkor legalább a file-ok méretét ideírhatnád az alapján fél perc alatt megtalálom.
megtaláltam,de elég gagyi minőségűek vannak a kazaa-n.inkább a dvd rip érdekelne,mert video cd formátumban megvan már a film,de az szinte bántja a szemem.Hozzászoktam már a DivX minőséghez...
Sephi
Vanmar persze ket CD-s verza DVD RIP

hun-ter
ja hogy azt kérdezte?😊)))
Sephi
Asztan ird be hogy ResidentEvil Divx 😊)

hun-ter
a főoldalon ott van fent egy olyan hogy download kmd v1.6
Köszi,de azon belül,hogy boldogulok?Semmilyen linket,vagy utalást nem látok rá.
hun-ter
www.kazaa.com innen le tudod tölteni a full legújabb verziót
amúgy nem tudom ismeri-e valaki, de idebököm: www.filemirrors.com
mi a pontos címe a Kazaa-nak?Engem is érdekelne...
hun-ter
pl Kazaa
Unknow
Ezt nem értem...mindenkinek meg van én meg még csak 1trailert láttam belőle😊)Honnan szedtétek le szabad megtudnom?😊)
magus
én ma láttam. kissé elcsépelt a zombis rész, oolyan alienes. de legalább a vége jó😊

Kicsit mást mondanék,nem a filmmel kapcsolatban.
Van egy rakás játék,amiből nagyon jó kis filmet lehetne csinálni.Ezek többnyire már világhírűek.
Pl:Half Life,C&C (érdekes film lenne),Heroes,stb.
Ezekből kellene filmet csinálni.Óriási dolgok sülnének ki belőlük,nem?

hun-ter
de elveszett ez a téma a sorok között... na szóval nem is tudom, szerintem a film, mint _film_ elég jól eltalált nem túl erőltetett, és néhol igazán "művészi" lett... az, hogy ilyen módon követi a game történetét szerintem csak pozitívumnak fogható fel mert legalább nem estek bele abba, amibe a ST-nél vagy MK-nál, tökéletes(még ha csak az lett volna) game koppintás... csak hát ugye egy játéknak valahogy mindig más a struktúrája, mint egy filmnek és valóban nem lehet belezsúfolni mindent 2 vagy akár 3 órába
na szóval véleményem szerint végeredményben a RE filmváltozata lett eddig a legjobb átirat!