Kaptár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem ez a film is nagyon tetszett. Voltak benne király jelenetek, amik 1x-2x a frászt hozák rám uhgyhohgy jó volt.
Az a lézercsapdás rész pedig egyenesen humoros!
Blasta: a panther warezen nézted?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Resident Evil 2 (pc,psx,N64(ezen volt a legjobb), dreamcast)
😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Resident Evil (pc,psx)(felujjitva GCn 2002)
Resident Evil 2 (pc,psx,N64(ezen volt a legjobb))
Resident Evil 3 Nemesis (pc,psx,dreamcast)(ez egy kakukktojas, mivel kilog a tortenet folyamabol)
Resident Evil Code veronica (dreamcast,ps2(X utonevvel))(elvileg ez az esszeru 3. resz)
Resident evil 0 (GC (N64re kezdtek csinalni, de atkerult a projekt, beta letezik belole))
Resident evil 4 (mar keszul, GCn biztos lesz)
ezeken kivul:
RE Gun Survivor 1-2 (1:psx, 2:ps2)
Resident Evil Online (GC, ps2 (2002.tel))
hat ennyi.. 😊
a Code: Veronica a 2. resz folytatasa, nem kulonallo resz... ennek kellett volna lennie a hivatalos 3. resznek... egyebkent azert is ter el a szokasostol, mert itt full 3D a terep is, ellentetben a Nemesissel, ahol visszatertek a 2. resz "feszitett" hattereihez... (a 2. reszben es a Code: Veronicaban ugyanaz a Claire Redfield a foszereplo, aki Chriss batyat keresi, sot a C:Vban meg is jelenik (es o is jatszhato)😊
a Nemesis (a hivatalos 3. resz) a 2. resszel egyidoben jatszodik, es a fohos is mas... ennek kellett volna lennie a 2,5 resznek... 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Elírtam bocsika!!!Annak ugyan is köze nincs semelyikhez mert külön álló rész
Resident evil 3 Code veronica (dreamcast,ps2)
Resident Evil 2 (PSX,N64,PC)
Felvilágosítás😊
Resident Evil Zero (N64)
Resident Evil Survival 1-2 (PSX)
Resident Evil Zero (GC)
Nem nem írtam el!Kétszer írtam a Resident Evil Zerot!N64 csak leledzett viszont beszerezhető volt belőle a béta!GC-n teljes lesz!
Nya egyelőre ennyi😊))
meglehetősen kedveltem annó a játékot és így a film is érdekelne.Megvolt a VCD verzió, de annyira szar volt a minősége,hogy inkább nem néztem meg. Moziban szeretném megnézni, de nem találok róla semmi infót, hogy mikortól is játsszák ezt nálunk...Ti tudtok valamit?
Bye
TSW: Tunderke
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval...nincs még Resi IV és főleg nem V😊Hogy elkerüljük a félre értéseket.
Resident Evil
Resident Evil II : Panic In Racoon City
Resident Evil III : Nemesis
Resident Evil IV : Code Veronica
Resident Evil Survival
Resident Evil V : Code Zero
Az utolsot csak japanul lattam meg eddig. Meselte a haver hogy ez a egyesben levo szereplokkel fojtatja a kalandot es a vegen mindeki talkozik... Tyrant nem haltmeg😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DE a robbanásos dolog akkor is sántít nekem, de szerintem ezen nem fogunk összeveszeni. Vmint nyáron úgyis megint végigjátszom mind a 3 at szóval megint mindenre emlékezni fogok mert már elég reégen játszottam velük utoljára, szóval egyes dolgokra mér nem igazán emlékszem.
Lenne hozzád egy kérdésem,ha ilyen sokat játszottál a játékokkal akkor miért nem tudod,hogy hogyan kerültek oda a zombik és hogyan robbant ki az egész Racoon Citys incidens?😊)Mert a film tökéletesen követi a történetet!Ha nem hiszel nekem játszd végig újra úgy az 1-2-3-at ,hogy MINDEN feljegyzést elolvasol mert oda így vannak leírva a dolgok.Szerintem Te valamit nagyon rosszul láttál a játékokban.
Resident Evil Director scut
Resident Evil Code Veronica
Resident Evil 3 : Nemesis
Resident Evil 2
Ezeket nyomtam végig és nekem tökéletesen lejött a történet.Szerintem te értettél a feljegyzésekben valamit félre vagy csak nem olvastál el nagyon sokat közülük.
viszont több eset volt már arra hogy az SW-t mint filmet megalázták(csak egy példa: SW battlegrouns ugráló csapkodó Darth Vader-e, meg az általában undorító "hangszerelésű" zenék, meg tv-ben is pl most lesz(RTL Klub) és erre azt mondja a pali: az RTL Klub legyen veled! meg anyád hát ez azért egy kicsit fájt nekem!!!
)Vélemény:
Szerintem maga a film nem nagy durranás csak egy átlagos amcsi akció film.Viszont annak aki játszott a játékokkal annak kicsivel vagy esetleg sokkal több lesz mivel nagyon érdekes dolgokat lehet belőle megtudni.(Például ki Nemesis,hogy kerül a T-Virus a felszínre stb...)Én azt mondom aki nem játszott a játékkal és egy kis akcióra vágyik az nézze meg.Aki viszont játszott és szereti az NE hagyja ki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amúgy nem tudom ismeri-e valaki, de idebököm: www.filemirrors.com
Van egy rakás játék,amiből nagyon jó kis filmet lehetne csinálni.Ezek többnyire már világhírűek.
Pl:Half Life,C&C (érdekes film lenne),Heroes,stb.
Ezekből kellene filmet csinálni.Óriási dolgok sülnének ki belőlük,nem?
na szóval véleményem szerint végeredményben a RE filmváltozata lett eddig a legjobb átirat!