Kaptár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Játékban elég sokminden kiderül az Umbrellaról, csak oda kell figyelni. Továbbá eredetileg a fertõzés nem is így indult a game-ben, teljesen más volt az alaptörténet. JA és Racoon City meg nem NY nagyságú város, hanem egy kicsit kis porfészek.
Ha a film neve mondjuk Alice in zombiland, akkor nem lennék ebben a topikban, de egy ilyen játékot ennyire elb@szni egy ilyen filmel...
Tsáá
Mindenesetre,ahogy Faki mondta, a film és a játék 2 külön dolog,más kategória.Ha ezt figyelembe vesszük sztem ha nem is kiemelkedõ de átlagon felüli a film szvsz.
De figy mondj egy olyan filmet ami tökéletes mása a játéknak.
Amugy a resident Evil 2 az Umbrella Corp.-rol rántja le a leplet, ennyit nemtudtál meg a játék alatt róla mint most a film alatt.Amugy ha más szemszögbõl nézed ezis túlélõs film csak nem 1 személy küzd hanem 3-4.Ugyanúgy a zombikkal küzd csak hát jön a Nemesis
mint a játékban is és persze az Umbrella.
És ha ugy csinálták volna meg a filmet mint a játékba hogy a rendõrségre bemenni egyedül menni mint 1 személyes kommandó szerintem nagyon szarrlenne. Túl fantasztikus lenne hogy minden zombi elõl megmenekül halál normális ember,semmi baja, Ez hlyeség lenne és unalmas. Igy legalább ésrtelmetkapott Alice szerepe hogy miért él túl mindent és miért gyõz le mindenkit.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha annyira vágjátok a témát csináljatok ti filmet nagyokosok.
Nemesisbe semmi nemlett agyonbonyolítva , Alice téma, tényleg a végére nemkellettvolna istent csinálni belõle de ha végén figyelted a szemét rájöttél hogy ez is a terv része.
Mellesleg rájöhetsz a filmbõl olyan részekre amire a játék során nem.
És az hogy kicsit átlakították a story-t az annak köszönhetõ hogy 2 részbe lebonyolították azt amit játékba sikerült 3 részbe, és 6 órás filmet mégse csinálhatnak , a 3 rész meg kicsit kölcséges lenne. De lásd Tomb Raider film , miköze volt a játékhoz? Semmi , mégis jóvolt.
Igen, megmutatták jól, hogyan lehet hálivudi véget csinálni és jól elcseszni azt, amit a játékban tökéletesen megcsináltak. Miért kell állandóan szuperhõst csinálni a fõszereplõbõl? Minek kellett Nemesis karakterét agyonbonyolítani és daramaturgiás véget csinálni olyan hálivódiasan? Alice-ból meg isten lett. Hát ha ez nem B kategóriás hulladék, akkor mi az?! Aki egy kicsit is ismeri a játékot, az mind olyan véleményt mondott amit 100%-ban megértek -> SZAR lett a film
Összes játékadoptáció szar lett, mert általában a 16 alattiakat célozták meg. Tomb raider is egy halom szar lett. Odaáig tudtam nézni a második részt, amíg a bögyös raiderünk le nem nyomott egy sallert a cápának, ami vonyítva elúszott.
És tuti hogy lesz resident evil 3 😄
Nekem nagyon tetszett a film, ajánlom azoknak akiknek az 1 tetszett.
Ez mégjobb!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
PSN ID.: Beegabor
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Mert engem sajnos a film "hátborzongató" zenéje tuti nem + másfél órából fél órán át láttam zombikat. Reméljük a 2. rész csak jobb lesz. A játékra mindössze annyiban hasonlított, hogy az alapsztorit megtartotta. Szóval két szóval tudom ecsetelni miben hasonlít a játékra. T-vírus, zombik, na jó talán még a földalatti labor. Szóval akkor a helyszínt is ide sorolhatom bár itt már vanna kikötéseim.
A legnagyobb gondom pont ez volt. Amúgy meg egy rossz szavam nincs rá mert jó sztorit írtak hozzá, a történet fantasztikusan végzõdött, és azért az a fél óra idõtartam a zombikkal rendesen megérte a pénzét.
Az is kétségtelen, hogy ebben a mûfajban, ezen a filmen kívül, csak B kategóriás szeméttel találkoztam.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

- A bátor aknakeresõ (K. József újonc tûzszerész rövid és látványos kalandja a jugoszláv háborúban)
- Diablo, avagy a jobb mutatóujjaddal bárkit legyõzhetsz
- Az elhagyatott, üres fadobozok felrobbantása a néptelen sivatagban (a film a counter-strike alapján készült)
- Gombák és teknõsök - népszerû természetfilm. narrátor: Szuper Márió. A következõ részben Giana nõvérek számolnak be botanikai tanulmányútjukról
- A kisgyerek, a cukorkák, és a szörnyek - pacman horror
- Legyetek jók, ha tudtok 2 ( a fõszereplõ a második részben már Dungeon Keeperré változik)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Need for Speed milyen lenne már filmen? 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az Inkvizítor, Harlekin, miegymás sajnos nem igazán filmrevihetõ fajta, pedig...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én benne lennék.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Valaki a fél életét áldozza valamire, nincs családja, gyerekei, semmi amit igazán alkotott életében. Csak egy dolog élteti, neki ez az élete célja. Aztán egy huszárvágással megfosszák mindentöl ami valaha is foglalkoztatta öt, szerette volna beírni magát a történelembe, nyomot hagyni maga után.
Szerintem ez korrekt...érthetö a szerencsétlen félkegyelmü reakciója.
Ha ezt berakták volna,a kritikusok kiröhögték volna ezt a történetet!
Nincs ötlet és akkor beraknak egy ilyen hülyeséget.
Ez a prof élete nagy részében ezen a T víruson dolgozott. Aztán egy nap Umbrella cég úgy döntött, hogy túl veszélyes ez a vírus és elpusztítja. Csakhát a prof ezért nagyon berágott, ígyhát élete úgymond értelmetlenné vált, hát belõtte magának a T vírust.
Asszem így volt a gameban, mert már rég játszottam resident 1-el (97-ben). De ma újra elõvettem...
Ja és tudjátok mi a legjobb? Az hogy a gameban beleolvashatsz egyes emberek naplóiba, akik leírják pl: hogyan váltak napról napra "zombivá", nameg ezekbõl a végén teljesen összeáll a kép, hogy voltaképpen mi is történt...
Egy csáko ok nélkül magába lõvi a szert,a magyarázat meg annyi hogy õrült.
A filmben sokkal észszerûbben lett megoldva.
Igy még hihetõ is...
Ami a hangulathoz tartozik: egyértelmû, hogy a filmben nem akartak vérbeli horror jeleneteket rakni, de miért ezt nemtom… Játékban az ember magára maradt, sehol senki csak a hátborzongató zene, nyomott hangulat, hollók/varjak károgása, kihalt utcák és kukacokkal teli hullák. Nameg a 3. részben a Nemesis állandóan a sarkadban van és váratlan helyzetekben rádront, nameg kísért. Hallod, hogy a tetõn mászkál és a hatalmas testének súlyától a plafon, dübörög. Aztán sûrû pelenkacsere, mert a zombik általában hirtelen támadtak rád (elmész egy kocsi mellet a zombi kiesik a kocsiból és elkapja a lábad, te meg leborulsz a székrõl).
Nah ez a játékismertetõ, azoknak szólt, akik egyáltalán nem látták egyik részt sem.
A film ezzel szemben egy techno-akciófilm, ahol elõtûnnek a játékból ismert szerplõk/szörnyek/zombik/helyszínek, nevek és egy kis történet is.
Szerintem a filmnek nem így kellett volna bemutatni a Resident világát, nameg nem másfél órába tömöríteni… 3órás filmnek minimum lennie kéne. Ha ezt megoldották volna, nem lenne ilyen kusza az eleje.
Ugye a játékban volt egy Alpha és egy Bravo team is. Látszott, hogy nem akartak ragaszkodni ahhoz, hogy bemutassák a játékot még1x, akkor miért nem az alpha team történetét mutatták be? (játékban a Bravo team-el érkezünk) Hmm, most jut eszembe, lehet hogy a filmben a kommandósok az Alpha team tagjai voltak? 😊 Najó itt abba is hagyom, mert már nemtom mirõl szól a film. 😄D
Húzok aludni mert már nemtom miket írok 😊
- nemtom miért kellet összekeverni mindent a filmben, ami a játékban nem is úgy volt. Én mind3 részét végignyomtam és tudomásom szerint a vírus úgy szopatta meg a népet, hogy az Esernyõ (lol név) cég kísérleteit beszüntetve, egy õrült doki magábafecskendezte a vírust.
Meg miazmá, hogy férfi keresi az eltûnt húgát miközben a gameban pont fordítva volt…
Játék hangulatát csak az atmoszféra adja vissza -> nyomott hangulat, nameg a „textúrák”.
Zombik siralmasak, erõltetettek…
Összességében: Jó-jó de mégsem az igazi. Hagyták volna a csajt egyedül és a techno zene helyett (qrva jó zenéje van csak nem ide illik) a játék zenéjét tehették volna be. Szerintem akkora fosatós film lett volna belõle hogy… csak na 😊
Jah és aki nem látta a gamet, annak szerintem nem tetszene/tetszik a film, mert eléggé zavaros és nem ismeri a játék hangulatát…
Ja az meg nem igaz, hogy gyerekeknek készült a játék és ebböl adódóan a film is. A játék nem igazán gyerekeknek készült, legalább egy +14-es a játék. Egyszerüen annyi a magyarázat, hogy egy brutális tocsogós vérfürdöt nem lehetett volna eladni. Másik variáció: A rendezönek egyszerüen ilyen volt az elképzelése, de semmiképp sem azért mert gyerekek a célközönség. Pontosan azért nem követték annyira kockára kontosan a játékot, mert nem a játékosokat célozték meg, hanem mindenkit akit érdekel az efféle téma.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Összességében tetszett, nem sajnálom azt a másfél órát. (divx-en néztem - az ezer forintos mozijegyet azért nem érné meg.)
A játékkal nem sokat játszottam, épp annyit, hogy a történetrõl legyen valami fogalmam, de ne zavarjanak az esetleges pontatlanságok a filmben.
negatívumok:
-gyenge párbeszédek, a forgatókönyvet bízhatták volna egy tehetségesebb emberre
-zombik nem voltak félelmetesek, valahogy a játékban jobb volt a hangjuk, nem is tudom
-kicsit több irónia és humor nem ártott volna, túl komolyra vették - igaz a játék is ilyen volt
pozitívum
-hangulat. ez persze szubjektív, nekem bejött a film képi világa, a zenék stb.
-Milla
-a vége szerintem jól sikerült, a fehérruhás emberekkel meg a túl fényes helyszínekkel - hangulatos.
10/6
Azért mert neked nem tetszik a véleményem még nem kell felháborodni.
És mibõl gondolod, hogy nem vagyunk filmkritikusok??? Ha szerinted jók vagyunk, az már jelent valamit, nem???? Örülök, hogy tetszik...
Mellesleg nem fogom neked elmagyarázni a filmesztétika alapjait, mert megnyilvánulásod alapján egyszerüen nem értenéd meg!
Annyit azért leszögeznék, hogy mint azt irtam, én nem játszottam a játékkal, tehát én nem ahoz hasonlítottam! Én a filmet csak mint horror/akció filmet néztem. És úgy egy szar. Minden tekintetben. Lehet, hogy neked ez a kategória az über, de megsugom: sokaknak ez egy vicc....
És egy sorban nem írtam, hogy magát a játékot akarták besüriteni, hanem a RESIDENT EVIL feelinget. Azokat a dolgokat, amirõl a játékos srác levágja, hogy ez télleg egy Resident Evil film. És ez különbség. Sajnos ezeket a játékból ismert részeket annyira ötlettelenül és vérszegényen csapták bele, hogy az RÉMISZTÕ. De nem fogom magam ismételni!
Másrészt meg joggal várhatom én mint aki soha egy percet nem játszott a játékkal, hogy majd ebbõl a múviból levágom, milyen is lehet az a HÍRES Resident Evil. Hát nem vágtam le! Sõõõt. A film után már juszt sem játszanék vele. Errõl ennyit.
És nem a barátom az az illetõ, akivel most társalgok életemben elõször pláne ha az illetõ ilyen hangot üt meg!
Vili?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hogyhogy az film szar volt? Ha kicsit jobban megnezitek alig volt koze a jatekhoz! jo azert volt benne csomo elem a jatekbol de akkor is szuper volt! Most miert cisnajak meg a filmet pont azzal a storyval a jatekbol? Ki a francot erdekel hogy most aszt amit anno 97 ben jaccotam most filmet nezek belole? Ez kerem egy remek RE folytatas ami nekem nagyon bejoot!
Es Blasta latod eppen itt tevedsz te hogy megprobaltak 1,5 oraba tomoriteni! Mit probaltak tomoriteni?! Ha te aszt hiszed baratom hogy ezek nmaga a jatekot akartak elmagyarazni akkor tevedsz! Ha elovasod mit ir a rendezo lehet nem irnatok ilyeneket! tisztan mondta hogy ez nem egy ismert RE lesz hanem valami uj!
Nah man unom irni
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"