Mi a kedvenc piád?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 dl cseresznyepálinka
2 dl barnasör
egy ilyen bögrével lazán el vagy
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Heineken
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
EGS!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
És ha már a tejnél tartunk, remélem nem dobozos hyperpasztõrizált tejet iszol. Igyál "sima" tehéntejet, az a legjobb. Lehet kapni ún. házitejet. Persze ez is pasztõrizált, de a zsírtartalma 5-6% körül van. EZ a TEJ! 😊
shit happens
natur
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ez olyan mint a "telefonszám" koktél.
Megszámozod a piákat 0-9-ig, majd összeöntöd (2cl-enként) a telefonszámodat. Majd lehúzod, és közben azt mondod: Halló!
Állati. 😊)))))
shit happens
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
fõleg a rumokat, a Bourbon-t,a Kenthucky-t (remélem jól írtam így kora reggel😊), a kanadai whisky-ket,egy kettõ szkáccsot és írt, a Vilmost, a fehér száraz borokat (Szomorodni, Olaszrizling...), bár a konyakkal is kezdek kibékülni 😊)))) Metaxa rulez
húúúúú, most, hogy itt soroltam a kedvnceimet innék szinte mindbõl 😄DDDDDDD (szeretem a finomságokat)

viszont a desperados sör illetve tokaji aszú (szigorúan 6 puttonyos), illetve Sangria.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
dobozos-zacskos es egyebb csomagolasu tej neven 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me