Életem értelme a gép

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Úgy érzem mostanában a kelleténél többet töltök a gép elõtt. Ez az utóbbi 1-2 évben jellemzõ.
Nektek milyen praktikátok van, hogy ez ne csessze szét az életeteket?

Minden értelmes megoldást megfogadok. Írjatok.😊

anno 1987

LittleL
te tudod....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mindegy, ezt inkább hagyjuk. "Bevált módszeren ne változtass" a filozófiám :-)

LittleL
Pedig ha egyszer kipróbálnád valamelyik fájlcserélõt,
garantálom hogy többet nem is akarnáds abbahagyni. DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Sorry az átverésért, ez egy picit csalóka kép. Az van, hogy 98%-nál (meg elõtte még vagy ötször :-) )becsõdölt a kiszolgáló, és az Explorer 6-os a következõ letöltési kísérletnél folytatta a letöltést. Így jött ki az 1 másodperc... azt a másfél százalékot töltötte le ennyi idõ alatt.
:-)

LittleL: nem használok ilyesmit...

LittleL
azannya ez nem semmi.
És fájlcsrélõknél mennyi lett így most a
letöltési sebességed? álatlában ?

Az a poen hogy az INVITEL orba-szajba hirdeti hogy az ADSL igy-meg-ugy, itt lakok godollon, de mivel besnyo hat idaig nem er el az ADSL.

Ugyhogy maradna a radiofrekvencias net (pipe net) 128-as 2 ev, 12000 havonta. Hat kossz akkor marad a havi 5000 es a keves net.
Jo neked, en meg tovabbra is szopok a MODEMMEL !!!
Meg a havi 20 oraval...
Bekötötték az új netemet, itt az eredménye:

csak lazán 😊

Bekötötték az új netemet, itt az eredménye:
IMG]http://www.sg.hu/galeria/10782145291100337104.GIF[/img]
csak lazán 😊[

Azt az autómánia topicban please, itt a számítógépekrõl van szó... egyébként nekem Kicsim az életem értelme, a gép "csak" függõséget okoz :-)

csancsi
életem értelme a motorom

Lenyomlak!

Kicsim találó megjegyzése az internetfüggõségemre: honlapvágyam van :-)

egy nap szerintem

http://thenamelessphoto.com/

Én meg 8-tól 4-ig dolgozom, így csak akkor érek rá netezni... :-)

LittleL
mondjuk én egész nap dolgozom,
úgyhogy csak 6 után érek ré netezni,
de akkor aztán... DDD

van úgy hogy napközben is nagyon kedvem lenne leülni netezni,
de akkor aztán végleg függövé válnék, asszem. D

Sir Quno Jedi
Megoldja azt õ magától... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azt próbálja meg, dobom kifelé...

Sir Quno Jedi
És legyûri magát gépestû egy szemvillanás alatt ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Wow, már itt is vok... XP felgyûrte magát másfél óra alatt...

Sir Quno Jedi
Így kezdõdik...

Sir Quno Jedi
Ha tucc...

Nah átalakítom a gépemet (az ittenit) XP-re, délután még talán visszanézek...

angello
pedig napközben nem vagyok gépközelben

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

gépfüggés szuksz

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

angello
az a szar amikor a gépemet telyesen átépítettem és egy hétig
nem volt gép (mi a faszt szereltek rajta annyit?)na 3. napon már kezdett hiányozni addig nem

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

bogyoka
Áá, arra azért mostmár vigyázok, eleinte voltam felelõtlen, de amúgy a munkám elvégzem, ha van a fõnök akkor nem szoktam fórumozni legalábbis nem látja, hogy itt vagyok az sg.-én.😄DDD Persze otthon a háziasszonyi teendõimet is elvégzem elõbb, és senkit sem hanyagolok el a gép miatt, és tulajdonképpen csakis a szabadidõmben csinálom az egész gépezést, így remélem, hogy nem történhet meg, hogy rámenjen az életem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Már azt hittem, egyedül maradtam...
A H2vel máig egész estés LANpartykat szoktunk rendezni, ha minden kötél szakad, elõvesszük a hármast... (és a poén: PC-Guru 2in1 packban voltak...)

Sir Quno Jedi
Erre rámehet az életed és észre sem veszed, vigyázz !

bogyoka
Nos, nekem már életem része a számítógép. Imádok játszani, és ha nem játszok fórumozok, jóformán egész nap elõtte vagyok hétköznap, persze délelõtt a munka miatt, - ha nincs fõnök, akkor fórumozok - estére otthon kis játék aztán ugyancsak fórum és a stb.😊))
Úgy érzem, nem tudnék meglenni nélküle.
Nemrég volt hogy nem volt otthon jó a gépünk egy napig, hát szenvedtem, és nem találtam a helyemet, annyira hiányzott, hogy elvonási tüneteim voltak már, komolyan.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ollie
Végre valaki, én is csak veszek játékokat, és nem warezolok. És érdekes, van egy csomó játék, amivel bármennyit lehet játszani, pl Civilization 2 és 3, Alpha Centauri, Heroes of Might & Magic 2 és 3, és még rengeteg ilyen játék van, amelyet nem lehet megunni. A Civ 2 máig a kedvencem és mostanában is elõvettem nyomni vele néhány menetet.

Sir Quno Jedi
me hülye vagyol !

...én meg a szabadságomról járkálok be netezni...

Sir Quno Jedi
Brutális. Annyira függõ vagyok a PC-ktõl/konzoloktól hogy....

a Te aláírásod még a jobbik eset, valaki videókazettán keresi (a betû ellenség)

apróbetûs rész, részemrõl ennyi.

Dzsini
hejjj, nemkéne warez-háborúvá tenni a topicot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Khm.
I. 10 rongyért én 2-3 játékot szoktam venni. (nem kell az elsõ pillanatban minden szart megvenni)

II. letõccsük, keresünk hozzá csítet, és kipipáljuk, hogy ez is megvót - mi vagyunk a kirájok.

III. pár héten belül megúnod? Mennyit ülsz te a gép elõtt? Én ugyanis DOLGOZNI szoktam, néha van egy-két órám játszani, olyankor jólesik lekamionozni Debrecenbõl Szegedre, vagy beülni egy IL-2-esbe... Az IL-2 több éves játék, és azóta sem úntam meg, mert nem fogyasztom mértéktelenül :-)
Nektek ez lehet, hogy röhej, de pl. a Mafiát 3 hónap alatt nyomtam végig.
De mit beszélek, a II. út mindig könnyebben járható... apu meg úgyis fizeti a netet!

Sz'al Te meg kettõnket ne hasonlíts össze, mert ez sem ugyanaz a téma.

mivel az offjelzõm pirosba ért, ezt a témát nem folytatom.

angello
a képviselõk fiacskái

LittleL
amikor Commodore 64 -em volt, akkor sem vettünk originál játékokat,
najó voltak kivételek : indiana JOnes, Escape from the planet of the robot monsters, ööö izé, tönit lemásoltam.

És mont is másolgatások mennek,
ki vesz egyáltalán 15 -16 ezerért jogtiszta programot ?
nemsokan azthiszem.

Bandee1987
Húzzuk a szánkat persze, de azért mert 10 ezer forint egy havi internetért nem sok, viszont ha te 10 rongyért megveszel egy játékot, akkor pár nap alatt végignyomod, pár héten belül megunod...(Tisztelet a kivételnek(pl. BF))
Szal szerintem a net árát ne hasonlítsd a játékok árához, mert egészen más...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sir Quno Jedi
"about:blank" ez a kezdõoldal !

Sir Quno Jedi
Hiba.

Punkerwork
spybot-ot használok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Igen, de ha ismered a az Adaware 6-ot, akkor tudod, hogy nem enged kezdõlapot beállítani. Minden nap lefut, elég hatékonyan irtja a férgeket, de a kezdõlapbeállítást is viszi magával...

Punkerwork
kedvencek? SG a kezdõlapom otthon is meg itt melóban is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

angello
mit akarsz papolni?
szerintem papolhatsz itt nyugodtan

Jó reggeleket, az SG-függõség nálam is kezd kijönni, reggel gép boot, Internet Explorer, Kedvencek, SG...
Aztán jönnek a leveleim, meg a többi bigyó.

Szélessávú internet 10ezer Ft-ért - nem luxus... de húzzátok a szátokat, ha az eredeti gamekrõl kezdek papolni.
Tisztelet a kivételnek, abba is hagyom, mielõtt offot indítanék...

angello
nekem speciel hétköznap semmi idõ gépezni sajna
de ettöl függetlenül függõ vagyok

LittleL
jaja, ha valami érdekeset írok, akkor
énis kíváncsi vagyok, miket írkáltak be nap közben.

Oldal 1 / 4Következő →