110
Limp Bizkit albumok,vagy számok.
-
#110 Úgy legyen! -
bengoQB #109 újabb pletyka, Wes Borland azt mondta hogy 2024 ben összeáll a banda megírni, felvenni a 7. albumot ! valószínüleg nem kell várnunk 10 évet most :DD -
#108 Biztos van még valami a tarsolyban, kukáztak is egy készülő albumot :D -
bengoQB #107 Valóban rövid, lehetett volna egy kicsivel hosszabb mint a régi albumok. Kiváncsi leszek hogy lehet-e még számítani új LB-re, vagy csak végigtúrnézzák ezt is egy 10 évig :DDD -
#106 Nem rossz, de rövid. Out of Style, Dirty Rotten Bizkit, Dad Vibes, Turn It Up, Bitch; You Bring Out the Worst in Me, Barnacle teljesen jó. A Love the Hate se rossz önkritika. -
bengoQB #105 na jóóó ez vicces :DDD jók ezek a parodyk -
KolkaF #104 Nem vagyok rajongó, de néhány számuk tényleg jó, ezt dobta fel a youtube.
-
bengoQB #103 vélemények az új albumról? "új" haha ez is már réginek számít :D lassan 2 éves! éledjetek fel lb rajongók ! -
#102 Aki esetleg na tudná, hogy új albumjuk van:
-
#101 Az istállát neki.Mindenről lecsúszok:( -
#100 Kedden koncert Bécsben! -
#99 hopp,megkéstem:) -
ÉS még 14 vadi új kibaszott szám,ami visszaadja a régi időket. -
#97 #95-re:
ez is igaz :)
meg az is, hogy a legszebb lírai nótákat nem a nyálas diszkó bandák nyomják (nyomták), hanem pont az l.b. kaliberű zúzós bandák.. -
#96 Pl.:
-
#95 "lírai dalok nem éppen a limp bizkit világa"
Faszt nem. :DDD Az everything, a re-arranged, vagy a hold on ütős mint a disznó. Meg van pár non-album cuccuk is, ami 5*. -
#94 majd elfelejtettem:
az eredeti előadó a who formáció 1971-ből..
de gondolom ezzel mindenki tisztában van, aki ide benéz.. -
#93 #84-re:
a behind blue eyes egy megbízás volt. felkérték őket a gothika c. film zenéjének elkészítésére..
ezt kiválóan megoldották.
főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a lírai dalok nem éppen a limp bizkit világa..
az ilyen "feladatok" végrehajtása után derül ki:
"ki a legény a gáton?"
a szememben pont a behind blue eyes miatt ők is zenészek. nem kell egyet érteni. ez is csak egy vélemény a sok közül.
hiszen a zenében is mindíg két véglet van:
szeretheted, vagy gyűlölheted :) -
#92 Fred szereti a rajongókat
Tessék itt körülnézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem vágná, Fred kiszivárogtatta a teljes albumot, így az ingyen letölthető, de ettől függetlenül tessék elmenni koncertekre és megvenni a lemezeket, hogy sokáig élvezhessük még a kultúr zene gyümölcseit :D -
-
#90 És amik eddig kijöttek számok többnyire kurva jók. -
#89 Hónap végén végre jön az új album, a Gold Cobra. FUCK YEA. :D -
#88 Volt fesztivál hangosítása felháborító. Még jó, hogy nem voltam ott. -.- -
#87 -
#86 Eltolták pár nappal, de végre kapunk a kígyóból. Remélem nagyon kígyó lesz dörszték új albuma. :D
Addig nézzétek ezt a 2 évvel ezelőtti soproni koncertről:
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lQlzfcmwZgA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lQlzfcmwZgA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object> -
#85 Nekem a Result May Vary is tetszett. -
#84 Azért nekem a Limp Bizkit továbbra is a Bojler. Amikor azt megláttam, mindent megmondott az igazságáról. Az volt a múlt, jelen, jövő. Lesznek jobb számai, rosszabbak is, de a Behind Blue Eyes nem limpbizkit, akárki akármit is mond. -
#83 Official release date for LIMP BIZKIT's new album GOLD COBRA is JUNE 7, 2011!!!
\o/ -
#82 2 számot felraktak netre. Why try zuzda, Walking Away meg szimplán k*va jó.
Amúgy DNF szindróma, "When it's done" -
#81 Új albumról nincs valami infó? -
#80 -
#79 -
#78 -
#77 -
#76 -
#75 -
#74 -
#73 Limp Bizkit For Eva!! -
#72 Blink 182, nekem nemteccik.. -
#71 én is szeretem őket de az USA-ban a Blink 182 volt olyan népszerű mint ők....