110
Limp Bizkit albumok,vagy számok.
-
SnowMan14 #70 Limp Bizkit az egyik legsikeresebb banda volt szinte egészen a wes borlandos ügyig szal nem tudom mit kell fosozni , mondj egy bandát aki jobb volt limpnél 2000,2001,2002,2003,ban kb.
-
#69 leszedtem a faja klippet: Eat You Alive -nagyon jaó szám!!!! nagyon imádom! -
#68 pűű c_igány -
#67 pű -
#66 na mi van motherfuckers?
rollin babee -
ZsirosKenyer #65 igényes.
te aztán 14 alatt meg főleg tudod hogy mi a divat fos és mi nem. -
#64 Köszönjük a hozzászólást. -
KILROY #63 Zakk Wylde szavaiból idéznék: EY' DUDES! BLACK LABEL SOCIETY IN THE DETROIT CHAPTER:FUCK THAT MOTHERFUCKER, FUCK THAT SHIT, FUCK LIMP BIZKIT AND FUCK ALL SHIT -
KILROY #62 Limp Bizkit az egy divat fos. -
#61 ko''sz majd leszedem... -
ZsirosKenyer #60 kár hogy itt az SG-n kevés fan van, de azért én töretlenül nyomom a híreket :)
szóval.. van egy új klip, a Greatest Hits Album kapcsán készült, egyfajta visszaemlékezés a Bizkit történelemre :)
egész hallgatható. letöltés:Limp Bizkit - Bittersweet Home -
#59 sztem is. -
d4v1d #58 Limp Bizkit - Rollin' sztem az egyik legjobb számuk a sok jó közül.. -
#57 sztem jóak zene -.- -
#56 Itt lehet hallgatni par szamot.
-
#55 Ahogy igy visszaolvasok sokan nem szeretik a Bizkitet...
Nemotm nekem teccik es nem ertem miert halt ki ez a topic.
Sztem volna mit dumalni Limp Bizkit-rol....de nem azt hogy szar..
Mert aki ugy gondolja hogy szar az nyithat egy 'leszarom LimpBizkitet' topicot
es kielheti magat...
-
#54 Hááát 7 szám, összesen 30 percnyi anyag..... Még ha azt nézzük, hogy valószínűleg rövid időn bellül itt a part 2, akkor is a kevésnél is kevesebb. -
#53 Topik UP!!
Új album, itt meg is hallgatható egy szám! -
ZsirosKenyer #52 2005.május 27. Wiener Neustadt (AT)
fellépnek az aerodrome-on jöjjön aki tud!
-
#51 Asszem ezt egy másik fórumon már megbeszéltük... -
#50 csatlakozom az előttem szólóhoz... -
#49 szar -
#48 ez így van -
#47 az nem szar! -
RadeoN #46 hááát... az 1. album még elég jó volt...rohadt sok düh és energia feszül rajta. Mindmáig 1ik kedvencem.
A 2. (SigOther) amolyan "vízválasztó" - nem olyan klassz mint az 1, de hallgatható - ha megmeradt volna ilyennek az LB,akkormáig is szeretném őket
3. - totális katasztrófa : My en., My way, Rolin, stb... Egyedül talán a Hot Dog, a Boiler, a Take a look around, a Livin' it Up és a Hold on
érdemel figyelmet. Egyébként nagy kalap sz*r, tele vonyítással, túl sok rappel, áleménykedéssel és szintis elmmel.
A "Re-mix" albumról meg aztán ne is beszéljünk... -
RadeoN #44 jön új lemez idén télen/jövő év elején
cím: " Less is More"
producer: Rick Rubin (!!!)
várhatóan 13-15 szám lesz rajta -
laci2400 #43 qqq -
laci2400 #42 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn -
#41 Szerintem a LimBizkit nagyon hjóó!
A Linkin park talán jobban bejön nekem... :D -
#40 Az új számaikért nem igazán vagyok oda, de királyak.
-
#39 Bizkit nagyon rulla (volt). De most miután kiadta ezt a s**r remixet, azóta nem nagyon bízok bennük.
cat382: 1et ÉRTEK VELED, EZEK A LEGKIRÁLYABB BANDÁK! -
#36 Elgondolkodtató az érvek súlya, amivel egymást próbáljátok meggyőzni...
Lehet, hogy Magyarország összes disputása itt csoportosult össze?
-
#35 Szerintem a Linkin Park királyabb.
Aps, miért az az igazi rocker csak aki tíz éves metalt hallgat vagy az is rocker aki halad a korral és bejön neki a linkin, Menson, Apes, vagy épp a Limp? -
#34 F*szt! A L.B. KIRÁLY! -
#32 L.B. a leges-leges-legs.. legjobb. -
#30 Ezt mondom, zzzúúúzzzzááásss :-))))
-
KOCsi #29 Belegondolni is rossz lett volna! El tudnád képzelni, mikor fél Budapest ott nyomorog a Nagyszínpad előtt, és széttaposnak mindent/mindenkit? Én igen! Elég brutális lett volna! -
#28 kár hogy nem jöttek a szigetre, legalább lett volna vmi élet :)
-
KOCsi #27 Nem játszanak elég kemény zenét, egyedül ez a bajom velük. El lehet őket hallgatni, de rajongani nem tudnék értük, az biztos.
Viszont Take a look around nagyon rulez! Főleg a videója. -
#24 :)))