1825
Mikor esik má\' a hó?!?
-
#320 Bojkottáljuk Lazarust, vagy bízzunk benne, hogy a kezdeti gyagyásgyerek megnyilvánulásai után egyszercsak elkezd normálisan írni, mint mások(asszem, sokan tudják, kire gondolok)? -
#319 de az milyen jó :D -
#318 engem bezzeg megdobtal!!! -
#317 :(( szívesen elküldeném neked a havat ami itt van... bár nem sok, egy normális hólabda alig jött ma össze belőle. (viszont 10pontos találat lett belőle ) -
Tomcat #316 Szörnyű milyen alakok járnak errefelé, mi? :) -
#315 A _-_-_ _-_-_-_-_! :D -
Tomcat #314 :) de rég hallotam már ezt a végtelenség dumát :)
Mán lehetne Pécsett is 1 kis hó. Tök király lenne, szép fehér minden, lábad alatt ropog a friss hó, közben megfagysz, de amúgy már alig várom az elsó nagyobb hóesést!!!!!! :) -
#313 talán azért mert csúszik! nem? -
#312 hülye gép! -
#311 mindjárt sírok! de komolyan, most tényleg elszorult a torkom és fáj a szívem, hogy nem láthatom az otthoni havat! :-(
tudom, hogy már marhára elegetek van a siralmaiból, de nem birom magamban tartani! -
#310 mindjárt sírok! de komolyan, most tényleg elszorult a torkom és fáj a szívem, hogy nem láthatom az otthoni havat! :-(
tudom, hogy már marhára elegetek van a siralmaiból, de nem birom magamban tartani! -
#309 MUHAHAHAH :DDD
Én nem! Mert én vagyok a végtelenség stb.
Hogyan lehet ekkora hóban elesni? :))) -
#308 hüje :-))
Bp, Buda -
#307 BUTA!!!! -
#306 szép(?) fehér minden...
másrészt a loser (vesztes)-t 1 db o-val írják. -
corleone #305 Miskolc----> szakad!
Finom puha hópihék, semmi latyak ----> -
K.András #304 hol laksz te?mátrában? :) -
#303 Előszöris: Looser hogyha ezt akartad írni
És kapd be! :) -
speed #302 loser;) -
#301 ESIK!
hurrá!!!! -
#300 nállunk már elég komoly hó áll itt :-(
-
#299 Most jöttem haza és taknyoltam egy kurvanagyot ebben a latyakos buzi hóesésben!!!
ipszilon: Szeretnék -
#298 próbálj meg hó nélkül élni! -
#297 :-) -
#296 Bazmeg itt a hó :((
Most örültök? -
#295 nem vagy egyedül -
#294 Ebben is lehagyunk mindenkit lassan.
Vigyázz nyugat! -
#293 nem iiiiiiiiigaaaaaaaaaaaz! Magyaro.-n esik a hó én meg itt döglök!!!!!! még ha jó idő lenne, de nem! csak esik az eső!!!!!! és nincs hó!!! -
#292 Na? nálatok is esett a hó? Nálunk egész nap megmaradt,szép fehér minden,reggel olyan kondicionáló hósöprögetés is volt már. -
#290 Ez is igaz. -
#289 amugy jobb ha igy esik a ho mintha az essö esne -
#288 Az csúnya lehetett. -
#287 Ja hát a Samarával régen egyszer visszacsúsztam egy emelkedőn(még jó hogy egy kis mellék utcában és éppen nem volt mögöttem senki...
Másszor meg álló helyzetben megcsináltam a 90 fokos balfordulatot egy jégborda miatt:) -
#286 Én emelkedőn megyek haza, ott nem jók az ilyen játékkerekek. -
#285 Nekem nincs téli gumim,mi pesszáriumot használunk...
Na a viccen kívűl,ha majd lepukkannak a gumijaim és veszek egy macsós alufelnit akkor lesz téli meg nyári gumi(peresnél nincs hibrid). -
#284 A téli gumi immár a csomagtartóban figyel.
1-2 hét és fenn lesz a helyén. -
#283 Jelentem Szegeden reggelre hó borított mindent most is esik még,de olvad... -
#282 Van púpod?
Nincs?
Neszebaz+ hóesés. -
Ali #281 Na most már szakad... -
#280 nesztek...