Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Mikor esik már a hó????
Majd ha fagy 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Rafaelo
mondom nem lessz nem kaptok hóat többet nem fogtok sielni meg hogolozni
mert rosszak voltatok geciek

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nemcsakfeel
meg pénzt is kapsz érte ha a véredben van 😄

*hihi ** *

Kit--Kat
de lesz ne legyél mát vészjósló!!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rafaelo
nem lessz !

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Punkerwork
süt a nap, remélem karácsonyra lesz hó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
most már tényleg eshetne

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

iko
még nem esett

spam. sry

Szabina
Én szeretek havat lapátolni <#bohoc>
Reggeli torna helyett jó ki mozgás a levegõn <#crazya><#smile>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Kit--Kat
magán probléma😊 HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ POWA!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A jó büdös fenét lenne jó, kocsival járok dolgozni, lapátolhatnám a havat, hogy ki tudjak állni. 😊
eshetne mar egy kicsi a heten mar mikulas volt olyan ev hogy mikulastol karacsonyig ho volt de szep is lenne

CLINT EASTWOOD9
hát akkora mindenképpen kéne hogy essen tavaly is egy szem hó nem volt a picsába a csupasz betont lestük végig

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Ha most nem is esik, de reméljük azért karácsonykor lesz valami.
Úgy az igazi az ünnep.

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

CLINT EASTWOOD9
Lhetne hógolyózni számkózni stb.
Még a víz is ritkán fagy be a picsába nincs semmi!!!!!!!!!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Punkerwork
nekem is hiányzik

Szabina
Olyan jó lenne egy kis hó, legalább megjönne a karácsonyi hangulatom <#whatever>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Punkerwork
süt a nap nem lesz itt hó 😞

Szia😊)
hurrá esik végre!Imádom,csodaszép látvány mikor nagypelyhekben húll!😊)
CLINT EASTWOOD9
én is ezt mondom
Kurva nagy hó essssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeen<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

Kit--Kat
essen 1 akkora hó éjjel, hogy ne lehessen bemenni suliba!!!

CLINT EASTWOOD9
de már megállt sajnos

The Garrett
miskolcon épp most

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Aquir
náunk isesett egykisci regellö!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CLINT EASTWOOD9
bárcsak zuhogna és a hó miatt nem lenne iskola!
6 évvel ezelõtt volt ilyen de azóta sajnos nem

CLINT EASTWOOD9
Nálunk most esik de csak néhol marad meg ott is pár mm-ter!!!!

Punkerwork
valami esik, de nem az igazi havazás még

Punkerwork
<#nyes>

Most, b+! Reggel ergy fél óráig kapargattam a jeget a gépjármûrõl. (Tudnám, ki volt az a félkegyelmû, aki lelopta róla a takarót!)

Kori
majdan

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Rafaelo
rossszak voltatok ezért nem lessz hó és készz

MECRATS
Nálam még nem de lángszórókkal várom!!

. . .

Punker
esett 1 pici de elállt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nálunk meg most olvad <#idiota>

War. War never changes.

Bandee1987
Esik a hó nálunk is geciek!!!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

iko
amúgy kötve hiszem hogy megmarad 😊

spam. sry

iko
esik kispesten 😊

spam. sry

Punker
de hol?

Punker
esik már valahol?

Lteebee
Az is spam, ha több topicba ugyanazt?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
valami izé esik, nem esõ, nem hó, nem havasesõ olyan mintha pici jég darabok lennének.

Punker
hol?

iko
van ahol a nap 365 évében esik!

spam. sry

Kit--Kat
komoly???

hen-tes
ezsiiiiiiiik!!!!4

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir
hát legalábbis fordítva biztos 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

iko
van ahol a nap 365 évében esik!

spam. sry

LittleL
sztem, reggel már hó lesz. c

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Punkerwork
hol?