Mikor esik má\' a hó?!?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha fagy 😊
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
mert rosszak voltatok geciek
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Reggeli torna helyett jó ki mozgás a levegõn <#crazya>#crazya><#smile>#smile>
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Úgy az igazi az ünnep.
Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.
Még a víz is ritkán fagy be a picsába nincs semmi!!!!!!!!!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
hurrá esik végre!Imádom,csodaszép látvány mikor nagypelyhekben húll!😊)
Kurva nagy hó essssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeen<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
6 évvel ezelõtt volt ilyen de azóta sajnos nem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
War. War never changes.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
több mint 1 órája
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !