Mikor esik má\' a hó?!?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hen-tes
esett, megmaradt
de csak kicsi 😞
de azé fehér minden 😮))9

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nemcsakfeel
holnap kipróbálom hegyben 😄

*hihi ** *

Törölt felhasználó
Télivel is hidd el 😛
nemcsakfeel
pedig nyári gumival milyen szépen lehet kézifékkel fordulgatni <#wave><#wave><#wave>

*hihi ** *

Rafaelo
kaméleon

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Aquir
??
artikulálj 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

aeris
nem tudom, de léci😛

Aquir
mostlátoma logód narancs lettél? 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KeKKSZike
Én nem tudom, de nekem nem is hiányzik! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Rafaelo
hol ?

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

ScOrpY
nálunk nagyon nagyon kicsit esik a hóv

Enny1

CLINT EASTWOOD9
mi van?????

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Rafaelo
az nem hó volt

CLINT EASTWOOD9
ne már itt régen nem esik de a betonon lehet látni hogy volt itt valami

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Aquir
jaja már nagyban eltûnt 😊

Aquir
jaja szerintem már eltûnt de hallok vmit kinn ..😊

wizy
itt esett vmi hóféleség, de alig látszott, és csak öt percig esett

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Aquir
na, ma láttam havat elõször 😊
szállingóst és vékony hórétegest 😊

cSuwwi
nyári gumival ne is csodálkozz.

faterom mondta, hogy délután az M0-son a belsõ sávban a téligumisok 60-80-al mentek, a nyárisok meg 30-as a külsõ sávban...
Lehet benne valami

shit happens

nemcsakfeel
elkezdett ónos esõ essni, fél óráig kellet kocsit kivakarni belõle..
meg az egész forgalom 30 al döcögött 😞

*hihi ** *

uv
má' esik

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

CLINT EASTWOOD9
Már a beton is csúszik csak lesózták

CLINT EASTWOOD9
Már itt esik, de sajnos még nem zuhog

Törölt felhasználó
Az kipörög száraz aszfalton is, ha úgy akarom 😛
Kit--Kat
kipörög a Murcid a jhóba vagy mi??😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Törölt felhasználó
Hmm... az elõbb láttam az Üllõin egy totál havas kocsit, néztem nagy kerek szemekkel, aztán odapillantottam a rendszámra: Szlovák.
Jah, kérem, úgy könnyû 😊)

Egyébként meg ne essen soha, mert utálom. Najó, 5 percig.
Kit--Kat
holnap????

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Rafaelo
hazudás!

nemcsakfeel

*hihi ** *

The Garrett
csak vaklárma volt. lehesett 2 pehely aztan a t öbbi meggondolta magát, vagy nemtudom :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
Eger

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rafaelo
hol????

The Garrett
jelentem miskolcon is szállingózi!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
mintha elkezdett volna esni <#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ottto
Ennek egy részét még én is megéltem, de sajna mostanság nincs rá sok esély 😞

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Kit--Kat
azé még nekeme is voltak ilyen élményeim

CLINT EASTWOOD9
esne már az a frány hó
de úgy essen hogy ellepjen

Narcotic Syntax
hát igen milyen jo volt a mi gyerekkorunkba😊 hatalmas hórétegek, hoembereket épitettünk, szánkoztunk jokat, hogolyozások.. szegény mai kissrácok..

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Ottto
itt is igazán eshetne már!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

antgecc
Ne essen má!

Bár ezzel csak az a baj, hogy a gyerekek lemaradnak az igazi tél és karácsony feelingrõl, amiben mi bennevoltunk.

Szegény kislurkók már nemigazán érezhetik azt az igazi téli feelinget...

Kár...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

CLINT EASTWOOD9
Ahol én lakok ott csak ennyi sõt még ennyi se esett

CLINT EASTWOOD9
persze 2cm lehet

Rafaelo
de jött!!!!

CLINT EASTWOOD9
én is
Tavaly is vártam, és nem sajnos nem jött

cement
én már nagyon várom

respect to the man in the ice cream van

CLINT EASTWOOD9
egy nagy zuhogó hó de jó lenne nagy fagyásokkal terítve

iko
még mindig nem esett

spam. sry

Rafaelo
én nemtudtad

Kit--Kat
te vagy a mikulás vagy mi?

Kit--Kat
hát ja rátapintottál😊))
de akkor ma éjjel már faggyon!!!