1825
Mikor esik má\' a hó?!?
-
szurop #1225 Nálunk még remélem 2 hétig nem esik hó. Ha leesik az első hó, akkor nem tudok már levizsgázni motorból városban, és akkor nem lessz meg motorból a jogsim. Motorjogsira nincs télen szükségem, de eggyütt rakom autóval, és nem akartam külön kikérni autóra míg nincs meg motorra, mert drága a módosítás. Tehát még 2 héti ne essen a hó. Nem intézné el valaki hogy itt Kiskunhalason addig ne legyen? -
#1224 NEEEEEEEE TÉNYLEG VAN AHOL ESIK?
bár itt is esne.... -
#1223 Hello!
Itt Borsodgeszten is esik má a hó!! :D -
#1222 Egerben is esik -
dieselG #1221 Itt Mátraaljában már félórája havazik! Épp mostam a téli gumikat, úgy figyeltem ahogy egyre jobban rázendít :D Sajna nem igazán marad meg egyelőre. -
#1220 2fok, teljesen borult, esik a hó (nem szállingózik), eléggé ködös levegő, szélcsend van 14:00-kor Dél-Nógrádban!!!!
-
#1219 Esik a hó! Jihááá, Jihiii, Jihúúú!!!!!! :D -
Ronny #1218 végre itt az első hó. Elég rendesen esik... -
#1217 Nem kell! -
Apocalipto #1216 Itt most 1.5 -
#1215 itt is fagyni fog tuti ma este, kb 2 fok van most kint. -
#1214 most este az északi országrészben -4 volt! -
#1213 Én is lapátoltam havat , nem is keveset a nagymamámnál,, hajnali ötkor
egészen reggel 7 ig ,hót fáradt voltam , azthittem kapok valamennyi jutalmat , azt erre kaptam egy túrórudit,,! de aki a kicsit nem becsüli! -
#1212 én meg diákmunkásként csináltam ezt 2 telen át egy sportpályán (közterületfenntartás), azóta gyűlölöm a havat mert mindig az jut róla eszembe, hogy azt valakinek el kell takarítania. -
#1211 ja idén legyen nagy hó -
#1210 régebben nekem is kellet, csak ugye költözés miegymás, bérlakásba meg nem kell havat lapátolni. iga azota nem si esett olyan hű de nagy hó. csak mikor meglett ajogsi, nekem kellet vinni a kocsit garázsba, ahol a rendes emberek pont a garázsok közé lapátoták az összes havat... kedő jogsisként "élvezet" volt kiálni belőle, illetve manőverezni h ne menjek neki...
tavaly mikor meg mentem volna csúszkálni kocsival, illetve ki a rétre:D persze hnem esett 2 centi se. remélem idén nagy hó lesz:D -
#1209 akkor te még nem lapátoltál havat... -
#1208 a havat csak szeretni lehet,,, ahogy én is szeretem,, hó for ever
-
#1207 én utálom a havat. -
#1206 én a havat szeretem cak a latyakot nem. Akkor mosathatom naponta a kocsit :( -
roli613 #1205 DEHOGYIS,RÖGTÖN MOST ESSEN!
Imádom a havat,mikor régen még esett hó akkor a suliban rengeteg felsős meg mit tom én kik vagy 70-en egyszerre az égbedobtak egy hógolyót és az naon látványos volt,mint egy közép vagy ókori csatában. Mint a 300 című filmben. -
#1204 ja essen inkább télen -
#1203 Atyám, ti fix nem vagytok százak... -
#1202 jaja -
romi8 #1201 essen má -
#1200 Most hallottam az idöjárásban hogy jövőhét elején havazásokra lehet számitani... ¢¢király¢¢ -
#1199 de most komolyan van olyan igazán jó játék amiben még a hó is esik? -
#1198 ja .. én is remélem..ugy kéne h most is essen meg decemberrben is.
-
#1197 Remélem idén fehér karácsonyunk lesz!:D
De már eshetne most is!:D:D:D -
#1196 akk decemberbe essen
-
#1195 még csak oktober vége nov eleje van.. :) -
#1194 imádkozzunk h essen a hó!
-
#1193 ESSEN MÁ -
#1192 IRJON MÁ VKI VMIT
-
#1191 ja -
STICKLER #1190 eshetne már -
#1189 há nem?
-
#1188 kezdem megutálni a meleget, tavaly is ezé nem volt hó ! -
#1187 Remélem hogy lesz hó hiszen az ujságok irtak, hogy fehér lesz a karácsonyunk,, és hogy november végén már lesz hóátfúvás! -
#1186 van itt vki?