COLIN MCRAE 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

< img src=http://formula1.jatekok.hu/jatektesztpic/Colin2_3t.jpg>
Nektek se koszolódik az autó,mert nekem nem,de törni viszont törik.Magyar navigátorhang:extra.hu/mcrae2
1-feltöltöd valahogy....
2-< img srcegyenlõhtétépé://címe....kacscsõr visza
2-< img srcegyenlõhtétépé://címe....kacscsõr visza
A pontos Fps mutato progi letoltheto:
www.fraps.com
vagy ez joval kisseb en is ezt hasznalom:
w3.swi.hu/geza123/fps.zip
En ezt probaltam ez muxik es jo is!
www.fraps.com
vagy ez joval kisseb en is ezt hasznalom:
w3.swi.hu/geza123/fps.zip
En ezt probaltam ez muxik es jo is!
nekem a hulladék K6-2 mellett van radeon
Hát igen, elég ritka, hogy velekinek egy "szar" cerka mellé ilyen kártyája legyen.(kéne már egy új proci..) Csak mondtam, hogy így jól megy.
jó persze de nem mindenkinek van egy minimum geforce-a..............
Dauby: Tudom, de a framerate nem csak a procitól függ. Nálam egy cel 400-on gf2-vel 800x600 minden maxon semmi akadás nincs. Tökéletesen gyors. Nyilván, ha kikapcsolnék egy-két dolgot, akkor még ennél is gyorsabb lenne, ugyanígy egy kicsit gyengébb processzorral gondolom még teljesen jól menne közepes kidolgozottsággal. (bár lehet, hogy tévedek, nem próbáltam ennél kisebb procival).
ja kell a nagy fps mert télleg nem lehet játszani....de már megnyertem az expert bajnokságot.....
Processzorból akár még kisebb is elég, ha van mellette egy erõs videokártya (Geforce). 128 mb ram mindenképp. Így 800x600-ban teljesen jó.
Szerintetek melyik Rally progi irányítása a leg élethûbb?
Azt alig lehetett rendesen vezetni....
nemtom nállam a kókusz jobb mint a seat..csak vezetés kérdése....
Dauby:k6-2 600,128Mb RAM,Radeon
Dauby:k6-2 600,128Mb RAM,Radeon
Elég szerényen nyilatkozott a 30 másodperces elõnyérõl. Remélem ez az elõny ennél csak több lesz
Athlon 750@840
ASUS V7700
256MB RAM
ASUS V7700
256MB RAM
Nálam sem. :o)))
De ez olyan nagyképûen hangzik, mint ahogy az eni hozzászólásából is érzõdött.
De ez olyan nagyképûen hangzik, mint ahogy az eni hozzászólásából is érzõdött.
Nállam 1280*1024*32ben nem szaggatott:-)
Szerintem picit hulladék lett de semmi több....élvezhetõ
Szerintem picit hulladék lett de semmi több....élvezhetõ
Mercedes Benz Truck Racer-kategóriája legjobbja
Szerintem GP3 a király a Legends se rossz!
Jé csak nem egy Guru szerkesztõ merészkedett fel a fórumra? - üdv Dauby! - szerintem a rally 2K a jelenlegi legjobb rallyszimulátor, de páran ugyis lehurrogtok.
Lehet de nem nagy a valószinüsége......szerintem egy jó kis format c: s utánna mindent újrarakni lehet jobb lenne...vagy szedd le a patch-et hozzá hátha kijavították........
szerintem az alaplap a hibás
Az a sanda gyanúm hogy nem a radeon a hibás mivel nekem is rédon van s megy 1000rel........no c
Ha az FPS-ekre terelõdött az utolsó mondatod: Próbáld ki a Project I.G.I.-t. A végefelé nemhogy a "mélységet", de a képernyõt sem fogod látni a könybelábadt szemeidtõl. 😊
Wajk
az FPS-ek ügyvéde 😊
az FPS-ek ügyvéde 😊
Nemoland:
Hálóban hogyan nyomjátok?
NETen???
Mert az engem is érdekelne!
Ha tudsz homályosíts fel légyszi!
THX
Hálóban hogyan nyomjátok?
NETen???
Mert az engem is érdekelne!
Ha tudsz homályosíts fel légyszi!
THX
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8