COLIN MCRAE 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
én a wrc mod-ot használom
és ahhoz lévõ no CD-t
Breki33
a 2.-esnél megy
lacibacsi
Hi Breki33!

Ha engem kérdezel, akkor nem.

Van "peccselt" nocd is?

Nekem csak az van, ami az "eredeti" cd-n van, de hát azt nem lehet peccselni, azután bemásolva pedig nem müxik.

Ha neked van ilyen fájlod, vagy tudsz egy lelõhelyet, kérlek oszd meg velem.

Köszi elõre s.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Breki33
nocd-t szedtél le?
lacibacsi
Sziasztok!

Nekem 9600pro-m van és nekem sem indul a játék.
Azt írja ki hibaüzenetnek, hogy "Settings to Default", majd szabálytalan mûvelettel leáll.

Javasoltátok at 1.09-es patch-et. Gondoltam felrakom, de az nem akar települni a cd-rõl bemásolt .exe fájl-ra. Anélkül viszon eddig is cd-t kért.

Mi a helyes eljárás?

Nagyon szeretnék újra nyomulni vele, mert a CMR3-ban nagyot csalódtam...😞

köszi a válaszokat

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Breki33
de még mindig veri a mai gyerekeket P
De a game se mai gyerek.

Breki33
az elég gyengusz kártya
Hát ezt nem igazán ismerem. Próbáld meg megkeresni õket a neten, és reménykedj, hogy van Xp driver hozzá.
Patesz
Target force feedback usb steering wheel

Milyen kormányod van? A gyártó lapján kell körülnézni.
Patesz
Köszönöm RoadkilleR78.
Esetleg egy címet tudsz adni?

Patesz:Tölts le hozzá egy XP-s drivert és akkor simán fel tudod tenni.
Senki sem tudja, hogy hogyan lehet a cmr2-t xp alatt (rendes)ff támogatásra bírni?
Sneake: Azt tudom, hogy itt nincs olyan serveres dolog, azért írtam, hogy egyik a host a másik meg csatlakozik rá.
seAke
Akkor az nem annyira frankó...na mejd a 3-ban abban irtunk ám!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[Walaki]D`Lair
Nincs hát! P2P csatlakozás van csak!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
RoadkillerR78: De itt nincsen pl. olyan hogy magyar server mint pl. a LiveForSpeed-ben vagy az UT-ben?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Patesz
Hello RoadkilleR78!
Mostanában lett XP-m és sehogyan nemtudom felrakni a Force Feedback-es kormányt! 98 alá sikerült de XP-re nem. Lécci segíts!
(CD és lemez is van hozzá)
Elõre is köszi.

Seake: Az ip cím az internetes azonosítód, ha nem fix akkor minden bejelentkezésnél a kiszolgálód dob neked egyet. Annak a gépnek (szervernek) az ip címét kéne megadni amihez csatlakozni szertnél. Pl az egyik haveroddal akarsz nyomulni egyet, akkor az egyikõtök indít egy szervert(õ lesz a host aza fogadó) a másik pedig az ip címe megadásával csatlakozik hozzá(join). Az ip címedet megnézheted, ha parancssorba beírod azt, hogy ipconfig. Remélem érthetõ volt. Jó játékot!

Csõváz
hi all.

Nem tudom, hogy volt e már róla szó, nem akartam az összes bejegyzést átolvasni. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet rávenni a cmr2-t xp alatt, hogy rendesen kezelje a force feedbackes kormányt? (Logitech Wingman Formula Force US😎. 98 alatt faszán megy, xp alatt meg rázza ha kell ha nem :-( Így nem az igazi. Ugyanez a problémám NFS HP2-ben is. (ha valaki erre tud gyógymódoto- ha van- akkor ne kíméljen)Más játékokban meg fasza.

Please Help me!

Csõváz
seAke
Csöcs!Szeretnék neten játszani csak kell egy IP cím,mi ez?

Szia Ubit! Nekem Ati Radeon9000 64 MB.DDR -em van, ugyanez a probléma volt, legalábbis gondolom. Nekem nem segített a Patch, de a FAQ-ok közt megtaláltam a megoldást. Az a baja a CMR2-nek, hogy ezek a Kártyák 2 képernyõt kezelnek. Azt írja a Faq, vagy tiltsd le az egyiket (nekem nem sikerült), vagy legyen tényleg 2 képernyõ, azaz köss rá a kártyára egy tv-t,vagy videot (Ez bejött). A hibaüzenet nekem "A CMR2.exe file hibát okozott a CMR2. exe -ben" , vagy "A program szabálytalan mûveletet hajtott végre,stb..."
seri
109-es pach orvosolja a hibát.
Ha kell a no cd-s pach szolj :-)
seri
109-es pach orvosolja a hibát.
seri
Bolt 3000ft
magus
honnan tudnam megszerezni most?

Skacok, van egy kis gáz, nem megy a Colin2 ! Szinte biztos valami driver nyûg, csak nem tudom mi a rák. A video az elején, a játék iszonyatosan lassssssúúúú, szaggat. Ugyan ezen a gépen pár hónapja még tök jól ment.
AMD1.2, Geforce2MX400, SBLive!, Windows ME, DirectX8.1, VIA133a chip, DameonTools.
Én arra gyanakszom, hogy valami újabb driver nem tetszik neki, de nincs kedvem 1 évvel ezelõttiekkel végigpróbágatni, ha valaki már találkozott ezzel, az help !
Ja és a haverom gépén simán -A xy.exe hibát okozott- -tal elszáll.

Hitm@n
Tedd fel hozzá a legfrissebb drivert!

De csodát ne várj,nekem is volt Voodoo2-esem,most meg GeForce2-esem,és hidd el,tényleg ég és föld a különbség.
pl.a kocsi csak low grafikkal jön be,az elsõ kerekei,mikor fordulsz,szögletesek stb.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Voodoo 2-vel nem megy!!Valami megoldás???
DOGMAN
Nekem ezt a colin 1 csinálta annakidején 😊))
Fogalmam sincs miért...

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
Ok eszembe jutott mégegylehetõség:
mikor a kontrollernek megadod a joyt, ott valahol alatta, vagy a következõ menüben amely innen nyílik van egy pont:kormányzás analog vagy digital.
Valszeg neked a digitalra van kapcsolva és azért megy ki full ütközésig.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
win-essel is 😊)) bocsi

DOGMAN
Attis:próbálj meg feltenni gyári drivert (ha még nem próbáltad) ne a vinfosost használd.Nekem ment elsõre vi-esselis de mikor felnyomtam a legújabb gyári drivert akkor pl. lett egy csomó extra beállítási lehetõség is.

DOGMAN
Jah jáccom kormánnyal (Logitech WingMan Formula Force GP) háát mit ne mondjak, az hogy kurva nagy élmény az szinte semmit nem ír le belõle.Textura által ábrázolt felülettõl (kavics,sár,salak..) függõen jön fel a kormányra az útfelület rezgése
Elõtte keyboarddal majd analog Joy-al nyomtam, rengeteg idõt lehet nyerni, ha kormányod van.
És élménynek is fergeteges mondjuk két 5-8 perces kavicsos szakaszt lenyomni egymásután!!!

DOGMAN

Törölt felhasználó
vegyetek geforce-ot, rögtön nem lesz vele gond
Hello! Voodoo3-al állandóan kifagy a progi. Egy régebbi driverrel tökéletesen fut, de az újakkal fagy. Ha van valami tippetek, osszátok meg velem is! Kösz. A fórumot végigolvastam, de megoldást nem találtam benne!
DOGMAN
Magyar hang és menük szerény személyem által készítve: http://www.extra.hu/dogmanur/MagyHT.zip
Most egy trabant kasznin dolgozgatok 😊 nem tudom befejezem e mert nagyon rázós.

DOGMAN

Valaki adhatna egy No CD-s címet a Colin-hoz.
Köszi
másolt cdhez mûxik az eredeti pecs nem kell más
hát látod......😊de ha az általános témáknál lenne akkor NEM
Ez a fórum is sülyesztõbe került..bár alig készül valami a gamehez
nem de nema mester hibája😊)))))))))
A historical rally champra vagy mire gondolsz?
Azzal az a baj hogy messze a megjelenése...
Tök tuti lenne egy ilyen game ahol trabi skoda lada és a többivel lehetne rallyzni.....
Invictusék meg tudnák jóra csinálni
CSOCSO
Sziasztok nemtom mé de nekem nem jo a kormányom a colin 2 höz! tul hüklyén irányitja nem huzza vissza rendesen hanem megáll ott ahova forditom tul reagálja a dolgokat hiába állitok dead zont meg stb semmi nem változik? mit tegyek?

ha már hazai
na akkor eccerüen:
<íemgé esercéegyenlõhátétépé://cím pontosan.gifszünet>
érthetõ?
nem jeleníti meg!
na akkor riplé!
<íemgé esercé......így
annyi a bajod hogy
Elõl így legyen:
Hátul pedigígy:
.gif >
remélem segítettem
Ez klassz volt.
Próbáltam a HTML-t berakni, de mindenképpen képnek jeleniti meg :-(

Feladom :-(

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu