COLIN MCRAE 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha engem kérdezel, akkor nem.
Van "peccselt" nocd is?
Nekem csak az van, ami az "eredeti" cd-n van, de hát azt nem lehet peccselni, azután bemásolva pedig nem müxik.
Ha neked van ilyen fájlod, vagy tudsz egy lelõhelyet, kérlek oszd meg velem.
Köszi elõre s.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Nekem 9600pro-m van és nekem sem indul a játék.
Azt írja ki hibaüzenetnek, hogy "Settings to Default", majd szabálytalan mûvelettel leáll.
Javasoltátok at 1.09-es patch-et. Gondoltam felrakom, de az nem akar települni a cd-rõl bemásolt .exe fájl-ra. Anélkül viszon eddig is cd-t kért.
Mi a helyes eljárás?
Nagyon szeretnék újra nyomulni vele, mert a CMR3-ban nagyot csalódtam...😞
köszi a válaszokat
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Senki sem tudja, hogy hogyan lehet a cmr2-t xp alatt (rendes)ff támogatásra bírni?
Sneake: Azt tudom, hogy itt nincs olyan serveres dolog, azért írtam, hogy egyik a host a másik meg csatlakozik rá.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Mostanában lett XP-m és sehogyan nemtudom felrakni a Force Feedback-es kormányt! 98 alá sikerült de XP-re nem. Lécci segíts!
(CD és lemez is van hozzá)
Elõre is köszi.
Csõváz
Nem tudom, hogy volt e már róla szó, nem akartam az összes bejegyzést átolvasni. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet rávenni a cmr2-t xp alatt, hogy rendesen kezelje a force feedbackes kormányt? (Logitech Wingman Formula Force US😎. 98 alatt faszán megy, xp alatt meg rázza ha kell ha nem :-( Így nem az igazi. Ugyanez a problémám NFS HP2-ben is. (ha valaki erre tud gyógymódoto- ha van- akkor ne kíméljen)Más játékokban meg fasza.
Please Help me!
Csõváz
AMD1.2, Geforce2MX400, SBLive!, Windows ME, DirectX8.1, VIA133a chip, DameonTools.
Én arra gyanakszom, hogy valami újabb driver nem tetszik neki, de nincs kedvem 1 évvel ezelõttiekkel végigpróbágatni, ha valaki már találkozott ezzel, az help !
Ja és a haverom gépén simán -A xy.exe hibát okozott- -tal elszáll.
De csodát ne várj,nekem is volt Voodoo2-esem,most meg GeForce2-esem,és hidd el,tényleg ég és föld a különbség.
pl.a kocsi csak low grafikkal jön be,az elsõ kerekei,mikor fordulsz,szögletesek stb.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Fogalmam sincs miért...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
mikor a kontrollernek megadod a joyt, ott valahol alatta, vagy a következõ menüben amely innen nyílik van egy pont:kormányzás analog vagy digital.
Valszeg neked a digitalra van kapcsolva és azért megy ki full ütközésig.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Elõtte keyboarddal majd analog Joy-al nyomtam, rengeteg idõt lehet nyerni, ha kormányod van.
És élménynek is fergeteges mondjuk két 5-8 perces kavicsos szakaszt lenyomni egymásután!!!
DOGMAN

Most egy trabant kasznin dolgozgatok 😊 nem tudom befejezem e mert nagyon rázós.
DOGMAN
Azzal az a baj hogy messze a megjelenése...
Invictusék meg tudnák jóra csinálni
ha már hazai
<íemgé esercéegyenlõhátétépé://cím pontosan.gifszünet>
érthetõ?
na akkor riplé!
<íemgé esercé......így
Elõl így legyen:
.gif >
remélem segítettem

Próbáltam a HTML-t berakni, de mindenképpen képnek jeleniti meg :-(
Feladom :-(
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu