Rune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igaz hogy az utolsó hozzászólás már egy éve volt de azér leírom amit akarok hátha betévedne ide valaki.
Komoly a játék és csinálnék hozzá pár pályát az editorjával de nagyon nem igazodok ki rajta ha esetleg valaki ért hozzá és felajálja hogy segít benne szivesen elfogadom 😊.
Komoly a játék és csinálnék hozzá pár pályát az editorjával de nagyon nem igazodok ki rajta ha esetleg valaki ért hozzá és felajálja hogy segít benne szivesen elfogadom 😊.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
mellesleg aki oda eljut törpikék ellen hatásos a kalapács mert nagy az esély hogy hanyattesnek és akkor szét lehet nyugodtan verni õket, vagy jó a dwarf work sword is de azt mindig úgy hogy balra oldalazással vágni mert akkor nagy valószínüséggel nem a pajzsukba vágsz bele, de vágás után mindjárt ugorjunk el mert õ is ugrással fog nekünk esni
már nekiestem nehéz fokozaton is ugyhogy megkérdõjelezném az AI könnyû legyõzését. Lehet hogy kicsit gyengusok a manõverezésben de nehéz fokon elég sokszor beléjük kell vágni még keményebb fegyverekkel is ugyhogy azért a harcban is akad némi izgalom, fõleg hogy nekik csak párszor kell betalálni és ki is feküdt a fõhõsünk. Eddig a törpék voltak nekem a legidegesítõbbek mert hiába manõverezem ki õket ugyis nekemugranak és levesz egy csomó életerõt az is. Nomeg mikor fegyvereket szórják hozzám ott is az esetek 80%-ában bekapom a repülõ fegyóikat 😄 szal aki túl gyengusnak tartja az kezdjen hozzá hard fokozaton az megdolgozza kicsit az idegszálakat :p
Engem nagyon megfogott a játék hangulata és persze imádom a skandináv nordikus vidékeket és a skandináv mitológiát, szal igy a story is pont tökéletes nekem.
Lenne egy két dolog amin változtatnék a játékmenetben, de igy is már vagy 6x kijátszottam. Már tesómat is sikerült rászoktatnom ugyhogy õ is nagy Rune fan lett 😄
Lenne egy két dolog amin változtatnék a játékmenetben, de igy is már vagy 6x kijátszottam. Már tesómat is sikerült rászoktatnom ugyhogy õ is nagy Rune fan lett 😄
A Rune nekem az egyik legnagyobb kedvencem!!! Igaz, voltak hiányosságai pl: hamar ki lehetett játszani, meg nagy kár, hogy nem voltak kombók. De még nyolc év távlatából sem felejtettem el a fantasztikus, hátborzongató hangulatát!!! Meg milyen überbrutális powerupok voltak: kõgörgeteg, tûzkör, villámcsapás /fagyasztás, kõvé változtatás kombó!!! (Isten bocsássa meg, nyomtam is hozzá a feltöltés kódot, mint állat, mert ezeket egyszerûen nem lehetett megunni!) De powerup nélkül is lehetett irtani: a legállatabb az volt, hogy az ellen gyomrába dobtam sokszor a kardot… Meg fáklyával felgyújtani a csontvázakat, elmenekülni és kivárni amíg szénné ég!!!Meg a taszítóhullám is poén volt, szakadékok mellett, vagy rögzített csapdákba belökni… 😊… Meg hogy fordulás után le lehetett fejezni az ellent, és ha sikerült többet gyorsan kinyírni, akkor megnõtt a ’’destrucometer’’, és egy rövid ideig sebezhetetlenné vált Ragnar. Az sem volt éppen poéntalan, amikor a levágott végtagokat fel lehetett kapni és azzal ütlegelni a többi manust!… (Bár ez kevésbé volt hatékony.)
Sokszor hidegrázásom volt tõle! Azóta sem láttam ilyen félelmetes hangulatú játékot!
Sokszor hidegrázásom volt tõle! Azóta sem láttam ilyen félelmetes hangulatú játékot!
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
"Régi játék - nem rossz játék!"
Az milyen igaz! 😊
Én ma töltöttem le ezt a játékot,és nagyon jó! 😄
De elakadtam. 😞
Az milyen igaz! 😊
Én ma töltöttem le ezt a játékot,és nagyon jó! 😄
De elakadtam. 😞
Kedves Rózsa Gyuri!
Bocs, hogy csak késve válaszolok, éppen nyaraltam ... Szóval mivel januárban játszottam végig a játákot csak sok-sok gondolkodás után jöttem rá, hogy hol is lehetsz most a játékban. Lehet hogy azóta már túl is jutottál.
Az a hely, ahol a sok láda van, ott van van egy lift is, amire egy pincurit talán nehéz felugrani, de 3 próbálkozásból biztosan sikerül. (Szerintem ez az, amit te ajtónak néztél, de ha magadra zárod, akkor sincs baj, mert fel lehet ugrándozni mellette; egyébként tényleg nem tudsz
öngyilkos lenni.) Ez felvisz egy templom elé, amibe nem lehet bemenni. Emögött van egy hulla, érdemes kifosztani, mert tuti jó pajzsa van. A
templom elõtt van egy kis párkány, oda a ládákról tudsz felugrani. Itt van 2 bástya. Ha a bal oldali felé közelítesz, akkor távolról láthatod,
hogy kinyílik egy kapu, amin egy rakás ellenség masírozik ki. Ezekkel szerintem késõbb fogsz találkozni. Most azonban, ha szemben állsz a
templommal, akkor balra menj, amíg be nem szorulsz a templom melletti sarokba. Egy ott álló doboz tetejérõl némi ugrándozással be lehet jutni egy ablakon. És innen mehet tovább a balhé.
Kábé talán az 1/4-edénél tarthatsz most a játéknak, ne add fel, lesznek még további izgalmas részek is. Én is itt akadtam el kb 2 napra.
Cheat kódokról nem tudok semmit, de nem is kellettek. Egy helyen volt egy kis bug: amikor a törpéktõl kellett elmenekülnöm a tönkretett malom tengelyének helyén át, akkor a következõ pálya betöltése helyett örök töltögetés következett. A megoldás az volt, hogy minden felbontást, effektet, szir-szart minimálisra vettem, és miután az utána következõ rész betöltõdött, mindent visszaállítottam.
Bocs, hogy csak késve válaszolok, éppen nyaraltam ... Szóval mivel januárban játszottam végig a játákot csak sok-sok gondolkodás után jöttem rá, hogy hol is lehetsz most a játékban. Lehet hogy azóta már túl is jutottál.
Az a hely, ahol a sok láda van, ott van van egy lift is, amire egy pincurit talán nehéz felugrani, de 3 próbálkozásból biztosan sikerül. (Szerintem ez az, amit te ajtónak néztél, de ha magadra zárod, akkor sincs baj, mert fel lehet ugrándozni mellette; egyébként tényleg nem tudsz
öngyilkos lenni.) Ez felvisz egy templom elé, amibe nem lehet bemenni. Emögött van egy hulla, érdemes kifosztani, mert tuti jó pajzsa van. A
templom elõtt van egy kis párkány, oda a ládákról tudsz felugrani. Itt van 2 bástya. Ha a bal oldali felé közelítesz, akkor távolról láthatod,
hogy kinyílik egy kapu, amin egy rakás ellenség masírozik ki. Ezekkel szerintem késõbb fogsz találkozni. Most azonban, ha szemben állsz a
templommal, akkor balra menj, amíg be nem szorulsz a templom melletti sarokba. Egy ott álló doboz tetejérõl némi ugrándozással be lehet jutni egy ablakon. És innen mehet tovább a balhé.
Kábé talán az 1/4-edénél tarthatsz most a játéknak, ne add fel, lesznek még további izgalmas részek is. Én is itt akadtam el kb 2 napra.
Cheat kódokról nem tudok semmit, de nem is kellettek. Egy helyen volt egy kis bug: amikor a törpéktõl kellett elmenekülnöm a tönkretett malom tengelyének helyén át, akkor a következõ pálya betöltése helyett örök töltögetés következett. A megoldás az volt, hogy minden felbontást, effektet, szir-szart minimálisra vettem, és miután az utána következõ rész betöltõdött, mindent visszaállítottam.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Én is pont ott akadtam el (elõször). A lényeg, hogy miután átúsztál az elsõ hajóroncson és kijutottál az alján, utána még mélyebbre kell úsznod. Ott találsz egy másik hajóroncsot, de elõbb a fölötte lévõ mini-barlangban töltsd meg a tüdõdet. Ha ebbe a második hajóroncsba is beúszol, akkor rövid kóválygás után (valószínûleg ennek is az alján) kijutsz és töltõdik a következõ pálya. Csak ne add fel! Utána hatalmas játékélményben lesz részed. Körülbelül 1-2 hét alatt végigviszed, de lesz néhány gondolkodtató rész még, úgyhogy garantálom, hogy ezután is el fogsz még akadni egy párszor. Ha bármi info kell, akkor nyugodtan írj egy mail-t, vagy küldj egy mentett állást, ahol elakadtál.
Mivel a rippelt játékból sincs semmi kirippelve, nagyon érdemes végigjátszani, benne van az összes movie! És állat jó a vége!
Régi játék - nem rossz játék!
Mivel a rippelt játékból sincs semmi kirippelve, nagyon érdemes végigjátszani, benne van az összes movie! És állat jó a vége!
Régi játék - nem rossz játék!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%