36
-
#36 Hát igaz hogy az utolsó hozzászólás már egy éve volt de azér leírom amit akarok hátha betévedne ide valaki.
Komoly a játék és csinálnék hozzá pár pályát az editorjával de nagyon nem igazodok ki rajta ha esetleg valaki ért hozzá és felajálja hogy segít benne szivesen elfogadom :). -
Rommel88 #35 mellesleg aki oda eljut törpikék ellen hatásos a kalapács mert nagy az esély hogy hanyattesnek és akkor szét lehet nyugodtan verni őket, vagy jó a dwarf work sword is de azt mindig úgy hogy balra oldalazással vágni mert akkor nagy valószínüséggel nem a pajzsukba vágsz bele, de vágás után mindjárt ugorjunk el mert ő is ugrással fog nekünk esni -
Rommel88 #34 már nekiestem nehéz fokozaton is ugyhogy megkérdőjelezném az AI könnyű legyőzését. Lehet hogy kicsit gyengusok a manőverezésben de nehéz fokon elég sokszor beléjük kell vágni még keményebb fegyverekkel is ugyhogy azért a harcban is akad némi izgalom, főleg hogy nekik csak párszor kell betalálni és ki is feküdt a főhősünk. Eddig a törpék voltak nekem a legidegesítőbbek mert hiába manőverezem ki őket ugyis nekemugranak és levesz egy csomó életerőt az is. Nomeg mikor fegyvereket szórják hozzám ott is az esetek 80%-ában bekapom a repülő fegyóikat :D szal aki túl gyengusnak tartja az kezdjen hozzá hard fokozaton az megdolgozza kicsit az idegszálakat :p -
Rommel88 #33 Engem nagyon megfogott a játék hangulata és persze imádom a skandináv nordikus vidékeket és a skandináv mitológiát, szal igy a story is pont tökéletes nekem.
Lenne egy két dolog amin változtatnék a játékmenetben, de igy is már vagy 6x kijátszottam. Már tesómat is sikerült rászoktatnom ugyhogy ő is nagy Rune fan lett :D -
droidka #32 A Rune nekem az egyik legnagyobb kedvencem!!! Igaz, voltak hiányosságai pl: hamar ki lehetett játszani, meg nagy kár, hogy nem voltak kombók. De még nyolc év távlatából sem felejtettem el a fantasztikus, hátborzongató hangulatát!!! Meg milyen überbrutális powerupok voltak: kőgörgeteg, tűzkör, villámcsapás /fagyasztás, kővé változtatás kombó!!! (Isten bocsássa meg, nyomtam is hozzá a feltöltés kódot, mint állat, mert ezeket egyszerűen nem lehetett megunni!) De powerup nélkül is lehetett irtani: a legállatabb az volt, hogy az ellen gyomrába dobtam sokszor a kardot… Meg fáklyával felgyújtani a csontvázakat, elmenekülni és kivárni amíg szénné ég!!!Meg a taszítóhullám is poén volt, szakadékok mellett, vagy rögzített csapdákba belökni… :)… Meg hogy fordulás után le lehetett fejezni az ellent, és ha sikerült többet gyorsan kinyírni, akkor megnőtt a ’’destrucometer’’, és egy rövid ideig sebezhetetlenné vált Ragnar. Az sem volt éppen poéntalan, amikor a levágott végtagokat fel lehetett kapni és azzal ütlegelni a többi manust!… (Bár ez kevésbé volt hatékony.)
Sokszor hidegrázásom volt tőle! Azóta sem láttam ilyen félelmetes hangulatú játékot!
-
DisznóXar #31 "Régi játék - nem rossz játék!"
Az milyen igaz! :)
Én ma töltöttem le ezt a játékot,és nagyon jó! :D
De elakadtam. :( -
#30 Kedves Rózsa Gyuri!
Bocs, hogy csak késve válaszolok, éppen nyaraltam ... Szóval mivel januárban játszottam végig a játákot csak sok-sok gondolkodás után jöttem rá, hogy hol is lehetsz most a játékban. Lehet hogy azóta már túl is jutottál.
Az a hely, ahol a sok láda van, ott van van egy lift is, amire egy pincurit talán nehéz felugrani, de 3 próbálkozásból biztosan sikerül. (Szerintem ez az, amit te ajtónak néztél, de ha magadra zárod, akkor sincs baj, mert fel lehet ugrándozni mellette; egyébként tényleg nem tudsz
öngyilkos lenni.) Ez felvisz egy templom elé, amibe nem lehet bemenni. Emögött van egy hulla, érdemes kifosztani, mert tuti jó pajzsa van. A
templom előtt van egy kis párkány, oda a ládákról tudsz felugrani. Itt van 2 bástya. Ha a bal oldali felé közelítesz, akkor távolról láthatod,
hogy kinyílik egy kapu, amin egy rakás ellenség masírozik ki. Ezekkel szerintem később fogsz találkozni. Most azonban, ha szemben állsz a
templommal, akkor balra menj, amíg be nem szorulsz a templom melletti sarokba. Egy ott álló doboz tetejéről némi ugrándozással be lehet jutni egy ablakon. És innen mehet tovább a balhé.
Kábé talán az 1/4-edénél tarthatsz most a játéknak, ne add fel, lesznek még további izgalmas részek is. Én is itt akadtam el kb 2 napra.
Cheat kódokról nem tudok semmit, de nem is kellettek. Egy helyen volt egy kis bug: amikor a törpéktől kellett elmenekülnöm a tönkretett malom tengelyének helyén át, akkor a következő pálya betöltése helyett örök töltögetés következett. A megoldás az volt, hogy minden felbontást, effektet, szir-szart minimálisra vettem, és miután az utána következő rész betöltődött, mindent visszaállítottam.
-
#28 Én is pont ott akadtam el (először). A lényeg, hogy miután átúsztál az első hajóroncson és kijutottál az alján, utána még mélyebbre kell úsznod. Ott találsz egy másik hajóroncsot, de előbb a fölötte lévő mini-barlangban töltsd meg a tüdődet. Ha ebbe a második hajóroncsba is beúszol, akkor rövid kóválygás után (valószínűleg ennek is az alján) kijutsz és töltődik a következő pálya. Csak ne add fel! Utána hatalmas játékélményben lesz részed. Körülbelül 1-2 hét alatt végigviszed, de lesz néhány gondolkodtató rész még, úgyhogy garantálom, hogy ezután is el fogsz még akadni egy párszor. Ha bármi info kell, akkor nyugodtan írj egy mail-t, vagy küldj egy mentett állást, ahol elakadtál.
Mivel a rippelt játékból sincs semmi kirippelve, nagyon érdemes végigjátszani, benne van az összes movie! És állat jó a vége!
Régi játék - nem rossz játék!