5242
-
#629 :) -
#628 Rendben, itt leszek. -
#627 Köszi!
Köszi a segítséget!!! Jó fej vagy!
Holnap ugyanitt találkozunk este! Akkor majd elmondom, hogy mi lett a végeredmény! -
#626 Sok sikert! -
#625 Okés!
Holnap minden kiderül.
Amúgy a srác egy fizetős ftp-ről szedi. Lehet, hogy nem is kell basztatnom... :)
Majd elválik!!!
Szerintem holnap meginn' lesz pár Sims telepítésem! -
#624 Én csak a sajátomat próbáltam :) -
#623 Te melyiket ajánlod? -
#622 Szerintem mindkettő jó. Én azért írtam a 2 flt-s, mert én ezt olvastam, de cold_fire-nak ment előbb a játék, szóval az ővé is tökéletesen működik. -
#621 Jaja, faszák vagyunk...
most akkor a Kedves nyomja majd holnaptól...hanyagolnom kell majd a Vice City-t... :)
Remélem működni fog Nekem is.
Egy kérdés csak:
Melyik a jobb: A Justin féle 2 crackes megoldás, vagy a cold_fire féle deviance. Mi a különbség a kettő között?
-
#620 ...mármint a csapatmunka :) -
#619 Tényleg elég jól működött :) -
#612 Hát igen. Én sem látom sok értelmét!!! -
#611 Amúgy akkor buktam egy CD-t!!! :(
Merthogy már kilesz írva CD-re, mikor megkapom... :( -
#610 Köszönöm!!!!!! -
#609 Persze én is most írtam ki. -
#608 Szóval menni, fog, ha a crackelgetés után kiírom a bin-t? -
cold_fire #607 Persze ez kijavítja a securomos és safedisces védelmét a játéknak...szegényeknek még kézzel kellet bele piszkálniuk..rohadt ea ilyen genny védelemmel ellátni egy játékot.. -
cold_fire #606 Jaja...de az a lényeg,hogy műxik.. -
#605 Ésha ki akarom írni CD-re, akkor ezen procedúra után ki is lehet írni és működni is fog??? -
cold_fire #604 Kurva jó!egnap éccaka óta nyomulok vele,de már fan-clubom van és kaptam autogramot avril lazannyától,christina augilérától és marilyn monroetól..:))Most fent van az összes csekély 2,9 GB.. -
#603 A különbség csak az, hogy Te a deviance féle fixet használod én meg a 2 fairlightosat. -
cold_fire #602 eccere.. -
cold_fire #601 Háj!Na aszongya 1:ugye megvan a deviance fix és be van a cd1-be másolva..:)
2.ez fontos:ms-dos parancssorban índítsd az apply3pff3-at itt segítségül ki is irja a sorrendet asszem így kell:
apply3ppf a flt-sup.bin dev-sscf.pff ekkor el is kezdi patchelni a bin filét...a crack meg jó ami a cd-n van....oxy?:)) -
#600 Akkor kezdjük:
leszeditek a 2 fixet innen: http://www.s4-dox.de.vu => "dox" => "new dox" => 1.The.Sims.Superstar.Expansion.Pack.PPF.Fix, 2.The Sims Superstar (c) EA *CRACK FIX*
Ha ez megvan kitömöríted a tartalmát oda ahol az 1-es cd bin-je van. Ezután (pl.:wincommanderben) beírod ezeket a parancssorba: "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF" aztán "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF" (természetesen macskakörmök nélkül)
Feltelepíted mindkét CD-t és az 1-es Cd-n lévő cracket használod, és kész.
-
#599 Először próbáld meg csak simán, aztán ha nem megy akkor kénytelen leszel :( -
#598 Ez mondjuk engem is érdekelne!!!
Jó szájbarágósan lécci, valaki!!!
JUSTIN!!! -
#596 Tehát, ha fennvan már minden a superstar-on kívül, akkor szeggyem le a sims-eket??? -
#595 A bin-re felteszed a 2 fixet (sorrend fontos!), majd installálsz mindent amit akarsz és a legvégén a superstar CD-n lévő cracket használod. -
#594 Szal, Felrakom a kiegészítőket.
A bin-ben megcsinálom a két cracket, majd felrakom a Superstar-t??? -
#593 Szóval: 2 fix van és mindkettőt fel alkalmazni kell a bin-en hogy működjön a dolog. Ja és kell egy reinstall is :(
Egyébként most feltettem az összes kieget és próbálgatom éppen a dolgokat. Egy teljesen új városrész került a játékba (studio city). -
#592 Azért írd le magyarul please! -
#590 Működik!
Itt van egy leírás angolul (minkét fixet megtaláljátok a http://www.s4-dox.de.vu-n).
How To:
Extract both cd images of The_Sims_Superstar_Expansion_Pack-FLT to your HD.
Extract the contents of The_Sims_Superstar_Expansion_Pack_PPF_Fix-FLT into the CD1 subdirectory
Open a command prompt, go to the directory and type
> "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN FLT-SUPF.PPF"
Extract the contents of The_Sims_Superstar_Crack_Fix-FLT into your CD1 directory.
Open a command prompt, go to the directory and type
> "applyppf.exe FLT-SUP1.BIN SIMS.PPF"
(Re)Install the game fully, it will be functional now
Note: To remove some confusion....
The 1st ppf fix (The_Sims_Superstar_Expansion_Pack_PPF_Fix-FLT) fixes the crash to desktop during initial startup of the game (just after the EA logo movie).
The 2nd ppf fix (The_Sims_Superstar_Crack_Fix-FLT) inserts the new working crack into the CD image in order to burn it.
If you have already burned the cds with only the first ppf fix, then you can use the loose included cracked exe in order to play.
In case of the game crashing to desktop on startup, make sure you did apply the first ppf fix and you totally reinstalled!
-
#587 Nekem még mindig nem működik. Kezd elegem lenni... -
#586 A deviance fix? -
#585 Köszi!
Majd meglátjuk! -
#582 Nálam behozza az EA logót aztán kidob a desktopra. Most megpróbálom csak a deviance-es fix-el hátha úgy jó. -
#581 #578 -
#580 lejött! -
#579 Mármint elindítani a játékot. :) -
#578 Köszi a segítséget azért!!!
Amúgy mi a búgja a SuperStar-nak, nekem majd csak holnap lesz meg, de előre fosok, hogy nem megy!
Amúgy én CD-n kapom, tehát nem bin-ben!!!
Mi lesz (lehet) a gubanc?