5242
  • justin
    Szólj ha sikerült!
  • Carlos
    Tárgytalan! Megvan!
  • justin
    Délelőtt még lejött onnan.
  • Carlos
    http://www.s4-dox.de.vu -ról hogy kell a deviance crack-et leszedni? Csakmert én sehol se találtam csak a new file-ok között, de onnan meg nem lehet leszedni!
  • justin
    Még nem írtam ki, de most még1x leszedem az 1.CD-t. Remélem most már jó lesz.
  • justin
    Nekem így sem működik :(
    Mondjuk lehet, hogy az a baj, hogy én feltettem a flt-s patchet. Viszont a deviance féle patchben azt írja, hogy ha feltettük a fairlight-os patchet akkor csak simán crackeljük meg. A crack viszont byte-ra pontosan ugyanakkora...
  • cold_fire
    Igen nekem már sikerült..:))Úgy kell,hogy az alább leírt címről leszeded a deviancés crackfixet.2 az applypff3.exet és a dev-sscf.pff-t bemásolod oda ahol a cd1 binje van,majd az exet elíndítod.Ez felpatcheli a bin filet és így már tökéletesen fog menni.Cracknak a fairlightos(cd) és a deviance által készített is jó.Sok sikert!:)
  • cold_fire
    És ez is qrva jó kiegészitő lett...igaz két napig húzott az ideg,de csak megy már..:))
  • cold_fire
    Hali! Innen lekaphatjátok a legfrissebb sims superstar crackfixet:http://www.s4-dox.de.vu A deviance által készített a jó,mert az összes megy farnkón együtt,és nem fagy ki..:)
  • gumininja
    Talaltam serialokat immaron, es muxenek is, igy a keresem reszemrol targytalan.
  • KeKKSZike
    Hát, míg nincs kóser Superstar, addig rosszat nem szedek le! :)
  • Speedie
    Hello!Nekem minden kiegészítő fent van és az unleashedet megpatcheltem, honnan lehetne cd cracket vagy vmit letolteni hogy esetleg jatszani is tudjak es ne kerje a cd-t..?
  • gumininja
    Udv mindenkinek. A Deluxe es az Unleashed kiegeszitokhoz kellene nekem serial, valaki dobjon meg egyel plz. Gyorsba vegigneztem a hozzaszolasokat nagyjabol, de nem lattam egyet sem. Elore is koszi.
  • justin
    Van egyáltalán olyan akinek működik a superstars?
  • whitemage
    sziasztok van valakinek a sims superstarrol másolata mert nem tudom megszerezzni és kellene előre is köszi
  • justin
    1500-1762775-7663263-1513
  • meli
    kinek van meg mind másoltban?
  • justin
    Na feltettemm az eredeti SIms-et aztán rá a Superstart. Eredmény: EA logó aztán desktop :) Inkább Vice City-zek tovább. (vagy ha nagyon sok időm lesz felteszem az összes kieget)
  • Kacsa_
    Én most gondolkodok hogy leszedjem-e. Megéri vagy nem éri meg? A többi Sims olyan akciómentes volt. meguntam egy idő után, mert nem nyújtott újat. Ez is ilyen?
  • justin
    Hamarosan megmondom :)
  • CSOCSO
    ehh:))))))))
  • Disno
    Tudja valaki a Sims Livin'it up-nak a CD-kulcsát?

THX
  • neménvoltam
    Szevasztok! Lenne egy hülye kérdésem: nem tudtok olyan warez oldalt, ahol az alap The Sims-et le lehet tölteni? vagy esetleg a deluxe-ot? sehol sem találom!
  • Carlos
    Kijött már a Sims: SuperStar ???
  • Coolfire
    house party:0901-4177371-2064872-3510
    vacation:1500-9874009-0973804-6601
    Ginger! ha van későbbi house ilyesmi rakd fel sorban akkor jó lesz,ha nincs akkor egy egyszerű gamefix nem lesz jó.Egy olyan csomagocskát kell letölteni,ami tartalmazza az orig sims.exet,ezt a sims telepítés után egyből át kell írni és úgy telepíteni a ll-t...ebben a csomiban van még egy a sims.exe és sims.icd fájl amit felül kell írni.
    Ezután tökéletesen fog működni.Ha nem találod a csomit írj és elküldöm.
  • KeKKSZike
    Geforce 2-őm van...
  • Gnome
    Pedig lenne egy szép sírköved...És még kísértene is néhanapján....Szerintem megéri
    Vegyél forró fürdőt ne engedd el dolgozni..ne csinálj semmilyen fizikai munkát és akkor egy idő múlva kigyógyul
    CSa'
  • KeKKSZike
    Én Nekem meg egyszerűen nem műxik még mindig a SimsHot Date-m, de nem tudom, hogy miért! ;(
  • KeKKSZike
    passz...
  • KeKKSZike
    hja ÉrtM!
  • KeKKSZike
    Unleashedot-ot honnan szedted le?
  • Lantee
    HELP! HELP! HELP! HELP!

Nagyon keresem már hónapok óta az alap THE SIMS-et!!! AKi esetleg tud egy ISO lelőhelyet, kérem ne fogja vissza magát!

KÖSZÖNÖM!
  • KeKKSZike
    senki se tud nekem segíteni?!
  • KeKKSZike
    topic up! ;)
  • KeKKSZike
    senki nem tud nekem segíteni?
  • CSOCSO
    fogalmam sincs hogyan mit akarsz mert én ilyeneket nem cisnáltam.. nem akarod feltenni alivin large kiegészítőt vagy mivan?
  • KeKKSZike
    Vki segítsen plz!

Az a bajom, hogy a Sims-em mindig lefagy, amikor a Dowtonba ráakarok kattintani vhova, amikor megkérdezi, hogy hova vigye a Taxi?! És lefagy a játék! Miért? Nem tudja vki? HELP ME!
  • I.C.ram
    CSOCSO te nem fogod megvenni? Nagy Simses voltál nem?
  • CSOCSO
    nemtom..jopofa lehet neten lakni beszélgetni stb..nemsok magyar onlineos lehet:(
  • I.C.ram
    Hi all! Nekem megvolt az EA MotorCity Online játéka, de ennek szerverei megszünnek, az EA felajánlotta, hogy ingyen kicseréli egy játékra a kettő közül: Sims Online, Ultima Online. Kérdésem a következő... Van itt valaki aki Sims Onlineozik, ha igen, akkor mondja már el, hogy jó? Érdemes azt kérni?