5242
-
#577 Szólj ha sikerült! -
#576 Tárgytalan! Megvan! -
#574 Délelőtt még lejött onnan. -
#573 http://www.s4-dox.de.vu -ról hogy kell a deviance crack-et leszedni? Csakmert én sehol se találtam csak a new file-ok között, de onnan meg nem lehet leszedni! -
#570 Még nem írtam ki, de most még1x leszedem az 1.CD-t. Remélem most már jó lesz. -
#568 Nekem így sem működik :(
Mondjuk lehet, hogy az a baj, hogy én feltettem a flt-s patchet. Viszont a deviance féle patchben azt írja, hogy ha feltettük a fairlight-os patchet akkor csak simán crackeljük meg. A crack viszont byte-ra pontosan ugyanakkora... -
cold_fire #566 Igen nekem már sikerült..:))Úgy kell,hogy az alább leírt címről leszeded a deviancés crackfixet.2 az applypff3.exet és a dev-sscf.pff-t bemásolod oda ahol a cd1 binje van,majd az exet elíndítod.Ez felpatcheli a bin filet és így már tökéletesen fog menni.Cracknak a fairlightos(cd) és a deviance által készített is jó.Sok sikert!:) -
cold_fire #562 És ez is qrva jó kiegészitő lett...igaz két napig húzott az ideg,de csak megy már..:)) -
cold_fire #561 Hali! Innen lekaphatjátok a legfrissebb sims superstar crackfixet:http://www.s4-dox.de.vu A deviance által készített a jó,mert az összes megy farnkón együtt,és nem fagy ki..:) -
#560 Talaltam serialokat immaron, es muxenek is, igy a keresem reszemrol targytalan. -
#559 Hát, míg nincs kóser Superstar, addig rosszat nem szedek le! :) -
Speedie #555 Hello!Nekem minden kiegészítő fent van és az unleashedet megpatcheltem, honnan lehetne cd cracket vagy vmit letolteni hogy esetleg jatszani is tudjak es ne kerje a cd-t..? -
#554 Udv mindenkinek. A Deluxe es az Unleashed kiegeszitokhoz kellene nekem serial, valaki dobjon meg egyel plz. Gyorsba vegigneztem a hozzaszolasokat nagyjabol, de nem lattam egyet sem. Elore is koszi. -
#553 Van egyáltalán olyan akinek működik a superstars? -
#550 sziasztok van valakinek a sims superstarrol másolata mert nem tudom megszerezzni és kellene előre is köszi -
#548 1500-1762775-7663263-1513 -
meli #544 kinek van meg mind másoltban? -
#543 Na feltettemm az eredeti SIms-et aztán rá a Superstart. Eredmény: EA logó aztán desktop :) Inkább Vice City-zek tovább. (vagy ha nagyon sok időm lesz felteszem az összes kieget) -
Kacsa_ #525 Én most gondolkodok hogy leszedjem-e. Megéri vagy nem éri meg? A többi Sims olyan akciómentes volt. meguntam egy idő után, mert nem nyújtott újat. Ez is ilyen? -
#523 Hamarosan megmondom :) -
#516 ehh:)))))))) -
#508 Tudja valaki a Sims Livin'it up-nak a CD-kulcsát?
THX -
neménvoltam #504 Szevasztok! Lenne egy hülye kérdésem: nem tudtok olyan warez oldalt, ahol az alap The Sims-et le lehet tölteni? vagy esetleg a deluxe-ot? sehol sem találom!
-
#501 Kijött már a Sims: SuperStar ??? -
Coolfire #491 house party:0901-4177371-2064872-3510
vacation:1500-9874009-0973804-6601
Ginger! ha van későbbi house ilyesmi rakd fel sorban akkor jó lesz,ha nincs akkor egy egyszerű gamefix nem lesz jó.Egy olyan csomagocskát kell letölteni,ami tartalmazza az orig sims.exet,ezt a sims telepítés után egyből át kell írni és úgy telepíteni a ll-t...ebben a csomiban van még egy a sims.exe és sims.icd fájl amit felül kell írni.
Ezután tökéletesen fog működni.Ha nem találod a csomit írj és elküldöm. -
#490 Geforce 2-őm van... -
#481 Pedig lenne egy szép sírköved...És még kísértene is néhanapján....Szerintem megéri
Vegyél forró fürdőt ne engedd el dolgozni..ne csinálj semmilyen fizikai munkát és akkor egy idő múlva kigyógyul
CSa' -
#480 Én Nekem meg egyszerűen nem műxik még mindig a SimsHot Date-m, de nem tudom, hogy miért! ;( -
#475 passz... -
#472 hja ÉrtM! -
#469 Unleashedot-ot honnan szedted le? -
Lantee #461 HELP! HELP! HELP! HELP!
Nagyon keresem már hónapok óta az alap THE SIMS-et!!! AKi esetleg tud egy ISO lelőhelyet, kérem ne fogja vissza magát!
KÖSZÖNÖM! -
#460 senki se tud nekem segíteni?! -
#456 topic up! ;) -
#455 senki nem tud nekem segíteni? -
#454 fogalmam sincs hogyan mit akarsz mert én ilyeneket nem cisnáltam.. nem akarod feltenni alivin large kiegészítőt vagy mivan? -
#451 Vki segítsen plz!
Az a bajom, hogy a Sims-em mindig lefagy, amikor a Dowtonba ráakarok kattintani vhova, amikor megkérdezi, hogy hova vigye a Taxi?! És lefagy a játék! Miért? Nem tudja vki? HELP ME! -
#438 CSOCSO te nem fogod megvenni? Nagy Simses voltál nem? -
#437 nemtom..jopofa lehet neten lakni beszélgetni stb..nemsok magyar onlineos lehet:( -
#436 Hi all! Nekem megvolt az EA MotorCity Online játéka, de ennek szerverei megszünnek, az EA felajánlotta, hogy ingyen kicseréli egy játékra a kettő közül: Sims Online, Ultima Online. Kérdésem a következő... Van itt valaki aki Sims Onlineozik, ha igen, akkor mondja már el, hogy jó? Érdemes azt kérni?