SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az idegen állatok is odajárnak enni, meg használják a kaprófát is
ennyi
be nem jönnek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tegnap játszottam vele min. 5 órát
de nem nagyon jutottam elöbbre
vettem mégegy kutyát
azzal a gazdi és a másik kutya is összehaverkodott
csináltam két pocsék reklámfelvételt, ahol közölték, hogy ez nem az én napom, meg elbénáztam egy fotózás (ott is elsõ ok, második, oké, harmadik nem. ilyenkor mi van)
szóval kezd egy kicsit elegem lenni
abból is, hogy áthívok embereket bulizni, és ez a fasz csak a sztárságáról képes beszélni
másrészrõl semmire sincs idõm
ja igen, az elsõ kutyám is majdnem megdöglött, mert elfeljettem nekik enni adni, az a hülye meg bemászott a fekhelyére éhes lett, bemászott, kimászott, én meg tiszta pánikba voltam, ilyen nincs, vége a kutyámnak (természetesen a nagy pánikban a kajás zacsi nem jutott eszembe), aztán eladtam az összes fekhelyet, a kutyát behítam egy sarokba, körberaktam kajával, hogy ne tudjon elmenni, na és akkor végre lefeküdt aludni
ennek örömére most közel 8 kajástálka van már a 2 dögre, kettõ az ajtó mellett, hogy ameddig várom a kocsit, addig pont tele tudom tölteni
az is zavar, hogy nem tellik, otthon az idõ, tehát elkolbászolok a studiókban este 7-ig, hulla fáradtan hazatér, aludna reggelig, nem, hazaér délután 1-re, és teljesen felborul a napirendje, és éjjel 1-kor fõz
egyébként meg ez a napirend
felkelés,
wc, zuhanyzó,
kaja,
picit játszás akutyákkal, de nem sokat, nehogy elfáradjon
telefon
kocsira várás, kaja feltöltés
kocsival el
kolbászolás a studió városban, némi plusz gyüjtögetése, hogy ne kapjunk minuszt, tahát énekelgetés a karaoke bárban,
csillagos emberek sikertelen levadászása, akivel eddig 20-30-at is elértem, most már utál
konfort nulla, energia nulla, irány haza
usgyi az ágyba
eh
de mit csináljak amíg nem ölelgethetem õket
egyik csajnak, a nagy boldogságban, hogy mi mindent lehet vele csinálni, adtam egy rózsát
erre összetaposta 😞((
más: mi van akkor ha két sim (nõ+pasi) pont kizáró jegyü, akkor nem lehet összehozni õket soha?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Köszi, majd megpróbálkozom vele.
Nézd meg az újságban, hogy How is Hot. Aki legelöl van, arra a Studiotownban nyomd rá a spellt és máris 75/75-ös lesz a viszonyotok.
Ha nincs MM, akkor javallom az éxerek vásárlását. Veszel két három gyémántot és máris haverok vagytok.
Þór vígi þessi rúnar
No! belefogtam egy kisérletbe amitõl eddig igencsak ódzkodtam, ez a vendég kutyák-macskák elviselése és a mértéktartó viselkedésformák kitapasztalása. A dolog nem is olyan szörnyû csak az a lényeg, hogy a ház elõtt a telekbejárat felé legyen számottevõ elõkert. Maguk a simek nem kedvelik ezt a beépítést, mert bizony így a jármûvekig gyalogolni kell (ami fáraszt😊), viszont a vendégállat-sereglet nagyon jól érzi magát. Saját kutyám-macskám érdekeit persze védem, de a vendégállatok nagyon jók a sajátjaim szocijának szintentartására és a hizelgésük a simjeimnek is tetszik. Természetesen a legfontosabb hogy kutya-macska illemhely legyen elérhetõ helyen (érdekes hogy ebbõl a szempontból a vendégek sokkal illedelmesebbek mint a házhoz tartozók😊). Ahogy látom nem szabad hogy a simjeim aktív helyesléssel közelítsenek a vendég jószágokhoz saját telkükön, mert ez bátorító meghivásnak hangzik és hozzáférést ad a ház belsõ területeinek használatához. Természetesen a saját jószágok etetõkészülékét a házon belül tartom, bár lehet hogy ezzel a dologgal is teszek egy próbát (rakok egy plussz tálat a kertbe is) mert napi 15 ruppó még szvsz. kibírható😊.
eközben felraktam a Superstart is
csináltam egy vadi új hapsit, egyedül él csóreszkám, vettem neki egy kutyát, 10-es a dumája és a zenetudása
már 2 csillaga van
és már annyira de annyira el van szállva magától 😊))
már senkivel sem beszélget az érdeklõdésérõl, csak a biz vagy self (nagy arca lett nagyon)
most még azt nem tudom, hogy szedek össze starpower-t, mert az kell
össze kell haverkodni a csillagos mukikkal?
na az nem lesz egyszerû
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Amikor a kimentett cumót rámolod vissza engeded a teljes felülirást?
Þór vígi þessi rúnar
Mind1.
Þór vígi þessi rúnar
http://www.yuppiesims.com/ site-on láttam, ha esetleg nem lelted fel még. Engedné a simgyerekek számára a downtown korlátozott használatát (ajándékvásárlás, fagyizás, pár játék). A prücc az vele hogy a letöltés tagsághoz kötött😞.
,pedig már az elsõ sims megjelenése óta nyomom,tehát valóságos sims-guru vagyok.
.De mingyán utána nézek.Nincs-e meg valamelyikõtöknek a "Kids HD Objects" cimü hackpack?
Tutkó módszerek:
- ajándék, fõleg a piros virág
- közös vakáció olyan helyen ahol iglu vagy sátor a hálóhely meg van lovehottub (ha mindkettõnél megvan a piros szivecske akkor egy fûzõcske-fõzõcske sorozat után play a sátorban(igluban) és amig az tart Te nézz másfelé😊)))))
Nem-e az a bajod, hogy az ölelgetés és puszilózásból azt a változatot forszírozod amelyik teljesen intim? Nagy nyilvánosság elõtt (diszkó, party...) csak a kedveskedõ legfeljebb a romantikus metód a jó. Képzeld el, hogy az downtowni Alsókrumplinéni (az a szürkésbarna ruhás gennyedt boszorkány, egyáltalán mit keres egy ilyen egy diszkóban, egyáltalán az élõk körében) a házastárs(!!!) férfi tagját egy elfogadott és tuti (polite)csók után, amit saját nejének adott megpofozta a közszemérem védelme ürügyén. Nagyon sajnáltam, hogy az interakciók között nincs egy "Knock out" lehetõség amitõl az idõs banyát a megfelelõ helyre (lásd. ravatalozó) juttathattam volna (ami már csak azért is könnyedén ment volna mert a pasas sportedzõ foglalkozásu 10 body ponttal😊)!
(megjelenik egy ilyen piros szinházi maszk a buborékban
van szivecske meg minden, de ha nõ meg akarja csókolni, eltólja
csókolgassa õ a nõt? ha igen nagy hím a faszi 😊))
amikor visszajöttünk, mindenki ott ájult el a ház elõtt 😊)))
minden értéke mags, csak ugatós
soha nem sikerült még ilyen kutyát kifognom