5242
-
#3435 Na de Missy, olvasd el mégegyszer, és ha még mindig nem vili, akkor szólj, oké? :) -
Chappy #3434 Hogy lehet objekteket gyártani? Nekem? -
Chappy #3433 És te másoltad? -
#3432 Jaj de jó, megyek megnézem.
Azért vagyok ilyen paprikás hangulatban ma reggel,mert nem válaszoltál... :)))
-
#3431 (...) -
#3430 Nekem is csak az van. -
#3428 jaja... -
Chappy #3427 Tele vagyok biztonsági másolatokkal! -
#3426 Simán installálod, persze oda, ahol a Sims van, de azt úgyis csak oda lehet, majd csinálja magától... -
#3425 Csákány.
Felteszed a sims-et, aztán rárakod a kiegészítőket sorjában, szépen, kúlosan.
Majd az utolsóhoz felrakod a crack-et, ha "biztonsági másolatod" van. -
#3424 Igen, a tárgyak kifelejtettem...
Ha sok értékes cucc van a házban, akkor is nő a számla.. -
Chappy #3423 Dehogy! van 10000 költhető pénz, meg neponta jön 600 dolcsi! -
#3422 LOLLER!
Ment mél! -
Chappy #3420 Kössz! -
#3419 Nem! -
#3418 De most azért nehogy nekiess a háznak a dózerral, és ne költöztesd sufniba a simeket, légyszives! -
Chappy #3417 Akkor annyit TV-zek, amennyt akarok, és a számla nem változik? -
#3416 A számla a tárgyaid összértékének egy bizonyos hányada.
Mondjuk ha eladod a 15e-es tévét és számítógépet, akkor lehet, hogy csak egy 1000-es lesz a rezsi... :)
Ja és mehet egész nap a tévé, az nem növeli a számlát... :)
Nálam legalábbis nem... :) -
Chappy #3415 Azért jó, mert a bulgar csak 1 helyenjöhet be! -
#3414 Úúúúúúúúúúúúúristen!
Te tiszta gyagya vagy, már ne haragudj!
A simseknél nem úgy működik, hogy villanyszámla, meg vízszámla, te jó ég!
Esküszöm te direkt kínzod a simjeidet! Most már megkérdezem: Te direkt kínzod őket???
Általában akkor kell sokat fizetni, ha nagy a házad, sok benne a szoba stb. -
Chappy #3413 újabban olyan magas a számlám. kb. 2800 dolcsi. mért?
Alig TV-zek, a számítógépet is mindig kikapcsolom.
Naponta 2-szer megyeak a klotyóra, és 1-szer zuhanyzok. naponta 2-szer főzök. grillezni nem szoktam. uszoda van. az emeletre teleporttal mehetek fel, de sose megyek. Ja, TV-hez vettem parabola antennát! -
#3412 Na, nem fogok veszekedni, de nekem akkor sem tetszik , ha csak az ajtótól-ajtóig, meg az ajtótól a postaládáig út van... Ez pont olyan, hogy van egy csomó pénze a simednek, de csak x összeg költhető!
Mire jó az ilyesmi?????????? -
Chappy #3411 de az ajtón ki tudnak menni. -
#3410 Nekem talán az akadályozta meg, hogy bejöjjön, hogy akárhányszor megláttam, rögtön szóltam a komornyiknak, hogy paterolja már ki... :)
Viszont a komornyik összeszedi a fekete rózsát, amire ugye később szükségem lett volna a varázsláshoz...
Dehát nem lehet minden tökéletes! :) -
#3409 Ugyanaz a reakcióm mint coldfire-nek: -OHHH, milyen romantikus!!! :)
Amúgy nem tudok segíteni ezügyben, különben már megtettem volna... De majd utánanézek. -
#3408 Abban csak az a rossz, hogy te a családod is be van zárva... -
#3407 :)
A kép/festménykészítéshez tudsz segíteni? -
#3406 Figyi, nekem a Vacation Islandon (átépítettem egy erdőst) voltam kábé 2-3 napig és nem kaptam semmit. -
cold_fire #3405 Ehh..de összefüggéstelen lett..hiába az István,János nyomot hagy az emberen. -
cold_fire #3404 Vacation islandon lehet 2 féle díjat kapni(volt),a dögökért(van),Simmy Awards(tegnap még volt)1 film,1 modell és 1 zenei (volt) és ugye van még az életműdíj.Vacation islandon ha egy pár napig jól érzed magad a családdal(vagy állatkáiddal)rögtön kapsz a nyári részeken arany ananászt,a télieken és a kempingben már nem tudom mit,de ott is adnak.:)Hát azért már elég régi motoros vagyok(első sims óta,azaz több mint 3 éve nyomom)úgyhogy elég jól tudom mit és hogy kell csinálni. -
#3403 Jó neked.
És Te miket csinálsz, hogy állandóan kapsz díjakat? -
#3402 :)))
Én már csak ilyen vagyok! -
cold_fire #3401 Tényleg életműdíjat kaptatok már?Még az az egy nem jött össze a díjak közül. -
cold_fire #3400 Ohh milyen romantikus..:)) -
#3399 Ja, csak a barátőmről egy sincs fenn, és szeretném keretbe foglalni az arcát! -
cold_fire #3398 Nekem bejön az obsessed fan,és a simmy awardjaimat állandóan elviszi/vitte.Ha van komornyik akkor ő elkapja,felpofozza és elküldi a sóhajba.:)A kutyi is rátámad néha,de nem mindig.Csalinak ezeket a kis kősárkányokat szoktam neki faragni azzal is megelégszik.Tegnap balul sikeredett a fame varázslat és tele lettem obi fannal,úgyhogy annyi a díjaknak meg a sárkányoknak. -
Chappy #3397 Nekem nem jön be a házba!
Hehe!
Úgy vettem kürül a házat, hogy csak az ajtón lehet bemenni! -
#3395 help
a letöltött objekteket hova kel tenni ? ??? -
#3394 http://www.7deadlysims.com/main.jsp
legjobb oldal ! -
#3393 Na de Carlos! Miért milyet akarsz csinálni? Annyit tölthetsz le a netről, amennyit nem szégyellsz. Valamilyen különlegeset szeretnél?
Nem tudok ilyen progit sajna, de mondom, aki keres, talál! Keresgess. Annyi kép van mint a szemét.