SIMS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a sisben akarok!
Nagyon tartok attól, hogy az alap Sims2 lehetõségeiben el fog maradni egy teljesen kirakott Simstõl.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
a legóriásibb meg az lenne, ha már a sims2-rõl beszélgetnénk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én auttót akarok veeni!
Van olyan site ahonnan le leht tölteni tárgyban, de igazán akkor lenne óriási ha a downtownba és a vakáció szigetre jutás költségeinek egy része ezzel lenne letudva. Elképesztõ, hogy van olyan karrier aminek elsõ szintjén a napi fizu 120$ és vele párhuzamosan egy downtowni út 50$.
Sajnos nem, mert maga a cselekvés fagyott meg, azaz a sim végezte volna a dolgát aminek ucsó fázisa a kutya kirakása a fürdetõpad mellé, de a kutya már nem volt ott😊. Végsõsoron nem egetverõ veszteség csak az ingredensek elvesztése fájt és hát az újrakezdés azonos feltételekkel "némi rosebud" beírását vonta maga után, olyan 15 e$ erejéig, kb. ennyi fedezte a régi ház használati tárgyainak amortizációját, az ingredensek újrateremtése viszont jótékonyan hatott a cooking és mecha skillekre. Manapság már ezen sim mindennapi költségeit két préselésnyi nektár bõven fedezi.
Hi!
És mégis sikerült: elszállt a szimulátor nálam, szekvenciát rontott! Szituáció-> A sim épp fürdeti a kutyát és már venné fel a földrõl a dögöt, megjelenik a postás a reggeli lapokkal, kutya mint õrült megy ugatni a postást, a sim közben a semmivel elvégzi a kutyafürdetést, a kutya ezalatt sok mindent csinált, a sim nem képes befejezni a fürdetést és ácsorgás közben mood értékei csúsznak 0-ra, egy megoldás van a népet kiköltöztetni, megtettem, de ezzel egy rakás szekrényben tárolt ingredensem és az összes elkészült charmom odalett, AFRANC!! Ugyanilyen effekt csak abból nagynehezen kijött a progi amikor a kutya kergetõzni próbált a kertitörpével, de az inkább még bemászott a szõlõprésbe szittyózni, aztán csak elkezdték volna a play tag-et, mivel ezt már nem láttam szerettem volna visszaszilárdítani a törpét, a kölcsönös kizárás kb. 5 perces meditálás után akkor oldódott amikor a törpi mégis csak visszamászott cefrézni egy picit (és még mondja valaki, hogy az italozás káros dolog😊).
A dolog mostmár tuti: a duel MC értéke gyõzelem esetén=az elért pontok * az ellenfél logic értékével. Az árusok közül csak Vickivel érdemes duelozni (9 logic pontja van) és azokkal a saját varázspálcás simekkel akiknek a logic-ját felhúztad már teljesen.
És mégis sikerült: elszállt a szimulátor nálam, szekvenciát rontott! Szituáció-> A sim épp fürdeti a kutyát és már venné fel a földrõl a dögöt, megjelenik a postás a reggeli lapokkal, kutya mint õrült megy ugatni a postást, a sim közben a semmivel elvégzi a kutyafürdetést, a kutya ezalatt sok mindent csinált, a sim nem képes befejezni a fürdetést és ácsorgás közben mood értékei csúsznak 0-ra, egy megoldás van a népet kiköltöztetni, megtettem, de ezzel egy rakás szekrényben tárolt ingredensem és az összes elkészült charmom odalett, AFRANC!! Ugyanilyen effekt csak abból nagynehezen kijött a progi amikor a kutya kergetõzni próbált a kertitörpével, de az inkább még bemászott a szõlõprésbe szittyózni, aztán csak elkezdték volna a play tag-et, mivel ezt már nem láttam szerettem volna visszaszilárdítani a törpét, a kölcsönös kizárás kb. 5 perces meditálás után akkor oldódott amikor a törpi mégis csak visszamászott cefrézni egy picit (és még mondja valaki, hogy az italozás káros dolog😊).
A dolog mostmár tuti: a duel MC értéke gyõzelem esetén=az elért pontok * az ellenfél logic értékével. Az árusok közül csak Vickivel érdemes duelozni (9 logic pontja van) és azokkal a saját varázspálcás simekkel akiknek a logic-ját felhúztad már teljesen.
Még eddig nem találtam sehol,de nem lenne hülyeség.😊
Akarom mondani: Hol lehet autót venni???
Hol lehet autót vemmi???
most csak 2gbvan a wincsin de a sims sincsfent 😞 40gb os
voltak eddigproblemaim(eleg sok) de mostmar forma c sms kuldes sims leszedes lesz.
voltak eddigproblemaim(eleg sok) de mostmar forma c sms kuldes sims leszedes lesz.
Megtaláltam de valamiért nem engedi letölteni.rákattintok és nem tölti le csak újra betölti a lapot.
Behalt a gépem kurva száját!!
Rakom a Simset vissza!!! Csak a családomat sajnálom!
Rakom a Simset vissza!!! Csak a családomat sajnálom!
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos nem, fõlegesen keresem azokat a tárgyakat amelyek a gyereksimek lehetõségeit bõvitik (nálam van 9 kölyök és a Maxis ........, mivelhogy nem igazán gondolt velük).
Itt http://yuppiesims.simshost.com/ (80-90%-ban fizetõs) láttam olyan eszközöket amelyek a gyerekek downtownba jutását és az ottani cselekvésüket szabályozzák. A leírás szerint semmiféle pedofilia és/vagy erkölcssérelem nincs bennük (tehát a gyerek tud venni pl. fagyit, a barátainak ajándékkal kedveskedhet, játszhat azokkal az eszközökkel amelyekkel saját házukban is, de nincsen romantikázás, szeszezés és felnõttes játékok).
Itt http://yuppiesims.simshost.com/ (80-90%-ban fizetõs) láttam olyan eszközöket amelyek a gyerekek downtownba jutását és az ottani cselekvésüket szabályozzák. A leírás szerint semmiféle pedofilia és/vagy erkölcssérelem nincs bennük (tehát a gyerek tud venni pl. fagyit, a barátainak ajándékkal kedveskedhet, játszhat azokkal az eszközökkel amelyekkel saját házukban is, de nincsen romantikázás, szeszezés és felnõttes játékok).
Amúgy a fekete rózsát még mindig nem találom sehol.😞
Tényleg rábukkantál már vmi nem fizetõs oldalon a pár oldallal ezelõtt emlegetett cuccokra(pölö a gyerek mehet downtonba etc..)?
Jaja a c+c-n van 3 tálka ez aztán rendesen karbantartja a cicust és a kutyust.😊Annyira felfullozza õket,hogy pölö a macsek nem akarja a kertet védelmezni,és egerészni.Na ilyenkor nem kapnak a szürke tálkába enni.Mellesleg a sárga tál meg az összes skilljüket felviszi.😊
http://www.c-and-c-enterprises.com/ (rulez)
http://www.simslice.com/index.htm (70%-ban fizetõs)
http://www.simstitution.com/
Nekem is szinte a legnagyobb problemám, hogy kutya-macska kell a mûveléshez, de nagyon gyorsan lemegy a szocijuk, amit egyelõre csak a simjeim tudnak felpofozni és ez sajna órák kérdése. Amilyen "mázlis" vagyok a jószágok nagy része túl loyal (azaz mindig lábalatt vannak) és kevéssé friendly (azaz egymással nem hajlandóak szocializálni).
http://www.simslice.com/index.htm (70%-ban fizetõs)
http://www.simstitution.com/
Nekem is szinte a legnagyobb problemám, hogy kutya-macska kell a mûveléshez, de nagyon gyorsan lemegy a szocijuk, amit egyelõre csak a simjeim tudnak felpofozni és ez sajna órák kérdése. Amilyen "mázlis" vagyok a jószágok nagy része túl loyal (azaz mindig lábalatt vannak) és kevéssé friendly (azaz egymással nem hajlandóak szocializálni).
Tudtok olyan szájtot, ahol vannak hackelt tárgyak?
(plö, hogy ne kelljen olyan sokat foglalkozni az állattal, hogy tanuljon, vagy ne kelljen superstar lenni, a fekete rózsához etc.)
(plö, hogy ne kelljen olyan sokat foglalkozni az állattal, hogy tanuljon, vagy ne kelljen superstar lenni, a fekete rózsához etc.)
Þór vígi þessi rúnar
A franc beleesik,most mindenféle dudva nõ az udvaron kristály helyett.
Carlos játszol még a simssel,vagy már elmúlt az újdonság varázsa?😊
Azt nem tudom,de az állatokkal jól elbeszélget.😊
Énnekem a gyerek folyton a tojással szarakodott!!! 😊
Megmozgatta, ölelgette, kapott zenét is. (elmetn suliba akkor és amikor hazajött akkor).
Megmozgatta, ölelgette, kapott zenét is. (elmetn suliba akkor és amikor hazajött akkor).
Þór vígi þessi rúnar
Ja! a flamingogo is tuti, ha egy partyn sütöd el akkor a vendégnép lelkendezni fog?
Nem semmi a törpicsek az biztos,de vegyél egy rózsaszín flamingót és azt nézd meg(ha még nem tetted meg).Tehát lényeg a lényeg,nagyon kell a sárkánytojcsit gondozni,hogy ne piros(burnie)sárkány keljen ki belõle.😊
31 és csak MARA-nal lehet kapni!!!
És a Diamond Dust maga 199-es árával? Bár ritkán kell!
És a Diamond Dust maga 199-es árával? Bár ritkán kell!
Þór vígi þessi rúnar
Ez a pixie dust nagyon gyakori pálcaspell komponens és én egyelõre csak a ferie boltostól tudtam venni igencsak drága MC-ért (30 MC??). Nincs vmi módja az egyszerübb és fõleg olcsóbb beszerzésnek?
Az elsõ valami Mood bigyó, a másiktól meg átmenetileg szellem leszel (falakon, tárgyakon át tudsz menni).
(nem lehet inventory-ba vagy a bortartóba tenni a Nectart!)
(nem lehet inventory-ba vagy a bortartóba tenni a Nectart!)
Þór vígi þessi rúnar
Hi!
No, szerintem a duel MC értéke a gólkülönbség szorozva az ellenfél logic skill pontjaival.
Tegnap este megsértettem a házunkra vonatkozó csendrendeletet felröhögésbõl kifolyólag. Kb. 9-kor a simem elvarázsolt egy kertitörpét, aki elindult megöntözni és kigyomlálni a kertet. Megvártam amig a manó végez és nem alakítottam vissza. Biztos mondtam már, hogy a gazdasági udvaromat a medvétõl meg a borztól kerítés védi, ami így elég hatékony védelem. Node törpit nem érdekelte a kerítés, átmászott rajta, belemászott a szõlõprésbe és ott elpihengetett. Amikor kimászott a présbõl betámasztott a kerités mellé és imbolyogva elkezdett gajdolni. Akár az élet...😊)!
No, szerintem a duel MC értéke a gólkülönbség szorozva az ellenfél logic skill pontjaival.
Tegnap este megsértettem a házunkra vonatkozó csendrendeletet felröhögésbõl kifolyólag. Kb. 9-kor a simem elvarázsolt egy kertitörpét, aki elindult megöntözni és kigyomlálni a kertet. Megvártam amig a manó végez és nem alakítottam vissza. Biztos mondtam már, hogy a gazdasági udvaromat a medvétõl meg a borztól kerítés védi, ami így elég hatékony védelem. Node törpit nem érdekelte a kerítés, átmászott rajta, belemászott a szõlõprésbe és ott elpihengetett. Amikor kimászott a présbõl betámasztott a kerités mellé és imbolyogva elkezdett gajdolni. Akár az élet...😊)!
Vannak már olyan spellek és charmok amik nincsenek a spellbook-ban???
Találtam két "receptet":
Magic Tart: Baking Mix+Butter+Pixie Dust
Magic Nectar: Grapes+Grapes+Toad Sweet
Találtam két "receptet":
Magic Tart: Baking Mix+Butter+Pixie Dust
Magic Nectar: Grapes+Grapes+Toad Sweet
Þór vígi þessi rúnar
Akkor lehet, hogy azért pirózta a házat meg minden?
Én lehet, hogy valami ultrakedveset kaptam, amikor éppen volt!
Én lehet, hogy valami ultrakedveset kaptam, amikor éppen volt!
Þór vígi þessi rúnar
Sorry zöldséget írtam.nem flt-s crack,hanem patch.Az flt-s crack jó ami a cd-n van.
Elképzelhetõ,hogy a superstar crashel.Próbáld meg úgy,hogy az alap sims és a superstar.Ha így is kivág akkor patcheld fel a superstar 1-es cd-jét.A superstarfix.cjb-rõl szvsz a deviances patchet szedd le,hacsak nincs flt-s cracked.Ha nem megy a ms-dos parancssor,használj ppf-o-maticot.
Nem ami van az a megagamesen van.Mondjuk igazán kitalálhatnának egy magicoins trénert is.😊
Ja..tényleg csak gombaszék kell hozzá és nõ a telken mindenhol.Egyszerre csak egy és addig nem is nõ új,míg le nem szeded(eddigi tapasztalataim szerint).Már 3 különbözõ színû sárkányom volt,a burnie a legszemetebb és mindig azt fogtam ki.😊
Cold_fire, nem tudsz valamilyen trénert a superstarhoz???
legalább állandóan dolgozhatnák, és nem kellene mindíg az etetéssel, alvással...stb-vel foglalkozni.
legalább állandóan dolgozhatnák, és nem kellene mindíg az etetéssel, alvással...stb-vel foglalkozni.
A komplett userdata kellett volna.Az én v. bárki mentésével pedig szvsz. egy kalap szamócát sem érsz.
ÜDV!!Szar lett a gépem és újra kellett rakni.Azt hittem hogy elég ha csak a házát majd kimásolom és majd ha újratelepítettem akkor visszarakom.Igen a ház és az emberkék megmaradtak, de a 4 csillagos sztárságom az nem.Mindent kezdhetek elõröl.Nem tudja elküldeni nekem valaki a mentését??igaz nem tudom mit kell elküldened...
Na elõre is köszi...
[email protected]
Na elõre is köszi...
[email protected]