5242
-
#5242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!15 34 24 63 24 63 35 24 53 36 22 -
#5241 Sziasztok!
Gamecube-ra megvettem ezt: Die Urbz: Sims in the City (többek közt)
Eredeti.
Lenne egy kérdésem:
Ezt írja ki a Gamecube: "The Game Disc could not be read. Please read the Nintendo GameCube Instruction Booklet for more information." Tehát nem olvassa be a lemezt :( Vagy ez csak azért van, mert nincs hozzá memóriakártya? Akkor nem ezt írná ki...
Szerintetek mit tegyek?
Jah, és első alkalommal lejátszotta a játék intróját is, de már azt sem teszi meg a gép. -
#5240 Ritvaikén nekem az angol verzió van meg és az 2,79 gb -
#5239 Torrentről lelehet én onnan töltöm! -
#5238 hallóóó -
#5237 Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a Sims 8 in 1-t????
Előre is thx!! -
BattlefieldQ #5236 Ki tudná megmondani, hogy hol lehet letölteni a The Sims 1-et vagy a 2-őt.
Plíííííííííííííz.
Segítsetek!!!:( -
Ritavikén #5235 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy kb. hány gigabájt a sims 2 alap?
-
dani92 #5234 hi! Van egy par elado sims1 kiegeszitesem...ha valakit erdekelne szoljon ram pirvibe. -
multibit #5233 Nos, a megoldás az lett, hogy a DXdiag-ban le kellett tiltani az AGP textúra gyorsítást (AGP texture acceleration). Már csak azt nem tudom, hogy más játékoknál ez nem jelent hátrányt, nem fogja vissza a kártyát (7600GT)? A DirectDraw és a Direct3D gyorsítást is tiltsam le? -
#5232 Igen. -
multibit #5231 Az nem lehet a gond, hogy a 7600GT túlságosan új kártya a Sims-nek? A Játék újratelepítése már megvolt, sajnos nem segített. A régi MX440-es kártyával nem volt probléma. Érdekes, hogy más játékok, amiket eddig próbáltunk nem produkálták ezt a hibát (semmilyen más hibát sem). Pedig volt köztük olyan is, ami régebbi mint a Sims, és voltak újabbak is.
Nvidia drivert is újraraktam már (persze előtte Driver Cleaner Pro-t futtattam). Létezik valamilyen javító-patch a Sims-hez? -
#5230 Ez érdekes. Nekem is van néha hasonlo, de akkor ha kilépek és közbe fút és visszalépek. Nemtom mi a gond, talán probáld meg újratelepíteni és ha van fontos ház akkor csinálj biztonsági mentést. Nemtom beválik-e, proba szerencse... -
multibit #5229 Sziasztok!
A lányom számára kérek segítséget tőletek. Egyik kedvenc játéka a Sims. Viszont a nem rég vásárolt videokártyámmal (Gainward 7600GT AGP) nem akar rendesem működni a játék. Más játékokkal minden ok, csak a Sims gázos.
Itt egy kép a jelenségről:
Konkrétan a Sims Deluxe Edition + Unleashed + House Party + Superstar kombóról van szó. Jogtiszta, újonnan vásárolt játék(ok)ról van szó!
Köszönöm!
-
#5228 Erre én is kiváncsi lennék. -
pokem #5227 sziasztok
azt szeretném megkérdezni milyen ez a sims 8in1???
És ez jó windows xp-re? -
#5226 Okés, majd megpróbálom. Amúgy nem nekem kell, csak be kell üzemelni :) -
#5225 Rkad fel a kiegészitőket Unleashed, Superstar, House Party sorendben és útána a House Party exejével inditsd el. Ha ezse megy akkor House Party, Unleashed és Superstar sorendbe rakd fel.
Gondolom ilyen pakkod van:
-
#5224 Igen, csak az a gáz, hogy ha elindítom az egyik kiegészítőt bejön a kép, aztán kilép a windowsba :S -
#5223 Az összeset tudod használni egyszerre, mindig a legutolsó kiegészítő ikonjával kell indítani a játékot. Ha az alap, a House Party, Unleashed, és Superstar van fent, akkor a Superstar-ral.
(Már amennyire emlékszem... De a sims2-nél így van...) -
#5222 Tehát akkor az összes kiegészítőt lehet használni egy játékban?
Ha így van, akkor melyik CD-vel indul el? -
#5221 Hát nem tom mi lehet a baj. Én megjelenési sorendbe raktam fel és tökéletes müködik mindegyik. -
#5220 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám! Illetve kérdésem.
Helyzet:
- Megvan az eredeti sims1. felraktam, tudtam vele játszani.
- Kaptam hozzá egy nagy kiegészítő csomagot, amiben benne van az Unleashed, a House Party és a Superstar.
- Ezeket is feltettem.
- Amikor elindítanám a játékot, hibát ír ki, hogy egy másik kiegészítő van fennt, és ezért újra kell tenni.
Kérdés: nem lehet egyszerre játszani a kiegészítőkkel csak külön-külön?
Várom válaszotokat. Köszi
-
detta12 #5219 A Downloads mappába!!! -
#5218 Superstarba nem tudok tovább jutni a reklám zenénél. Nem teccik annak a simnek. Pedig a használatiútasitás szerint ez következik. Mit kell most csinálni? -
#5217 Tud valaki egy müködő torrent linket Sims 1-hez? Meg jöhetne pár kieg is. Köszi -
Dash #5216 Letöltött dolgokat hova kell rakni? -
#5215 8in1? Az milyen? -
csr222 #5214 Hali!!!
Kérlek segítsetek, létfontosságú!!!
Magvn a SIms 8in1, és vmiért no hang!!!
nem értem végigszenvedtem, azta rohadt 7 órás setuppolást, pedig nincs 1 gyenge gépem!!!
aki tud segítsen!! -
detta12 #5213 Tudna valaki nekem segíteni?? Azt szeretném megkérdezni hogy tudtok e olyan honlapot amibe a Sims 2-re lehet letölteni hajakat és ruhákat!!!!
Légyszi írjatok!Nagyon fontos! -
detta12 #5212 hali -
Neoncsoves #5211 kérdezd meg a Sims2 topicban ;) -
nenus #5210 Itt mindenki 1 LOL mert hülye az aki a SIMS 1-et szereti -
Natascha #5209 Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem több dologban is.
Leírom a problémáimat:
1. The Sims 2. Addig jutottam el, hogy letöltöttem egy weboldalról és kiírtam a képfileból dvd-re.
Feltelepítettem a programot a dvd-ről, de az eredeti lemezt kéri! Mit lehet ilyenkor tenni? (Ráadásul csak angol nyelvű)
2. A Sims 2-höz nincs magyar nyelvű file valahol?
3. Letöltöttem a magyar nyelvű Pets kiegészítést (Sims 2-höz) is néhány napja és feltelepítettem a játék után, de ez is eredeti cd-t kér!
A többi Sims progit most töltöm, de valószínű így azok sem fognak működni.
Ha bármi ötletetek van, ami segíthet, kérlek írjatok!
Egyedül nem boldogulok.
Köszönöm szépen!
Natascha
Címem: [email protected]
B.U.É.K.!!!!
-
hanga1111 #5208 Szeretném letölteni a Sims játékot hol és hogyan kell segitsetek.köszike -
#5207 Az Abrakadabrába hogy lehet varázsolni? -
#5206 jobb gépet kell venni -
#5205 Feltelepitetem a The Sims Superstart és most már hat kiegészitöm van,de néha anyira akad Live modban hogy már élvezhetetlen.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
#5204 Kérlek segítsetek!!!Telepítem az Egyetemet minden rendben kéri a The Sims 2 4-es cd-jét berakom elkezd valamit tölténi és egyszer csak hibát észlel és letörli az egész játékot!!Ez miért van? vagy hogy lehet megcsinálni???Előre is kösz! -
laci1993 #5203 hello.Azt nem tudjátok miért csinálja hogy belépek lejátsza a videót és kilép pedig már meg craceltem??????????