A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nem rosz...
Blasta
Nekem most ez tetszik nagyon
6610

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
hát vagy 10 ezer lesz és mindenki megvenné ha igaz lenne
CSOCSO
max azt lehet elképzelni hogy a ps2 eddig direkt le volt folytva.. a cd-n meg található egy kód ami felfoldja..igy mindenki uj gépet kap szinte....
of korsz akkor az a cd kb 40 ezer ft lesz😊))
a másik meg az hogy ez hülyeség...akor most minden gamezbõl két verzio lesz??? mert ha ez igaz lenne akkor az nem kis grafx javulás lenne ami mellé nem férne oda a régi szar grafx..szal mindenbõl 2-t kéne csinálni mert valaki nem veszi meg azt a pecs et.. szal ez hülyeség...
CSOCSO
már megin a telcsimet lesitek?😊))ugye PyreX?😊)))
mohus
cheap itt vagy?...szóval Metal Gear Oké...bár ez Pal verzió...de ez semmit nem von le értékébõl😊

mizu az ACECombatról?😊

mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GAMECUBE
CVHEAPBOY:

Koszike.
Mike
Legyen a téma az, hogy te milyen hiszékeny vagy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

aabyssx
...pedig én mindent elhiszek...

www.youtube.com/aabyssx

Mike
Csá népek!

Mi a mai flame témája?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

aabyssx
Hát, ez komoly volt... 😊

www.youtube.com/aabyssx

Lehet hogy azért,mert még nem hallottak a hardware peccselõ megajátékról...

narumon
A Star Wars filmek speciális effektusait készítõ Industrial Light and Magic stúdió Irix operációs rendszert futtató SGI munkaállomásait Intel processzoros Dell gépekre cserélte, amelyeken Linux fut. A vállalat összesen hatszáz Pentium 4 munkaállomást vásárolt -- jelentette be Cliff Plumer, az ILM mûszaki igazgatója.
"Az Intel munkaállomások körülbelül ötödébe kerültek azoknak az SGI munkaállomásoknak, amiket régebben vettünk" -- mondta Plumer. "Teljesítmény tekintetében azonban háromszor gyorsabbak."

Mhm vajon miért nem ps2ket vettek? 😛

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kíméld már meg szegény gyereket,még bedobod ide processzorok mûködésést,esetleg bemutatod a felpeccselt ps2-det,és szegény szép halált fog halni😊))

versio
😊

Istenem, adj nekem egy megtöltött pisztolyt, ezután ugy érzem, távoznom kell a halandók világából...
Lefordítom magyarra: LOL a kurva életbe MÁR MEGINT A HARDVER PECCS, ÁÁÁÁÁÁ!!!!
EZ KURVAJÓ!
MÜHAHAHAHA!
Könnyezem vazz!

Version te egy örök mokamester vagy! Fáj az egész arcom a röhögéstõl, és épp a könnyeimet törölgetem!

versio
CheapBOY !!!

itt az uj sony-ericson telcsi P800

na ez már telefob BAZ 😊

Unknow
Ne add neki az ötleteket mert a végén még bemeséli magának és tehetek rá borogatást😊)))
GregSB
Mindjárt kiderül, hogy a PS2 elvileg = PS3. Csak titok volt, és meglepinek tartogatták...

Unknow
Na még mielõtt kiosztana valaki megteszem én finoman😊))Hátha még is Version vagy bár kétlem ennyire tán még õ sem hülye...de ha még is hát elmagyarázom😊)Szal!!!Azért most adják ki mert a MS már sok Xboxot gyártott és emiatt nem tud változtatni???Miért???A Sony is rengeteg PS2-t legyártott!!!Akkor ilyen erõvel a Sony se tudna (Nem is tud természtesen😊) ) változtatni a HW-ját.Egyébként meg gondolkozz már picit!!!Patchel ilyet NEM LEHET CSINÁLNI!!!Maximum a program bugokat lehet vele eltüntetni!!!Gondolj bele mi lenne ha ilyen dolog létezne!!!Kis manus vesz egy 230 mhz-s gépet...rá egy évre vesz hozzá egy CD-t amivel fel tudja patchelni 5ghz-re!!!!Nem hangzik hülyén???A HW-n Softwarrel nem lehet változtatni!!!!EZ TÉNY!!!!PC-re vannak olyan programok melyek RAM elosztását szabályozzák ennyi!Viszont ettõl még nem lesz több RAM-od csak egyszerûen ha mondjuk van 256RAM-od akkor kitudod használni nagyobb hatékonysággal!VISZONT NEM LESZ TÕLE TÖBB!!!Épp ezért van az,hogy HARDWARE és NEM SOFTWARE!!!Szóval... errõl ennyit😊
versio
nem
csak most küldtek egy 'belülröl' jött üzenetet hogy ez lesz a karácsonyi meglepi😊
valami brutál játékkal bizonyitják mire képes a ps2

Unknow
Április 1 van vagy mi van?😊))))))Valaki feltörte Version regjét és hülyeségeket ír???VAGY MOST MI VAN??Mert ezt még én sem hiszem el,hogy Version írta!!!!!!
versio
most olvasom hogy a SONY kiad egy jatekot ami hardver patchelest hajt vegre a gepen felgyorsitva a ps2-t 1 Ghz-re !!!

azt irjak azert most adjak ki mert mar a microsoft nem tudja megvaltoztatni az xbox felepiteset mert egy csomot legyartottak belole 😊

ez szivas m$,nintendo!!!!

versio
honnan tudnák😞

én is csak ugy merem most használni hogy 5 perc mulva leáll, ha kell valami meg felpörög

Csocso max. azokon a helyeken ahol egy renderelt háttér elõtt futkorásztál, ott tényleg ugy nézett ki de csak a rossz minõségük miatt.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Alien!
Bazze,de akkor írják mellé!!!!! Mondják meg abban a f*sszopó üzletben,ahol otthagyok 40E Ft-ot,hogy hûtsed bazze,me' tönkre megy!!!!!!!! Nyõgje ki az a bamba eladó!!!!!!!!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
hütsél minden winyot !
nem birják ezek az ujak ezt a nagy meleget

versio
nekem a maxotrr 40gigás halt meg
nem birta a müholnet által nyomott adatmennyiséget 😄

Alien!
Bazze,egy rendõrségi helikopter halkabb már mint az én gépem...Spec. hdd hûtõ nem volt rajta,a gép fölismeri még,de csak serceg,és nem akar elindulni...A 2 éves 10GB-os Quantumom jobban bírja mint ezek a szarok....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

versio
biztos magyar?
hütötted legalább ?

Alien!
Nekem meg behányt a f*sszopó IBM vinyóm,40 Gb-nyi adattal....Persze ez a második,mert egyet már cseréltem...Úgyhogy senki ne nagyon vegyen IBM 40 GB IC-s vinyót,mert úgynézki,minõségi magyar munka....

versio
persze közben bilinear filterel mint állat
de ez a ps2-n nem lassit

versio
a DOF ps2-n texturázással megy

leirom hogyan:

a frame-et ráhuzod texturaként egy üres bufferba
ami kissebb mint a frame buffer
majd ezt a kisebbet visszahuzod a framre Z vizsgálással
na ezt 4-szer megcsinálod és kész a DOF

csak a texel ratetol függ mennyire lesz gyors, mert végülis csak texturázol!

versio
b@sszátok meg becsapott a villám a trafom kiment
most szereltem át egy másikat

talán más nem ment ki, még szikrázott is a gépem

Ha utóeffekt, akkor a kész frame-re kellene rátennie. Tényleg a Z-buffer alapján számolja ki, hogy mire kell tennie, de az hamarabb történik. Meg az elõzõ számolásod se igazán vág ide, az csak a textúrázás sebességével lehetne kapcsolatban, bár akkor is butaság (kevered a texel-t a pixellel, nincs értelme 640*448 meg hasonlókkal számolgatni, bármekkora lehet a textúra), de a DOF-hoz nem csak textúrázni kell.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Unknow
NA majd pont miattad fogjuk abba hagyni😊)))))Egyébként nem ugyan arról megy a vita de honnan is tudhatnád hiszen nem olvasgatod a fórumot...ami nem is baj csak akkor ne szólj bééé 😊)))
versio
ps2-n utoefect, a Z buffer-ben benn vannak a mélység adatok
nemtom pc-n hogy van de szerintem ott is igy csinálják

Coine
no de nekem 8, szal folytassátok csak...

Coine
az, h. 65 ezer beszólás óta ua. arról a faxságról megy a vita, értelem nélkül s kíváncsi lennék mi lenne ha nem tudnátok a témával kapcs.-ban írni...

Coine
te gádzsó ez fenyegetés volt ?

Nem valószínû hogy utóeffekt lenne, vagyis már a kész frame-re tenné rá. Ott már nincsennek mélységi adatok, ami alapján eldõl hogy hova kell az effekt és hova nem.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Unknow
Végre egy oldalon harcolunk😊))))
Unknow
Mi a bajod ezzel a topiccal kiscsóka?😊))))
versio
mit zavar téged ez a topic, ha nem tetszik ne olvasd

Coine
báz de örülnék neki, ha törölni lehetne ezt a topicot vhogyan 😄

CSOCSO
sajna nem nagyon látszik rajta:
CSOCSO
annyit mondtam hogy ugyan így nézett ki!!!!!!!
versio
az még tuti nem tudta a DOF-ot
nehogy elkezd hogy már az is tudta

CSOCSO
amugy most jövök rá hogy csont ugyan így názett ki a háttér az N64 es Zeldában.. minden háttér ugyanilyen mosott volt..talán vmivel szebb..de nemsokkal..
versio
egy 5 rétegö DOf -hoz kell

640*448 texel *4
meg kell
300*200 texel *4

ez kb 1.4 millio texel

a ps2 tud 1200 mtexelt/sec
az 30 framre leosztva 40 mtexel/frame

ez 1.4/40= 3,5 % -a a GS nek

egy kicsit tévedtem de ez lehet kevesebb is több is attol függöen mennyire akarunk elmosottságot