A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6610

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
of korsz akkor az a cd kb 40 ezer ft lesz😊))
a másik meg az hogy ez hülyeség...akor most minden gamezbõl két verzio lesz??? mert ha ez igaz lenne akkor az nem kis grafx javulás lenne ami mellé nem férne oda a régi szar grafx..szal mindenbõl 2-t kéne csinálni mert valaki nem veszi meg azt a pecs et.. szal ez hülyeség...
mizu az ACECombatról?😊
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Az Intel munkaállomások körülbelül ötödébe kerültek azoknak az SGI munkaállomásoknak, amiket régebben vettünk" -- mondta Plumer. "Teljesítmény tekintetében azonban háromszor gyorsabbak."
Mhm vajon miért nem ps2ket vettek? 😛
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Lefordítom magyarra: LOL a kurva életbe MÁR MEGINT A HARDVER PECCS, ÁÁÁÁÁÁ!!!!
EZ KURVAJÓ!
MÜHAHAHAHA!
Könnyezem vazz!
Version te egy örök mokamester vagy! Fáj az egész arcom a röhögéstõl, és épp a könnyeimet törölgetem!

csak most küldtek egy 'belülröl' jött üzenetet hogy ez lesz a karácsonyi meglepi😊
valami brutál játékkal bizonyitják mire képes a ps2
azt irjak azert most adjak ki mert mar a microsoft nem tudja megvaltoztatni az xbox felepiteset mert egy csomot legyartottak belole 😊
ez szivas m$,nintendo!!!!
én is csak ugy merem most használni hogy 5 perc mulva leáll, ha kell valami meg felpörög
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
leirom hogyan:
a frame-et ráhuzod texturaként egy üres bufferba
ami kissebb mint a frame buffer
majd ezt a kisebbet visszahuzod a framre Z vizsgálással
na ezt 4-szer megcsinálod és kész a DOF
csak a texel ratetol függ mennyire lesz gyors, mert végülis csak texturázol!
most szereltem át egy másikat
talán más nem ment ki, még szikrázott is a gépem
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nemtom pc-n hogy van de szerintem ott is igy csinálják
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.