A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 😊
ugyanígy vagyok... ilyenkor nyáron kb. havonta játszom egy órát, de így is nagyon várom az új anyagokat 😊

CSOCSO
itt a kép a BIOHAZARD 0 búl a kis skorpiorol..nah ez lehet hogy real time.. vagy mégsem?😊

tudom xar minőség mert magazinból vannak a képek.. hja Unknow!4 megkérdeztem egy két embert! OF korsz hogy lehetséges a proci lefolytás...
lefolytás=lefojtás !!! 😊))

mohus
egyébként szörnyû ez a birtoklási vágy....
egy halom gamma van amivel tudok játszani...de idõm az nincs rá, de itt baszogatom cheap-et hogy hoza a cuccot...

ki érti ezt?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
mondjuk nemtom mitől nem lehetséges.. ha megcsonálják akkor müxik..magától nem is fog működni..ez olyan mint amikor régen mondták szines TV márpedig nemlesz.. mé ne lenne? maj dmegcsinálják.. HW lefolytás is lehet hogy létezik.. csak nem tudsz róla..azt hogy lehetetlen nem ismerjük!!
mohus
vagy kiprószálod és holnap....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
éa akkor ma mán menjek is érte?

CSOCSO
mindegy
Gery1980
Meg persze a hardver konfigurálás sem mindegy.

Gery1980
Lefolytásról nem tudok, viszont a prociknál pl. általános hogy felhúzva árusítják õket.Kijön a gyártószalagról az elsõ széria, tesztelgetik, megnézik mire képes.Majd az ezt követõ sorozatokat már simán felhúzzák és a felhúzott teljesítményûként árusítják.Ezért van hogy vannak procik amiket rohadtul lehet húzni, ezek az elsõ szériásak, mivel azt még azon a teljesítményen adták el, szóval ha ilyen kerül hozzád akkor nagy mákos vagy.

Unknow
Ez hülyeség CSOCSO!!!!A driver csak segít a kártya jobb kihasználásában!!!NEM LEHET LEFOLYTANI!!!!Maximum van egy szar drivered és nem tudod kihasználni aztán kapsz egy jobbat ami már azért jobban kihasználja stb... LEFOLYTANI NEM LEHET!!!!!Nem mindegy mert hülyeséget mondassz😊))))Egyébként tényleg nem lesz semmi😊)
CSOCSO
miért elképzelhetetlen hogy vmit lefyoltanak? he? pl vannak 3d kártáyk amik ugyan azok csak már frekin mennek más bios stb.. csak át kell állítgatni és van jo kártyád.. amugy nem mindegy? ugysem lesz semmi😊
Unknow
Egyébként Cheap komolyan csak a Pikmin van amire tudom cserélni ezt a szar SSBM-et?😊)RS2-n és Luigin kívül term. hm?😊
Unknow
Vandál állat😊))))))))A telefon nem üt vissza mi?😊))))Miért nem a bill.-t töröd össze?😊))Sokkal egyszerûbb és kényelmesebb😊)))
Unknow
Konzolnál NINCS HW lefolytás és PC-n se!!!Te gondolom a jumperelésre vagy mire gondolsz...az pedig nem azt csinálja meg amit Te mondassz,hogy feloldja a lefolytást!!!
CHEAPBOY
igen lehet egy parszor megtalalta mar a falat😊))))))))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Unknow
A faszt😊)))Aludtam az meg mindig mellettem van és elfelejtettem levenni a hangot...ugye reggelrõl nem lát az ember így mikor felkeltem ahelyett,hogy a fülemhez kaptam volna kirepült a gecbe😊))))Egyébként nézesd meg a telcsid mert valami van vele!Amikor te hívsz akkor recseg...
CSOCSO
lefolytani hogyne lehetne..olyan mint amikor húzod a kártyádat.. a ps2 nél kiba* lefolytották.. de amugy hja.. hackerek simán feltörnék.,.és a PS híres arrol hogy feltörik mindenhogyan...
amugy nemhiszem hogy létezik..csak mondtam valamit
CSOCSO
bazze 1 honapos ez a szar és semmit nem tettem vele.. megkaptam elsõ dolgom volt hogy kipattintottam pár bill-t mert szar volt..
CHEAPBOY
miert repult?😊
Duhodben odavagtad?😊)))))

Unknow
Ezt most nem értem.Magyarázd már el😊))))
Unknow
neked is bazz😊))))Olyat repült a telcsi mikor hívtál Te😊))))asszem vehetek én is újat ha ez így megy tovább😊)))))))
CHEAPBOY
najoo elmegyek...😛

CHEAPBOY
jajajjajajaja😊

CHEAPBOY
igen ez egy nagy hiba😊

Mike
vagy buitított verzió, de ua a hardver

hülye

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CHEAPBOY
jo reggelt béááááááááááááázzzzzzzzzzzzeeeee😊))))))

Mike
hallottál már olyat, hogy autó?

versio
a PAL játékok szebbek
mert nagyobb a felbontás elvileg

de kicsit kisebb a framerate

Mike
PAl europai

ntsc amcsi

PAL 762x512 25 frame/s
NTSC ?x? (kisebb mint a PAL) 30f/s

Unknow
Ilyen nincs...lefolytani valamit nem lehet!!!Egyébként is ha netán lenne ilyen asszed azt már nem csinálták volna meg a hackerek?😊)))
mohus
mindegy mijen...csak fusson😊ja és nyugodtan menj el az Ace Combat-ért...😊

versio
ne igyá annyi colát a bill fölött😊))

Mike
hát... hát...

Unknow
Kabbbéééé kecseg ezt még vissza kapod😊)))
CHEAPBOY
nem tudom

CHEAPBOY
haaaaaaaaaaaat...😊

mohus
de a mi a különbség a PAL és NTSC között MGS2-nél?melyik a jobb?

CSOCSO
8 ezer😊
CHEAPBOY
Na azert de nem 9000ftert😛PPPPPPPPPP

CSOCSO
eléggé...soxor beragad a jobb STRL és egy két gomb még..játék közben kiba* idegesítő..
CSOCSO
ömör.. nah bazzeg...már olyan gyorsan akarok írni hogy egyszerre nyomok l eminden bill-t😊))))))))
szal örömtől
CSOCSO
áhh bepisilnék az ömörtõl😊))))))
CHEAPBOY
csocsokam ha minden jol megy lehet elviszem a heten a Luigidet.

CHEAPBOY
oruljel neki hogy palos😊

ACe miatt szolok, lusta voltam tegnap elmenni erte😛
De hozom nemsokara😊

CHEAPBOY
mikor jon?
Nekem t68i lesz mar latom....

Blasta
Fosbill.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
lenyomtam... néha meg két k-t nem rak ki megy sapce-t is hiába nyomom..
Blasta

Blasta
két essz!!!!