A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dolog hogy kinek mit ártasz csak utánna lehet hogy nem jösz haza a közértbõl pl...
😊
nahjó ebbõl elegem van.. csak még mike nem tart ott hogy szivesen szétverném a pofiját...
mizucsku barátocsku, elvagunkcsku mostanságocsku?😊 így tudok gyorsan beszélni😊))))
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
gaaazzzzos...!!!!!!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de inkább már szülnék...23-dikára van az asszony kiírva😊
én csak képeket láttam az új zeldából, de sokkal randább lett és idióta..mintha Zelda paródia lenne
MGS2
GTA3
ja én egyiket sem vittem végig😊
(es mostmar a Morrowind is, ezerszer kidolgozattab vilag, meg minden 😊)))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ok:
FFX kva unalmas, kolbaszolas egy osvenyen...
nem rossz, de meg egyszer nem fogom elovenni... 😊
GT3mmal jatszottam kb 4x... 😊)))) nem kotnek le az autos gammak, legalabbis nem mindegyik... 😊 (Speed Devilssel tobben jatszottam, folleg az Online-val..😊))))
ha ezek kozul valamit is kihagytal volna, nem keso beszerezni, mert mind kirr gamma.. 😊
PSX
MGS
Parasita Eve 1-2 (akcio/RPG, jo a harcrendszer)
ReEvilek
Driver 1-2
Legend of Legalia (RPG, jo a harcrendszer)
Alundra 1-2 (Zelda fele kalandjatek, az 1.resz a regi Zeldakra hasonlit, a 2. az N64esekre)
Silent Hill
C-12 (kirr akcio)
Contrak (shoot em' up)
Castlevaniak
Tenchu 1-2
SR
N64
Zelda 1-2 (bovitovel)
Mario 64
Duke Nukem: Zero Hour (mindenidok legjobb Duke Nukemje😊(bovitovel)
Shadowman (bovitovel)
Donky Cong (bovitovel)
Banjo Kazooi (nekem az elso resz jobban bejott, mint a masodik)
Perfect Dark (bovitovel)
Body Harvest (ez az egyik kedvenc jatekom volt, akcio/idoutazos/mindenfele jarmuves, es hosszu😊
ReEvil2 (az eddigi osszes platform kozul ezen a legjobb😊(bovitovel)
Castlevaniak (mondanom sem kell, hogy ezek full 3Dsek, es kirrek😊(bovitovel)
Command & Conquer (ez full 3Ds, egeszen mas elmeny😊(bovitovel)
Mystical Ninja 1-2 (az 1.resz 3D kaland, a masodik pedig 3Ds hatterekkel 2D platform😊
F-Zero X
Golden Eye
Hybrid Heaven (bovitovel)
Jet Force Gemini
Turok 2 (bovitovel)
PS2
GTA3 😊
ICO
MGS2
SR2
Way of the Samurai
Baldurs Gate
Blood Omen 2
DMC
Drakan 2
Fatal Frame
Jak and Dexter
Maximo
MoH
SH2:RD
(nem reszletes lista, mondhatnam, "kedvencek temetoje"😊)))))))))))
na, nekem aztán tök mindegy, csak jó legyen, bármennyi kis 3szögbõl építkezzen is 😊
egy metro tetjére ugrottak rá ott lőttek mindenkit meg egy bombát hatástalanítottak stb.. pff emléxem milyen király zoral grafja volt..még most is az lenne!!!
de faire tourner des scènes de 75 millions de polygone/sec (le maximum atteint par un jeu PS2 est à 8 millions de polygones/sec),
félek is, hogy egy renderelõ-varázsló keze van a dologban... majd meglátjuk