A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már láttad?😊)))
Egy bomba az a csaj😊
Egy bomba az a csaj😊
So cry me a fuckin river, bitch!
te melyik vagy?😊))
öööö, nem érdekel itt valakit egy Jade Coccon 2 és egy MGS2? Mind a kettõ DVD-R
A Jd2 2000 Ft az Mgs2 2500 Ft😊
Na?😊
A Jd2 2000 Ft az Mgs2 2500 Ft😊
Na?😊
Estét
Jó reggelt!
"Compatible with CDR/CDRWDVDR/DVDRW (However DVD should be used for best results)"
Cheap ez a liksangon volt az Enigmahról...erre mit tudsz mondani?
Nem olvassa be a cd-reseket
Cheap ez a liksangon volt az Enigmahról...erre mit tudsz mondani?
Nem olvassa be a cd-reseket
Na lépek mert mindjárt it van barátnõm, és még le kell zuhiznom.Lehet, hogy még jövök, attól függ mi a mai program.Addig is csoki!
Az a gáz, hogy nekem most abból van problémám.Kikészültek az idegpájáim, és pánikbeteg lettem.Elég durva, de mostmár javul a helyzet.Csak hát fel kellett függesztenem a szettelgetést.
alkohol😊)))
sorozásnál😊 elöttem egy ember ül..nézi ahogy töltöm ki a lapot és írom rá..bákási vagyok drogot nem használos nem probáltam..erre felnéz az arcomba.. :
-te békási vagy? és nem drogozol?? milyen bkási vagy😊)))))))))))))))))))
a kurva annyját😊
nah mindegy...
sorozásnál😊 elöttem egy ember ül..nézi ahogy töltöm ki a lapot és írom rá..bákási vagyok drogot nem használos nem probáltam..erre felnéz az arcomba.. :
-te békási vagy? és nem drogozol?? milyen bkási vagy😊)))))))))))))))))))
a kurva annyját😊
nah mindegy...
Nem tom.Lehet, hogy buli van.Én is lent lennék Balcsin már és készülnék a Boat-ra de kicsit keresztbetett a szívmûködésem😞
Aha.Már vagy 6-7 éve így megy.Ott vannak a többiek!Bár azért itt is vannak ismerõsök, de a brigád a túloldalon van, de ezek szerint ismered õket úgyhogy nincs mit magyarázkodnom😊
😊 ehh nah idáig jutottunk😊 iszogatunk cimbi?😊))
te is?azhittem a hegy felõlin lax...
mondom..zozo nem ismer csoco néven..
te is?azhittem a hegy felõlin lax...
mondom..zozo nem ismer csoco néven..
Na majd mesélem zozónak hogy dumcsiztunk.Valamikor összefuthatunk egy piázásra vagy valami más.
valami nagydarab kopasz állat.. és azhem nemrég szabadult....egy éve?...akárkit megver ha éppen olyan kedve van😊
fúúúú zozoka nem a familiába szolt be ( íjj de szar névmemoriám van..
a békási rém😊) na hogy hijják?? ilyen őrűlt😊 nem a turek vagy ki hanem... árggh nemtom😊))
a békási rém😊) na hogy hijják?? ilyen őrűlt😊 nem a turek vagy ki hanem... árggh nemtom😊))
nem szoktam oda járni... inkább dizsibe😊)
azt sem itt... egyszer voltam lent a jungleban...( ott is találkoztam zolival) de inkább pacha,bank,home....mondjuk bank ban voltam legrlgebben..
azt sem itt... egyszer voltam lent a jungleban...( ott is találkoztam zolival) de inkább pacha,bank,home....mondjuk bank ban voltam legrlgebben..