A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hinném..közels em oylan szép mint amit a gatewayrol mutogattak.. lesd meg a betörött üvegeket.. a phantomin kezét melette lévõ barna auto hétó lámpáját stb.. ha renderelt lenne akkor elég silány renderelt dolog lenne
Turok Evolution, available for the PlayStation®2 computer entertainment system, Xbox video game system from Microsoft and Nintendo GameCube in September 2002.
nah ez mit jelentsen??
ps2 mint computer??
nah ez mit jelentsen??
ps2 mint computer??
Aloha😊
GC!!!!!!!! te sose vagy itt?!😊))
Üdv neked is CSOCSO😊
GC!!!!!!!! te sose vagy itt?!😊))
Üdv neked is CSOCSO😊
Aham😊)Szal szánalmas vagyok,primitív meg minden?😊Ezért még számolunk!😊))Gyere csak vissza!Elverem a segged csalánnal

Csak,hogy a hõn utált Unknown nem úgy ment volna abba a topicba mint egy barom állat ha az a bizonyos eclectic nem lenne gerinctelen😊Ugyan is arra nem volt képes,hogy beismerje azt,hogy Õ itt fórumozott holott ez TÉNY😊Aztán meg jött nekem a nyalis leveleivel ,hogy derítsük már ki,hogy ugyan kivolt az aki helyette írt😊NA innentõl kezdve szartam a dologra mert láttam,hogy ez az ember nem több egy szar kupacnál hiszen saját magát sem képes felvállalni úgy ahogy most sem😊)Mintha nem tudnánk,hogy BAZ!=eclectic😊))) Egy 30éves embernek legalább annyi esze legyen,hogy amikor feljön unreg néven nem egybõl úgy kezdi,hogy a köcsög Unknown szidta a nagyszerû,király,fenomenális eclecticet.Azt hiszem ezt hívják túlzott egoizmusnak...vagy inkább tudathasadásnak?Egy biztos!Orvoshoz kell vele fordulni😊))
Rolika olvasd el a Pivonak szánt üzenetemet!Egy szót nem szóltam benne eclectichez!!!Egyébként ha nagyon érdekel,hogy miért utálom én és más eclecticet akkor nézd vissza topicba a hozzászólásait😊
Cheapboy:Ha eclectic nem viccel és netán ide jön akkor mi van?😊)Hát tárt karokkal várom😊))Viszont azt garantálom,hogy ezután ha én nem hát valaki más eltöri itt lábát mert az fix,hogy találkozunk õ húzza a rövidebbet😊Szóval felõlem nyugodtan jöjjön... Lehet ,hogy nem én fogom megszívni😊)))
Egyébként érdemes megnézni,hogy Pivo hogy produkálja magát a PT! topicban😄 Jó poén😊
Rolika olvasd el a Pivonak szánt üzenetemet!Egy szót nem szóltam benne eclectichez!!!Egyébként ha nagyon érdekel,hogy miért utálom én és más eclecticet akkor nézd vissza topicba a hozzászólásait😊
Cheapboy:Ha eclectic nem viccel és netán ide jön akkor mi van?😊)Hát tárt karokkal várom😊))Viszont azt garantálom,hogy ezután ha én nem hát valaki más eltöri itt lábát mert az fix,hogy találkozunk õ húzza a rövidebbet😊Szóval felõlem nyugodtan jöjjön... Lehet ,hogy nem én fogom megszívni😊)))
Egyébként érdemes megnézni,hogy Pivo hogy produkálja magát a PT! topicban😄 Jó poén😊
"Hidd el én olyan hálás vagyok a sorsnak hogy minket összehozott és megmutatta a lényeget.
Vannak még igazi seggfejek" Ezt a refrént idézném neked a Junkiestõl😊))))
Vannak még igazi seggfejek" Ezt a refrént idézném neked a Junkiestõl😊))))
Húú!Ez aztán nagyon durva válasz volt😄DD Nézd meg a Te hozzászólásaidat is ,hogy azok milyenek voltak😊)))Persze Te mocskolhatod az 576-ot és bárki mást😊))))Azért remélem nem tapostam a lelkedbe... 😊))))
Minden ok nélkül?😄DD Most mit véded itt magad Szulejmán??? Ismerünk mind😊))))Faszt teszed az agyad amikor tudja mindenki mekkora szánalmas köcsög vagy😊
Ahogy Te se vagy több barátom😊)))))))Egyébként vicces,hogy megítélsz úgy ,hogy nem is ismersz😊))))))))Lehet meglepõdnél,hogy azon mekkora ökörséget is mondtál😊Kérdezd meg Cheapet én nem az anyukámtól kérem a pénzt😊)Ha így lenne akkor nem 1 játékom lenne a GC-hez😊))) Azért nagyon nevetséges vagy eclectic😊))))Jó veled beszélgetni😊))Gyere még ide legalább nem fogok unatkozni😊))
Ja mit is kaptam én?😊))))))))Sztem semmit😊)))Max jót röhögök rajtad eclectic😊)))) Nem feltûnõ ,hogy egyedül Te ismered a PT! topicot és mást nem érdekel😊)))Majd pont emiatt jönne ide egy vad idegen ember😊))Jó pofa vagy de ez már szánalmas😊)))
Akkor csak nature nyalod a seggét😄 Az ilyen emberek miatt mint Te érdemes ide járni😊Vannak ilyen kis nyomorék unreg flémerek mint Te😊)))Egyébként Eclectic nyugodtan gyere be a neveden😊))
Látszik milyen hülye vagy😊Még ajnározod is magad legalább ne ilyen feltûnõen és akkor még el is lehetne hinni,hogy nem Te vagy😊))))Hülye vagy barátom mindig is az voltál😊))))))
Látszik milyen hülye vagy😊Még ajnározod is magad legalább ne ilyen feltûnõen és akkor még el is lehetne hinni,hogy nem Te vagy😊))))Hülye vagy barátom mindig is az voltál😊))))))
nekem az összes számtech cuccom ára veri a 10 milliot
nem hinném hogy ezt valaki überelné :LOL
nem hinném hogy ezt valaki überelné :LOL
én már kiröhögtem magamat 😊))))
a napokban egyre hülyébb emberekkel hoz össze a sors
pl orca, eclectic pcboy stbb......
a napokban egyre hülyébb emberekkel hoz össze a sors
pl orca, eclectic pcboy stbb......
😊)))))))))))))))))))))) ez most a bebebí nekem ez van játékot játszuk?😊))))
nekem meg van 5.1 dolby cuccom a géphez van király kormányom hozzá 😊) most dejó nekem😊))
dugd fel a pc det magadnak😊 full hülye vagy
nekem meg van 5.1 dolby cuccom a géphez van király kormányom hozzá 😊) most dejó nekem😊))
dugd fel a pc det magadnak😊 full hülye vagy
nah szerintem itt ecletic egész normálisan kritizálta az 576 ot..
az hogy Unknow elkezdte így szidni ecletic et annak van egy előzménye is amit nem ismersz.. hacsak nem te vagy ecletic😊)))))))
az hogy Unknow elkezdte így szidni ecletic et annak van egy előzménye is amit nem ismersz.. hacsak nem te vagy ecletic😊)))))))
azé veszekedni mert a gc re nemjön ki toca😊) pff😊 és hova szarjak?? ps2 re van két értelmes gamez amiért szomorkodhatok..van rá még bizti sok jo gamez.. de az nemérdekel..
amugy meg az is elõfordulhat hogy veszek ps2-t és akkor majd írom HOGY MIVEN PCGAY NEKEM VAN PS2-M GC-M N64-EM PC-M NEKED MID VAN KISCSÓKA??
amugy meg a GC-s köcsögrõl csak annyit ha jol emléxem az ELSÕ(!!!) ember voltam ebben a topicban aki azt az igét hírdette hogy pc és konzol kibaszott jol megfér egymás mellett!!!
amugy meg az is elõfordulhat hogy veszek ps2-t és akkor majd írom HOGY MIVEN PCGAY NEKEM VAN PS2-M GC-M N64-EM PC-M NEKED MID VAN KISCSÓKA??
amugy meg a GC-s köcsögrõl csak annyit ha jol emléxem az ELSÕ(!!!) ember voltam ebben a topicban aki azt az igét hírdette hogy pc és konzol kibaszott jol megfér egymás mellett!!!
jah, intertopik-flém 😊))
na mentem, jó köpködést
csá
na mentem, jó köpködést
csá
Áhá! Flémtenger van, gyermekeim?????
Ezaz! Csak így tovább!
A Színvonalat tartani kell!!!!!!
:-DDDDDDDDDdd
Ezaz! Csak így tovább!
A Színvonalat tartani kell!!!!!!
:-DDDDDDDDDdd
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
rád méginkább.. bazzeg akkora tajprazast emberek vannak itt hogy BAZ!
ilyen PCBoy. egy kis senki egy kis csicska és idejön fikázni..életébe nem volt két értelmes szava de azért másokat fikáz.. meg még másik 50 van aki ilyen unreges köcsög paraszt... aztán én leugatom õket és akkor jön az hogy én vagyok a buzi köcsög geci..pff😊) emberek bazzeg nevetségesek.. és persze az 50 név mögött 10 ember van csak 10 féle nében irkálnak.. meg a gta3 topicban: az orghh.. vagy kicsoda.. segítek valakinek erre beírja válasznak rá hogy mivan te köcsög az elején még itt rinyáltál hogy segítsenek most meg má okos vagy , mi? hát ez is akkora tajparaszt akit pofán kéne szarni
ilyen PCBoy. egy kis senki egy kis csicska és idejön fikázni..életébe nem volt két értelmes szava de azért másokat fikáz.. meg még másik 50 van aki ilyen unreges köcsög paraszt... aztán én leugatom õket és akkor jön az hogy én vagyok a buzi köcsög geci..pff😊) emberek bazzeg nevetségesek.. és persze az 50 név mögött 10 ember van csak 10 féle nében irkálnak.. meg a gta3 topicban: az orghh.. vagy kicsoda.. segítek valakinek erre beírja válasznak rá hogy mivan te köcsög az elején még itt rinyáltál hogy segítsenek most meg má okos vagy , mi? hát ez is akkora tajparaszt akit pofán kéne szarni
igen, ezzel a szöveggel egy centivel sem jobbak a "hõn utált" unknown-nál!!!
hé unknown, semmi bajom veled! senkivel nincs semmi bajom 😊 ez az internet, elég szánalmas lennék, ha emiatt bajom lenne valakivel...
hé unknown, semmi bajom veled! senkivel nincs semmi bajom 😊 ez az internet, elég szánalmas lennék, ha emiatt bajom lenne valakivel...
de érzékeny a lelketek 😊
járjatok többet ide! 😊))
bár itt olyat nem találtok, hogy a "30 éves jólmenõ vállalkozó" (LOLOLOLOLOLOL) IRL akar leszámolni az internetes sérelemért... 😊
járjatok többet ide! 😊))
bár itt olyat nem találtok, hogy a "30 éves jólmenõ vállalkozó" (LOLOLOLOLOLOL) IRL akar leszámolni az internetes sérelemért... 😊
persze én is megnéztem az ominózus topikot 😊
momentán nem tudom eldönteni, ki a nagyobb marha: aki veszekedést szít az interneten, vagy aki bedõl neki?
egyébként nem érdekel az egész, én csak játszani szeretek 😊
momentán nem tudom eldönteni, ki a nagyobb marha: aki veszekedést szít az interneten, vagy aki bedõl neki?
egyébként nem érdekel az egész, én csak játszani szeretek 😊
csodálatos 😊))