A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

true eclectic
talán azért mert én NEM jártam még itt !!!! Valaki keresse már ki annak a faszkalap "eclectic"-nek az IP címét és hasonlítsa már össze az enyémmel.....ha megkérhetem ! Te nem fogod fel, hogy marhára idegesítõ, ha az emebert össze tévesztik egy barommal ? Neked sem lenne humorérzéked....
Unknow
csak mert ha így rád keresek kiad vagy száz ICQ számot
mohus
válassz uj nevet...oszt kész...kár ezt rágni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Unknow
Bazze...van egy ötletem!Ott van az én ICQ számom keress rám plz ok?😊 Lenne egy - két kérdésem hozzád😊 Most ,hogy így kiderült,hogy földiek vagyunk😊
mohus
andras az icq nevem...keress rám

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Unknow
Ember!Itt minden nap flém megy!Nézd meg Version miket kap!Õ jófej!Mindent lazán vesz és még néha vissza is szól és jókat röhögünk Te egy facsiga vagy!!!
true eclectic
különbség ? hmmmm... talán ha én lennék az a bizonyos "eclectic", tudnám is. Így azonban kurára nem poén, számomra...
Unknow
Csipp csirip😊)))
Unknow
Tik - Tak add meg a számodat😊))Ok?😊
Unknow
Pfff...hát Te hülye vagy😊Mondom nekem ennyit nem ér meg😊))))))))))Fõleg most,hogy tudom Miskolcon laksz😊))))))))Ehhh....az kurva messze van ember
Cheap?

So cry me a fuckin river, bitch!

mohus
van icqm...

true eclectic
mellesleg én miskolcon lakom...ha kell a cím átküldhetem...azt had jöjjenek azok a legények !
Unknow
nézd át a topicot és mond meg nekem ,hogy itt mi különbség van közte jó?
true eclectic
azért poén és poén között van különbség !
mohus
én még az indexen olvasagattam valamit....és az 576os csókák kezdték el rágni a csontot elõször nem?...nem te írtál a playtime és az 576 konzol közötti különbségekrõl?

Unknow
Kápon laksz?😊))))NE BAZ!!!!😊))))))Ugyan Mohus Te jófej vagy😊)))Gyere át meghívlak egy Pikminre meg minden😊))Ha ezt elõbb mondod hjaj😊)Te van ICQ-d?😊
Cheap?

So cry me a fuckin river, bitch!

mohus
bazmeg földiek vagyunk...én is kápon lakom...most ez jó vagy nem?😊most engem is elveretnek?

Unknow
de csak egyeseknek érzékeny a lelkivilága és nem tud túllépni a dolgokon. Tudod egyesek ilyen nyálas kis majmok😊Nem mindenki veszi poénra a dolgokat és nem mindenki fogja fel lazán a dolgokat. nem akarok neveket mondani😊))))))))
true eclectic
pontosan mire is gondolsz ?
Unknow
Errõl jut eszembe!Ki tudja,hogy mikor jelenik meg a NFS Hot Pursuit 2????
mohus
szeva...látom dúl a láv...

de ez az 576-Playtime story már ezer éves nem?

Unknow
Pfff nem vagyok hülye baszki!Gyere ide és kész!Add meg Te a címed ha annyira bátor vagy😊))))Mondjuk felesleges nekem nem ér meg annyit,hogy kiküldjek rád pár embert mert én szarok a fejedre nagypofájú köcsög!Gyere ide és kész!Majd itt járasd a pofádat!A topicot meg ne baszd el!Több szót nem fecsérlek rád és mellõzd a témát itt!
mohus
CSocso...Need for-hoz még

"azért fog jobban kinézni mert elmosott szar lesz?😊"

azt írta polished....az nem elmosottat jelent..."The landscape of the PlayStation 2 version look more polished than those of the other consoles, which have a less realistic look to them. "..és kevésbé lesz realisztikus a GC-s és az Xboxos..

egyébként szerintem itt nem a gfx számít igazán...hogy csillog, villog-e, mert nem a kocsikról szól (nincs olyan tuningolás mint mondjuk a GT3-ban, kerék dõlésszögtõl a kocsivásárlásig)hanem az üldözésrõl...szóval legyen törés, legyen stabil framerate és legyen jól irányítható (árkádos) és legyen IQ-ja a zsarunak😊bár ez sem realisztikus akkor😊

én a burnout-os száguldáshoz hasonlítanám, ha lehet ilyet....

true eclectic
címedet megadhatnád ! Sokat segítenél !
Unknow
kifasz szólt hozzád?😊Ma már egyszer beszéltünk csak akkor más néven voltál😊)))Ennyi😊))))))Hol érdekelsz Te engem😊)Pfff...csak tudnám mi a faszt keresel itt de leszarom.Egyébként ne kajtass a telefonszámom után gyere ide!Újpesten lakok káp megyeren!Nyugodtan gyere!Itt biztos megtalálsz mindenki ismer csak kérdezõsködj!Elég ha annyit kérdezel,hogy hol lakik Krik és kész!Nem kell ahhoz nyomoznod...
true eclectic
Egyébként kicsit olvasgattam a topicot és nekem úgy tünt, az a másik eclectic sem annyira barom...bár nem volt feltétlenül szimpatikus a legtöbb beszólása. Jó lenne összefutni vele ! Esetleg segíthetne valaki...pl. egy e-mail cím jól jönne...
true eclectic
ha kérhetem UnknownBaz-t, ne szólj hozzám, én sem fogom tenni.... TX !
Unknow
😊)))))))))))) Látom CSOCSO Te othon vagy a témában😊)))
true eclectic
Látom megosztotta a véleményeket az indexen történtek....gondoltam, ha már így alakult, hát beregisztrálom magam....
CSOCSO
csáÁ😊
CSOCSO
olyan veszélyes rázós kell?😊)))
true eclectic
Üdv mindenkinek ! Nos, én vagyok az a "bizonyos"...az Indexrõl !
Unknow
Anyósodnak ajándék?😊))Na jó én nem szólok bele😊))Figyelj..van itt egy Cheapboy nevû srác nála tudsz vásárolni cuccokat. De most geci volt velem szal rontom a boltját.Ne vásárolj nála😊)
Unknow
Sztem meg hülye😊)
CSOCSO
gazdag
Unknow
Ilyenkor hiányzol nekem😊)Na de tényleg😊)Miért nem jársz mostanság SG-re?😊
Unknow
Ennél hülyébb lesz😊)))))))
mohus
akkor mi leszel, ha nagy leszel?😊

mohus
ennyi flém után..jól esett egy ilyen kis Version-ös beszólás...ez kb olyan volt mint Jockey Ewing a Dallasban😊

CSOCSO
nem leszek boxos...
mohus
látom csocso...nagy boxos leszel😊mindent megvennél csak ps2 ne legyen az...

mohus
kumma jó....hol lehet kapni?

mohus
szasztok

GAMECUBE
biztos😊
CSOCSO
lehet
GAMECUBE
Te csocso megint felreerted a dolgokat...😄DDDD
GAMECUBE
jo kepek de sztem kizart hogy ingame legyen.
GAMECUBE
igy jartunk😊