A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
huhh...pedig már azt hittem hogy 3 tonna 1.44-es floppyn lesz😊
3 cd😊...pc színvonal😊marad a 32 bit alap és a cd😊mint egy psx vagy sega saturn...2002-ben

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jaj a 22😊 az egyik kedvencem....az a pro evo 2 soccer😊...megint csak az 576 konzolt idézve "6 pont" a leltárban..."nehezebben kezelhetõ mint a FIFA,...játékosok animációja is színvonalasabb volt a FIFA-ban...." muhahaha😊ismét egy nagy fociprogram tesztelõ kezébe akadt egy program...kb 5 percet tesztelhette...ki is volt?V.M.
ehhez képest azért adnak el belõle...
"22 - World Soccer Winning Eleven 6 - PS2 - 6,318 / (1,076,266)" a FIFA-t nem látom a listán...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
az egy dolog de egy iylen gamezban ez más.. ez egy dinó ölös gamma.. most végre erdõ vagy csapatos dino gyilok:9 véresebb mint valaha😊 érted?😊)
Unknow
Tudom mit érzel én is így vagyok az FF sorozattal=)))) Mondjuk az FFIX szerintem szar de ettõl független mindet imádom😊
CSOCSO
még a turokrol...
erdõ..nekem ez már begyün.. sok sok dino sokkal több mint eddig..és csoportokban..remélem kurva jó lesz😊 ha még nem is halo vagy metroid grafxú
CSOCSO
figy meglestem egy csomo videot igaz hogy low poli van a gammában de akor is álltaul néz ki.. erdõ meg meg minden... turok fan vagyok nekem a turok 1-2-3 után ez a csúcs😊 érted?😊
Laza
😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szegény Cheap..nekem meg nem olvassa be😞

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
Cheap!Remélem olvasod a fórumot😊)Nem tudunk JK2-vel játszani mert eltûnt a CD-m😊)))))))))))))Majd meg kell keresnem.Sorry...
Unknow
Fullosan olyan mint a Bigbrádör😊
Unknow
Ebbõl látszik,hogy nem minden ha szép egy játék😊
CSOCSO
csumm😊
CSOCSO
hm ahhoz képest hogy egyesek szerint csunya gamma a turok evo ahhoz képest a pse2 ben 95% ot kapott...
Gery1980
Csá emberek!

CSOCSO
ehh nem kell ledobni te butus csak dobd arrébb de ne essen le😊 ezt cisnál dmeg 3 szor.. én is a szaros pályán vagyok de ezer éve nem gameztam vele... milyen géped van ( hangkártya alap, proci vga kártya és milyen beállítások vannak neked a p64 ben?
CSOCSO
hja oké itt van csak ez az SG nagyon vicces néha
CSOCSO
most mi a pöcs van nem küldte el az üzenetet?
CSOCSO
nem mondtam hoyg nem lesz dvd-m..sõt lesz de majd az uj évben.. akarom mondani jövöre mikor lesz uj gépem.. dvd meg cd ujraíró... ez lesz a gépben
Azért azt nem gondoltam, hogy egyszer a pc-s HW piac is ilyen szinten megreked...

Mi lett volna, ha a kilencvenes évek elején-közepén ilyen okokból nem váltott volna mindenki CDre?! 😊

CSOCSO
ehh:
A Codemasters bejelentette, hogy legújabb verseny játékuk, a TOCA Race Driver nem
DVD-n fog megjelenni PC-re, ahogyan azt eredetileg tervezték, hanem 3 CD-n.

szép lett volna ha még egy dvd-t is be kellett volna szereznem a gamma miatt.. de már megint ez a 3 cd:9 és vagy 2 gigát rak fel a gamma😊 szép lesz
CSOCSO
hja hogy te vagy az😊)))))))))) ehh nembaj most fejeztem be én is nyomtam vele egy kicsit a képed miatt amitt betettél😊)
te hol tartasz?? nkem rohadtul akadozik a hang és a gamam is lassu egy kicsit.. de a hang a rohadt zavaró... és az 1.5 ös p64 el jobb a kép... de te is ezt használod... amugy igen.. ez a rare tud😊
Jaja kiba nagy gamma!

CSOCSO
CONKER RULEZ!😊 Mega COOL LOL gamez😊szvsz tök állat hogy ha nem játszol vele conker leült gameboyozni meg szex ujságokat nézeget stb..😊))))))))))
Akkor minek szedted le és játszol vele?

CSOCSO
joéjt all
Disno
te mindent kétszer mondasz? :-D mindent kétszer mondasz? :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

CSOCSO
najolvan joéjt
CSOCSO
gc azé mert nintendon nöttem fel..ps2 mert van rá mgs és supra..x azé me....azé nem mert microsoft😊
Jah csak ha nyomni akarom sok hammával akkor ps2, ha esetleg RPGre vágyom akkor ps2, de ha szeretnék egy két új dolgot látni akkor X
De Ps2nek most jobb a szénája

Nem emelgetni kell gógyis😊Mellesleg X-re is van warez!

\"Life is around you and in you.\"

Nem emelgetni kell gógyis😊

CSOCSO
Nintendo PlayBox
PlayBOX

CSOCSO
ps2 mert kisebb lehet másolni stb, tögg gamez ls jobbak is... xbox szebb grafx..nagy nehéz..
xbox

CSOCSO
ps2
CSOCSO
ÁHH nem találom, bocs😊
Csocs
szedd le a Junkies - Rám Mámor Várt, ez tetszeni fog!

😄

CSOCSO
jó neked😊
ár nem beteg a zene: most pl Rage against The Machine megy

CSOCSO
gondolom vmi beteg zene lehet😊 én éppen most bob marley feldolgozásokat hallgatok😊))
CSOCSO
ez a splinter cell jo kis gamma lesz csak az mgs zenéjét hiányolom...
Nem ismered..😊)))

CSOCSO
mit hallgatsz?
BRÖÖÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHH
PFFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
BBBÍÍÍTTTENNNN
TTHHHIIIISS IIISS TTTHHHEEE EEENNNDDDDD

CSOCSO
........
III FEEEELLL THHHEEE SSSAAAMMMEEEE

versio
nem kell a rizsa

valld be azért adod el mert egy SZAR !

😊)))

Izé lehet hogy tudok vevõt szal ne add el!